Στ. Πλουμιστός: 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας

Στ. Πλουμιστός: 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας

⍆Ο Ασκληπιός, ο πρώτος θεραπευτής της ψυχής όπου τα θεραπευτικά ιερά του ξεπερνούσαν...
σε αριθμό τα 300 και κάποια από αυτά λειτουργούσαν για περισσότερο από 1000 χρόνια, από τη Μ.Ασία μέχρι τη Ρώμη οι ασθενείς από όλες τις κοινωνικές τάξεις, συνέρρεαν σε εκείνον για να θεραπεύσουν ασθένειες σωματικές ψυχολογικές ή πνευματικές που δεν επιδέχονταν άλλη θεραπεία.

Το είδος της θεραπείας που λάμβανε χώρα στα Ασκληπιεία ονομαζόταν "Εγκοίμηση" και είχε ως εξής: Εξαγνισμό μέσω νηστείας, Κάθαρση μέσα από τραγωδίες και Θεραπεία μέσω των ονείρων. 

Πολλές φορές στις ομιλίες μου και στα σεμινάρια μου με θέμα: Η ενέργεια είναι φάρμακο" αναφέρω αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας: «...ότι δεν μαθαίνουμε νέα πράγματα, αλλά θυμόμαστε πράγματα που γνωρίζαμε πριν από τη γέννηση. Για να ισχύει αυτό, κατέληξε, ότι πρέπει να έχουμε ψυχή».

Αιώνες αργότερα, ο Καρτέσιος έγραψε τη διατριβή του «Πάθη της Ψυχής», όπου υποστήριξε ότι υπήρχε διάκριση ανάμεσα στο νου, τον οποίο περιέγραψε ως «ουσία σκέψης» και το σώμα «την εκτεταμένη ουσία». Έγραψε: «... Επειδή δεν έχουμε καμία αντίληψη ότι το σώμα μπορεί να σκέφτεται με οποιονδήποτε τρόπο, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάθε είδος σκέψης που υπάρχει μέσα μας ανήκει στην ψυχή».

Ένα από τα πολλά επιχειρήματα του Καρτέσιου που υποστήριζε την ύπαρξη της ψυχής, ήταν ότι ο εγκέφαλος, ο οποίος είναι ένα μέρος του σώματος, είναι θνητό και διαιρετό - που σημαίνει ότι αποτελείται από διαφορετικά μέρη - και η ψυχή είναι αιώνια και αδιαίρετη - που σημαίνει ότι αποτελεί αναπόσπαστη μονάδα. Ως εκ τούτου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι διαφορετικά πράγματα.

Οι θεραπευτές της ψυχής πίστευαν ότι όλα έχουν μια ψυχή και διαβεβαίωναν εκατοντάδες χρόνια πριν, ότι τα πάντα μπορούν να θεραπευτούν με τη θεραπεία και τη φροντίδα της ψυχής σας.

Σύμφωνα με την αφύπνιση μου και την εμπειρία μου στην καθοδήγηση ανθρώπων, έχω πλέον πειστεί ότι η βασική προϋπόθεση για να θεραπεύσετε την ψυχή σας ή να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, είναι να μιλήσετε με τον εαυτό σας, δηλαδή με την ψυχή σας.

Είναι απαραίτητο να εμπλακεί η ψυχή σας σε μια καθαρά πνευματική συζήτηση, επειδή νιώθει πολλά περισσότερα από το μυαλό σας, που με την σειρά του, γνωρίζει μόνο τι σας συνέβη μέχρι στιγμής σε αυτή τη ζωή...

Αν η ψυχή είναι το μέρος που το συναίσθημα και το κίνητρο διαμένουν, εκεί όπου εμφανίζεται η πνευματική δραστηριότητα, αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, αποθηκεύονται οι μνήμες, λαμβάνει χώρα η συλλογιστική και παίρνονται οι αποφάσεις, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υποθέσουμε την ύπαρξή της, διότι μέσω των πληροφοριών (που έχετε ζήσει) όλα είναι αποθηκευμένα στο υποσυνείδητο σας το οποίο συνήθως σας ταλαιπωρεί με διάφορους τρόπους...! Κι όπως εξηγώ στα σεμινάρια μου, στο υποσυνείδητο κρύβεται όλη η κακοποίηση της ψυχής μας, δηλαδή όλα εκείνα τα γεγονότα που μας δημιουργούν μετέπειτα.... σοβαρά προβλήματα υγείας!
Σας προτείνω λοιπόν την πνευματική σας προπόνηση με πέντε τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, δηλαδή την ψυχή σας και να ανεβάσετε το επίπεδο της  της συνειδητότητας σας.

