Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας

Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας

⍆Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Αυτοθεραπεία,...
δεν χρειάζονται να είναι ιδιαίτερα “πνευματικοί” άνθρωποι και δεν χρειάζεται ούτε το να πιστεύουν στην Αυτοθεραπεία. Όπως λέει και η Πετρίν Σόουμς που είναι ενορατική θεραπεύτρια παγκόσμιας εμβέλειας, η πίστη ακολουθεί αφού φανούν οι αλλαγές και τα αποτελέσματα.

Η ασθένεια είναι πάντα διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. 
Για να το περιγράψω απλά, η ασθένεια μπορεί να δημιουργηθεί από μια συναισθηματική αντίδραση ή δράση, από μια μακροχρόνια ανεκπλήρωτη ανάγκη, από μια άρνηση ή καταπίεση του εαυτού, από μια πληγή του παρελθόντος… Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί από μια επιθυμία να αναγκάσουμε τον εαυτό μας να πάρει τον χώρο και τον χρόνο όπως και όποιες κινήσεις χρειάζεται για να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις μέσα μας και στην ζωή μας. Στην πραγματικότητα η ασθένεια είναι ένας δύσκολος δρόμος ή τρόπος αλλά αυτήν την στιγμή είναι ένας δρόμος που πολλοί – πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε την Αυτοθεραπεία για να παραμείνουμε σε καλή υγεία και με υπέροχη ισορροπία. 
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Αυτοθεραπεία για να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τον εαυτό και τους εαυτούς μας, για να αγαπήσουμε και να εκφράσουμε τον εαυτό μας και για να επιφέρουμε πολλές θετικές αλλαγές… Όλα αυτά χωρίς να χρειαστούμε να χρησιμοποιήσουμε την ασθένεια ως τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά… Αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε την Αυτοθεραπεία θα αρχίσουμε να νιώθουμε περισσότερο ήρεμοι και χαρούμενοι, η επίγνωση μας και η κατανόηση μας για την ζωή και τον εαυτό μας θα αυξηθεί, θα μπορούμε να δεχτούμε περισσότερα θετικά πράγματα, η ενέργεια μας θα αυξηθεί και θα έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας γενικότερα.


Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές, από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.
Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του. Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία και η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία.

Πώς δουλεύει η μέθοδος ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing)
Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια και αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και επομένως δημιουργείτε τη δική σας υγεία. Στις συνεδρίες πραγματοποιείται διαισθητική αναγνώριση αρνητικών πεποιθήσεων και αποκατάσταση ενεργειακού πεδίου δονητικότητας του ατόμου.

Η ποιότητα των σκέψεών σας, έχει σημασία.
Όταν η αρνητική ενέργεια με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων γίνει κυρίαρχη στο ενεργειακό μας πεδίο, τότε οπωσδήποτε θα εκδηλώσουμε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα.

Η ενεργειακή ροή μέσω του σώματος αποτυπώθηκε πλέον με ακρίβεια με την μέθοδο απεικόνισης Κιρλιαν. Οι θεραπευτές πλέον είναι ικανοί να νιώσουν την ενέργεια σε έναν ασθενή. Αυτό περιλαμβάνει και περιοχές συναισθηματικής ανισορροπίας όπου λίγη ενέργεια είναι πλεονάζουσα και λίγη είναι λιγοστή. Η ανισορροπία και τα μπλοκαρίσματα οδηγούν σε ασθένειες.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Είναι Διαισθητικός - Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης, διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι".

Εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο "Reconstruction and new record of beliefs" (Ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η "απαλλαγή" καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ως Healingman εφαρμόζει την προσωπική μέθοδο ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing) με εκπληκτικά αποτελέσματα, με συνεδρίες Αρωγής και Αποκατάστασης του Ενεργειακού Πεδίου και τις Δονητικότητας του ατόμου.

Στ.Αβρος Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman 

Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 



Εάν οι σκέψεις μπορούν να μας αρρωστήσουν, μπορούν και να μας θεραπεύσουν;

Απόσπασμα από το βιβλίο του κορυφαίου Νευροεπιστήμονα Dr. Joe Dispenza – “Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου” – που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Link Media


Ο 57χρονος Μπιλ κατασκεύαζε στέγες. Εμφανίστηκε μια κάκωση στο πρόσωπό του και ο δερματολόγος διέγνωσε κακόηθες μελάνωμα. Αν και ο Μπιλ χειρουργήθηκε και μετά υποβλήθηκε σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στο λαιμό του, κατόπιν στα πλευρά και τέλος στην κνήμη του. Κάθε φορά, ακολουθούσε παρόμοια θεραπεία.

Όπως είναι φυσικό, ο Μπιλ βίωσε τις στιγμές «Γιατί σε μένα;». Γνώριζε ότι η υπερβολική έκθεσή του στον ήλιο ήταν επικίνδυνη, όμως ήξερε άλλους που είχαν εκτεθεί το ίδιο και δεν είχαν αναπτύξει καρκίνο. Αυτή η αδικία του έγινε εμμονή.

Μετά τη θεραπεία του καρκίνου στο αριστερό του πλευρό, ο Μπιλ αναρωτήθηκε εάν οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι συμπεριφορές του είχαν συντελέσει στην κατάστασή του. Σε μια στιγμή εσωτερικής αναζήτησης, αντιλήφθηκε ότι για περισσότερο από 30 χρόνια, βίωνε συναισθήματα πικρίας, γιατί σκεφτόταν και ένιωθε ότι έπρεπε πάντα να εγκαταλείπει αυτό που θέλει για χάρη των άλλων.

