================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βίντεο ΣΟΚ: Τι φοβούνται οι Τούρκοι και δεν πετούν πάνω από τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

⍆Το βίντεο που ακολουθεί κυκλοφορεί στο ίντερνετ - Ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται...
για οφθαλμαπάτη ή για κάτι άλλο

Οι τοπικοί θρύλοι στη Μυτιλήνη αναφέρουν ότι οι Τούρκοι αναμφισβήτητα φοβούνται τον Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Οι περισσότεροι βέβαια τον φοβούνται, σε τέτοιο βαθμό που ούτε τ’ όνομα του δεν προφέρουν.

Ακόμα και ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και ερευνητής, Fatih Türkmenoğlu έχει διηγηθεί στο παρελθόν με δέος στην Hürriyet το προσκυνηματικό του ταξίδι στη Λέσβο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «το 1963 στην Κύπρο, την περίοδο που είχαν ξεσπάσει αιματηρά επεισόδια μεταξύ των δυο κοινοτήτων της νήσου, προάγγελος της τουρκικής εισβολής μετά από έντεκα χρόνια.

Ένα πρωινό του 1963 και ενώ οι Τουρκοκύπριοι ετοιμάζονταν να επιτεθούν σε θέσεις της ελληνικής εθνοφρουράς της Κύπρου, όταν μπήκε ο νεωκόρος στο ιερό προσκύνημα του Μανταμάδου για να ανάψει το καντήλι του Ταξιάρχη, είδε κατάπληκτος πώς η ολόσωμη εικόνα του έλειπε!

Αυτή ή απροσδόκητη εξαφάνιση που κράτησε μια εβδομάδα προκάλεσε σύγχυση και μεγάλη ταραχή στον ευσεβή λαό της νήσου. Ξαφνικά και μετά από μια εβδομάδα η εικόνα βρέθηκε πάλι στη θέση της, όπως είχε εξαφανιστεί και τότε ο κόσμος ησύχασε».

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε χρήστης του ίντερνετ και θα καταλάβετε.Το διάβασα στο amp.newsbomb.gr
Βίντεο ΣΟΚ: Τι φοβούνται οι Τούρκοι και δεν πετούν πάνω από τον Ταξιάρχη Μανταμάδου Reviewed by PLOUMISTOS on 5:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.