Οι 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας

1. Η δύναμη της Ψυχής σου.
Αυτή η τεχνική απαιτεί να μιλάτε στον εαυτό σας απευθυνόμενοι άμεσα την ψυχή σας. Όλα όσα αισθάνεστε καταλήγουν μέσα στην ψυχή σας, στην εξής ερώτηση: Θέλω να το κάνω αυτό; Μου αξίζει; Αφού απευθυνθείτε στην ψυχή σας, κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε για πέντε λεπτά και κάντε τη διαδικασία ξανά.

Αυτή η διαδικασία ανοίγει την ψυχή σας και σας δίνει πολλές πληροφορίες που πρέπει να μάθετε για τον εαυτό σας. Με τον τρόπο αυτό θα δυναμώσετε την ψυχή σας και θα οδηγηθείτε στην επίλυση των περισσότερων προβλημάτων σας.

Η ψυχή σας θα απαντήσει στα ερωτήματα που έχετε μέσα σας με τρόπους που θα καταλάβετε όπως: συγχρονικότητα, σημάδια ή ακόμα και υψηλότερη σοφία.

2. Η δύναμη του σώματος
Η δύναμη του σώματος μας φαίνεται από τα άκρα μας σε συνδυασμό με τους μυς και συνολικά την σφριγηλότητα του σώματος. Ο σκοπός είναι να έχουμε καθαρό Αυρικό ενεργειακό πεδίο ώστε να έχουμε μια ομαλή ροή ενέργειας που μας χαρίζει υγεία.

Για να έχουμε δύναμη σώματος, πρέπει να έχουμε θετική δόνηση κι αυτό επιτυγχάνεται με την διαλογιστική ηρεμία, την γιόγκα, την αποκατάσταση του ενεργειακού πεδίου και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες που προάγουν τη σύνδεση με την ψυχή σας και την ευθυγράμμιση του σώματός σας, του μυαλού, του πνεύματος και της καρδιάς σας.

3. Η δύναμη του μυαλού
Η δύναμη του μυαλού ονομάζεται επίσης δημιουργική οπτικοποίηση η οποία αποτελεί και την βάση της μεθόδου μου που παρουσιάζω στα σεμινάρια μου, Ενεργειακή αυτοθεραπεία - Energy Self Healing. Η δημιουργική οπτικοποίηση περιλαμβάνει τη γνωστική διαδικασία διανοητικής εικόνας με σκοπό την τροποποίηση των αρνητικών συναισθημάτων και την επίτευξη των επιθυμητών στόχων.

Ένα από τα οφέλη της είναι η επούλωση των πληγών και η μείωση του πόνου. Στην δημιουργική οπτικοποίηση, πρέπει να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να πιστεύετε ότι έχετε τη δύναμη της επούλωσης μέσα σας.

Έχουν γίνει αρκετές μελέτες από επιστήμονες ανα τον κόσμο για τη στήριξη αυτής της θεωρίας, η οποία έχει θεαματικά αποτελέσματα και τα οποία παρουσιάζω (κλινικές δόκιμες σε πελάτες μου). Η προσωπική σου ενέργεια είναι απίστευτο φάρμακο και είναι ένα φαινόμενο που δημιουργείται ακριβώς από αυτή την τεχνική της δύναμης του μυαλού.

Από την εκπαίδευση πολλών πελατών μου, διαπιστώνετε ότι το μυαλό τους έχει αυξήσει την ικανότητα εστίασης τους στα εσωτερικά προβλήματα τους κι έχει ενισχύσει τις ικανότητες του μυαλού τους να παρεμβαίνουν με την Ενεργειακή αυτοθεραπεία τους, κατορθώνοντας να έχουν την υγεία τους.

4. Η δύναμη του Ήχου
Η δύναμη του Ήχου χρησιμοποιείται με ψαλμωδία, ή την ακρόαση δονητικών ήχων που θεραπεύουν για να αποκαταστήσουν τη σωματική και ψυχική ευεξία, ανοίγοντας το δρόμο για την πνευματική αφύπνιση.