Για παράδειγμα, ήθελε να γίνει επαγγελματίας μουσικός μετά το λύκειο. Όταν, όμως, ο πατέρας του τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εργαστεί, ο Μπιλ αναγκάστηκε να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής στεγών. Αναβίωνε τόσο συχνά αυτά τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν του είπαν ότι πρέπει να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες του, που το σώμα του ζούσε συνέχεια στο παρελθόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, του δημιουργήθηκε ένα ψυχολογικό κενό ανεκπλήρωτων ονείρων. Κάθε φορά που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελε, όπως για παράδειγμα η κατάρρευση της αγοράς ακινήτων αμέσως μετά την επέκταση της επιχείρησής του, έβρισκε πάντα κάποιον ή κάτι να κατηγορήσει.

Ο Μπιλ είχε απομνημονεύσει ως μοτίβο συναισθηματικής αντίδρασης την πικρία, η οποία κυριάρχησε στο χαρακτήρα του και μετατράπηκε σε ασυνείδητο πρόγραμμα. Η συναισθηματική του υπόσταση, ενεργοποιούσε τα ίδια γονίδια για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που είχε προκαλέσει την ασθένεια που τώρα τον βασάνιζε.

Δεν μπορούσε πλέον να αφήνει το περιβάλλον του να τον ελέγχει: οι άνθρωποι, τα μέρη και οι επιρροές στη ζωή του, του υποδείκνυαν πάντα πώς να σκέφτεται, να νιώθει και να συμπεριφέρεται.
Κατάλαβε ότι για να σπάσει τα δεσμά με τον παλιό εαυτό του και να δημιουργήσει έναν νέο, έπρεπε να φύγει μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον. Για δύο εβδομάδες, λοιπόν, έμεινε στη Μπάχα στο Μεξικό, μακριά από τη γνώριμη ζωή του.

Τις πέντε πρώτες μέρες, ο Μπιλ εστίασε στις σκέψεις που έκανε όταν ένιωθε πικρία. Έγινε κβαντικός παρατηρητής των σκέψεων και των συναισθημάτων του και απέκτησε επίγνωση του ασυνείδητου νου του. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στις παλιές ασυνείδητες συμπεριφορές και πράξεις του. Αποφάσισε να σταματήσει κάθε σκέψη, συμπεριφορά ή συναίσθημα αρνητικό προς τον εαυτό του.

Μετά την πρώτη εβδομάδα εγρήγορσης, ο Μπιλ ένιωσε ελεύθερος, γιατί είχε απελευθερώσει το σώμα του από τη συναισθηματική εξάρτηση της πικρίας. Αναστέλλοντας τις γνώριμες σκέψεις και τα συναισθήματα που είχαν κατευθύνει τις συμπεριφορές του τα προηγούμενα χρόνια, εμπόδισε, κατά κάποιον τρόπο, τα σήματα των συναισθημάτων επιβίωσης να συνεχίσουν να ρυθμίζουν το σώμα του στην ίδια νοητική υπόσταση. Η ενέργεια, που απελευθέρωσε το σώμα του, ήταν πλέον διαθέσιμη να διοχετευθεί στο σχεδιασμό ενός νέου πεπρωμένου.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Μπιλ ένιωθε τόσο ενθουσιασμένος, που σκεφτόταν το νέο εαυτό που ήθελε να γίνει και πώς θα αντιδρούσε στους ανθρώπους, στα μέρη και στις επιρροές που τόσο καιρό τον έλεγχαν. Για παράδειγμα, αποφάσισε ότι κάθε φορά που η γυναίκα και τα παιδιά του θα του εξέφραζαν μια επιθυμία ή ανάγκη, θα τους απαντούσε με καλοσύνη και γενναιοδωρία, αντί να τους κάνει να νιώθουν ότι του είναι βάρος. Με λίγα λόγια, επικεντρώθηκε στους τρόπους που ήθελε να σκέφτεται, να πράττει και να νιώθει, όταν παρουσιάζονται καταστάσεις που είχαν αποτελέσει πρόκληση γι’ αυτόν στο παρελθόν. Άρχισε λοιπόν να δημιουργεί μια νέα προσωπικότητα, ένα νέο νου, μια νέα υπόσταση.

Ο Μπιλ άρχισε να εφαρμόζει όσα είχε συνειδητά αποφασίσει, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην παραλία της Μπάχα. Λίγο μετά την επιστροφή του, παρατήρησε ότι ο καρκίνος στην κνήμη του είχε εξαφανιστεί. Μία εβδομάδα αργότερα που επισκέφτηκε το γιατρό του, είχε απαλλαγεί ολοκληρωτικά από τον καρκίνο. Παραμένει μέχρι σήμερα υγιής. Με την «πυροδότηση» του εγκεφάλου του σε νέους τρόπους, ο Μπιλ άλλαξε βιολογικά και χημικά τον παλιό εαυτό του. Ως αποτέλεσμα, ενεργοποίησε νέα γονίδια με νέους τρόπους και τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν με τη νέα νοητική υπόσταση, τη νέα εσωτερική χημεία και τον νέο εαυτό του. Ενώ ήταν κάποτε δέσμιος των παρελθοντικών συναισθημάτων, σήμερα ζει σε ένα καινούριο μέλλον.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας
https://www.evelynlim.com/photos/healbodymindspirit.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-fJbou1K-7a4/WuGSN0bhrHI/AAAAAAAAjC0/8FIO8TDCaL42QiLKhBvBHLmeL2sB4vVjQCLcBGAs/s72-c/5%2B%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B2%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CE%25BD%25CE%25B1%2B%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%258D%25CF%2583%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25B5%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CF%258C%2B%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582%2Bfinal.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content