================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παραδοσιακό πανηγύρι 1η του Μάη για την γιορτή του Αγίου Αθανασίου στα Αστέρια Αγριάς Βόλου

⍆Με θρησκευτική κατάνυξη, η γιορτή του Αγίου Αθανασίου ήταν από παλιά,... ευκαιρία για διασκέδαση, πολλές φορές για δύο και τρεις ημέρες. 

Με κρασί και μεζέδες, χορό και μουσική, οι κάτοικοι διατηρούσαν και διατηρούν τους δεσμούς με τους συγχωριανούς και με την παράδοση.

Έτσι κι εμείς, αναβιώνοντας ένα παραδοσιακό πανηγύρι τόσο κοντά στο Βόλο, το πανηγύρι της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου Προστάτου και Εφόρου του Οικισμού ΑΣΤΕΡΙΑ Αγριάς, 1η του Μάη σας περιμένουμε και φέτος από νωρίς το απόγευμα στον περίβολο της εκκλησίας για να προσευχηθούμε και στη συνέχεια να χορέψουμε και να γλεντήσουμε , πίνοντας και τρώγοντας. 

Παραδοσιακό πανηγύρι 1η του Μάη για την γιορτή του Αγίου Αθανασίου στα Αστέρια Αγριάς Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.