================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διεθνές συνέδριο αρχαιολογίας στο Βόλο

⍆Άρχισε την 1η Μαρτίου και ολοκληρώθηκε, την Κυριακή,...
- στα αμφιθέατρα του συγκροτήματος Παπαστράτου, στο Βόλο-, διεθνές Συνέδριο Αρχαιολογίας, με τίτλο " 6ο Αρχαιολογικό Έργο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ".

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν, η παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου που αναπτύχθηκε την τελευταία τριετία στη Θεσσαλίας και τη Στερεά Ελλάδα. Το Συνέδριο σημειώσε σημαντική επιτυχία, με την παρουσίαση 120 και πλέον εισηγήσεων, μεγάλης επιστημονικής βαρύτητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή, με μέλη καθηγητές του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνική Ανθρωπολογίας, καθώς και στελέχη Εφοριών Αρχαιοτήτων της περιοχής, ανέδειξε μέσα από αυτή την επιστημονική συνάντηση με επιτυχία, το σπουδαίο αρχαιολογικό έργο που επιτελείται στην περιοχή, το οποίο αφορά αφ΄ενός μεν στις ανασκαφές και αφ΄ετέρου στην αναστύλωση, ανάδειξη και διατήρηση των μνημείων.

Με το συνέδριο αυτό φάνηκε, για ακόμη μια φορά, ο κεντρικός ρόλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σχετικά με την παραγωγή επιστημονικού έργου και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Διεθνές συνέδριο αρχαιολογίας στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.