================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο You Tube η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο

⍆Η κυκλοφορία του βίντεο στο You Tube, του Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου-Μαγνησίας...
και η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο, κάνει γνωστό τον Βόλο και τον νομό Μαγνησίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου Μαγνησίας – Volos Magnesia Guitar Festival, αποτελεί συνέχεια των κιθαριστικών διοργανώσεων που στήριζε τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών στη Μαγνησία.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Βολιώτης τραγουδοποιός, κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης και συμπαραστάτης ο Δήμος Βόλου.

Στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί πλέον διεθνώς, κύριο ρόλο έχει η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, την οποία διηύθυνε ο Βολιώτης μαέστρος Αλέξανδρος Παπαρίζος και συνέπραξαν μαζί της ως σολίστ, ο διεθνούς φήμης κιθαριστής Στέλιος Γκόλγκαρης και ο τραγουδιστής Κώστας Ζεμπίλας.

Οι ηχογραφήσεις και τα βίντεο είναι από το Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 11 Νοεμβρίου 2017.

Στο CD συμμετέχει ακόμη η περίφημη Santa Barbara Guitar Orchestra.

Στο You Tube η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο Reviewed by PLOUMISTOS on 1:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.