Σύμφωνα με τη θεωρία των κυττάρων, η ασθένεια συμβαίνει λόγω υπερβολικής ενέργειας, ενώ η έλλειψη της συνεισφέρει επίσης στο 15% των ασθενειών. Η θεραπεία εξαρτάται από την ποσότητα ενέργειας στο σώμα σας και την αρμονική ροή της μέσα σε αυτό.

Επιστήμονες της κβατικής φυσικής άλλα και αργότερα ενεργειακοί θεραπευτές απέδειξαν ότι καθώς τα κύτταρα δονούνται με τα αισθήματα που νιώθουμε, δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο γύρω τους. Όταν η ισορροπία μεταξύ της ενέργειας και της ύλης (δηλαδή του σώματος μας) δεν είναι σωστή, τότε θα αρρωστήσουμε.

Υπάρχουν πολλοί ήχοι που μπορούν να αποκαταστήσουν την αρμονία της ενέργειας μας. Αυτοί οι ήχοι είναι ως επί το πλείστον φυσικοί, όπως το να ακούτε τα πουλιά, τη βροχή ή το απαλό θόρυβο που αφήνουν τα δέντρα. Ωστόσο, υπάρχουν ψάλτες των βυζαντινών ήχων και πολλά πιστοποιημένα και μετρημένα με hz βίντεο του YouTube που παίζουν διαφορετικές συχνότητες επούλωσης και αποκατάστασης της δονητικότητας του ενεργειακού πεδίου ενός ανθρώπου.

Όταν χρησιμοποιούνται όλες οι παραπάνω τεχνικές, μπορείτε να εξασφαλίσετε την αποδέσμευση κάθε ενεργειακής απόφραξης σε κυψελοειδές επίπεδο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο ως προσθήκη σε άλλες μεθόδους θεραπείας. Απλά βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε στην ενέργεια να ρέει ελεύθερα στο σώμα σας.

5. Η δύναμη της προσωπικής σχέσης
Ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει ότι οι άνθρωποι που έχουν υποστεί συναισθηματική, ψυχολογική ή σωματική ταλαιπωρία, εξακολουθούν να διατηρούν την αίσθηση της ελπίδας και του πιθανού. 

Πιστεύω ότι είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε κάποιον να δει τον προσωπικό μας πόνο.

Παρ’ όλο που η αναζήτηση θεραπευτικής υποστήριξης μπορεί να τρομάζει ορισμένους ανθρώπους και είναι αντιφατική για άλλους, η διαδικασία της θεραπείας και η σχέση μου μαζί τους συχνά δημιουργούν μια εμπειρία που είναι επανορθωτική και προάγει την ανάπτυξη, την επούλωση και την καλή υγεία τους.

Ποτέ δεν έχω σταματήσει να πιστεύω στην θεραπευτική δύναμη της προσωπικής σχέσης ως ένα πρότυπο για τη συμπόνια, την υγιή επικοινωνία, την ασφαλή σύνδεση και την ευγένεια. Το να βρίσκομαι σε θέση να συμβάλλω ακόμη και ελάχιστα στα θεραπευτικά ταξίδια των θεραπευόμενών μου, είναι αυτό που το κάνει να αξίζει τον κόπο και τους ευγνωμονώ.

=================================
Στ.Αβρος Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman 

Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 

Δοκιμάστε να κοιμηθείτε με την συγκεκριμένη μουσική που σας προτείνω (σε πολύ χαμηλή ένταση) και διαπιστώστε το πρωί πόσο ανανεωμένοι θα νιώθετε.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 5 πνευματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον εαυτό σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjpK0nIGjthFZXdhyphenhyphenVOfRbnn5EdOlCEFaQ46bAoT4-Icc2CZxf8wXvAyEKa0lNjVQ3tRV3UFdxhv0acd0zwr-6KaHuCKAhzZ4qC6FFlmsaY7SjXbEsizUcOHTbRqktlu03RzOCx3eYrcCr/s400/shutterstock_138871382.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjpK0nIGjthFZXdhyphenhyphenVOfRbnn5EdOlCEFaQ46bAoT4-Icc2CZxf8wXvAyEKa0lNjVQ3tRV3UFdxhv0acd0zwr-6KaHuCKAhzZ4qC6FFlmsaY7SjXbEsizUcOHTbRqktlu03RzOCx3eYrcCr/s72-c/shutterstock_138871382.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/5_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/5_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content