_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η τραγική όπερα «Σεμίραμις» του Rossini στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου

⍆Με την όπερα «Σεμίραμις» του Rossini, συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «TheMet:Livein HD».... Η προβολή θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στις 19:55 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

Η τραγική όπερα «Σεμίραμις» του Rossini θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Met, μετά από σχεδόν 25 χρόνια, δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις εκπληκτικές μελωδίες και τα απαιτητικά ντουέτα της παράστασης από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του Μπελ κάντο. Η όπερα βασίζεται στην ιστορία της Σεμίραμις, της μοναδικής γυναίκας που κυβέρνησε την ισχυρή Ασσυριακή αυτοκρατορία. Η τραγική ιστορία αγάπης που έζησε αλλά και οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες της στη διοίκηση του στρατού αλλά και του βασιλείου της Μεσοποταμίας ενέπνευσε ποιητές και ζωγράφους κάθε εποχής. Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς, ο Δάντης και ο Βολταίρος. Το λιμπρέτο της δίπρακτης όπερας του Ροσσίνι βασίσθηκε στο έργο του Βολταίρου.

Πρωταγωνιστεί η Angela Meade, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met. Δίπλα της η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο Ildar Abdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini.

Για ακόμη μία χρονιά έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις παραγωγές του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» που συνδέει απευθείας τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης με 70 χώρες σε έξι ηπείρους. Η ανανέωση της συνεργασίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και του Δήμου Βόλου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., εξασφαλίζει ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής, στην οθόνη υψηλής ευκρίνειας του Κινηματοθέατρου Αχίλλειον.

Το νέο πρόγραμμα της Met Opera για την περίοδο 2017 – 2018 περιλαμβάνει ακόμη τρεις μοναδικές παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν το κοινό. Συγκεκριμένα οι επόμενες παραγωγές είναι:
  • Έτσι Κάνουν Όλες – Mozart – 31 Μαρτίου 2018 στις 19:55
  • Λουίζα Μίλερ – Verdi - 14 Απριλίου 2018 στις 19:30
  • Σταχτοπούτα – Massenet - 28 Απριλίου 2018 στις 19:55 
Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Σκενδεράνη 11.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://doepap.gr/
Η τραγική όπερα «Σεμίραμις» του Rossini στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.