================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κάντε το τεστ για την Σεξουαλική Αύρα σας και μάθε τι σύντροφος είστε ανάλογα με το χρώμα που έχετε

⍆Έχετε ακούσει πιθανότατα να λένε ότι «όποτε κοιμάστε με κάποιον, κοιμάστε επίσης.... και με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει κοιμηθεί». Παρόλο που αυτό τεχνικά δεν είναι σωστό, υπάρχει κάποια προοπτική σε αυτό που λέγεται, αλλά όχι για τους λόγους που ίσως νομίζετε. 

Οι σεξουαλικές αύρες έχουν μελετηθεί και συζητηθεί μεταξύ ειδικών για εκατοντάδες χρόνια. Τώρα, μπορείτε να κάνετε το τεστ ΕΔΩ και κατόπιν διαβάστε σύμφωνα με το awakengr.com για τα χρώματα που ακολουθούν για να δείτε τι είδους σύντροφοι και εραστές είστε.

Κόκκινο: 
Θα δοκιμάσω τα πάντα μια φορά Αν η σεξουαλική σας αύρα είναι κόκκινη, η ενέργειά σας (και χρώμα) προέρχεται από το κέντρο του σώματός σας, κάτι που σημαίνει ότι είστε πολύ καυτοί. Φοράτε την σεξουαλικότητά σας σαν μανίκι, σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας και δε θα σας ένοιαζε καθόλου αν οι σεμνότυφοι άνθρωποι προσβάλλονταν. Μερικές φορές είστε πολύ απασχολημένοι με το φαντασιώνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας που δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθόλου. Μην μισείτε τον παίκτη αλλά το παιχνίδι.. Είστε τόσο καλά συντονισμένοι με την σεξουαλικότητά σας που επιθυμείτε να είστε με κάποιον άλλον που είναι το ίδιο συντονισμένος/η με τη δική του/της. 

Η κόκκινη αύρα σημαίνει ότι ξέρετε τι σας αρέσει και δε φοβάστε να το πάρετε.

Μωβ: 
Αυτό ήταν καυτό…Ας το κάνουμε πάλι Με μωβ αύρα το επίπεδο της σεξουαλικής σας προκλητικότητας είναι πολύ ανεβασμένο. Προτιμάτε το σεξ που ξεφεύγει από τον κανόνα και σας αφήνει άφωνους, όμως θέλετε και άλλο. Ως άτομο με μωβ αύρα, πηγαίνετε τις δοκιμές σε άλλο επίπεδο. Αγγίζετε τα όρια του να έχετε παράξενα φετίχ και θέλετε σχεδόν επικίνδυνες εμπειρίες για την έξαψη της στιγμής και μια αστεία ιστορία για να πείτε στους φίλους σας την επόμενη μέρα. Προτιμάτε να είστε ανοικτοί με την σεξουαλικότητά σας, αλλά και να κρατάτε κάποια πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες (ή στα πίσω μέρη των αυτοκινήτων και των σινεμά). 

Αντίθετα με κάποιον που έχει κόκκινη αύρα, μπορείτε να παραλείψετε όλες τις πραγματικά σεξουαλικές ή καυτές λεπτομέρειες από τις ερωτικές σας ιστορίες.

Μπλε: 
Προτιμώ να σε αφήσω με το στόμα ανοιχτό μωρό μου Οι μπλε αύρες είναι μερικές από τις πιο σπάνιες αύρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εκείνοι που περιβάλλονται από την μπλε αύρα, είναι στην πραγματικότητα οι τοπ στην επικοινωνία με τους άλλους. Οι άνθρωποι με μπλε αύρα είναι ικανοί να εκφράσουν συναισθήματα προς τους άλλους με τρόπους που οι άλλοι μπορεί να μη δουν καθαρά, είτε πρόκειται για ένα απαλό άγγιγμα που «μιλάει» με χιλιάδες λέξεις, είτε για ένα χαμόγελο στα μάτια που επιτόπου αιχμαλωτίζει την καρδιά κάποιου. Οι άνθρωποι με μπλε αύρες επίσης τυχαίνει να είναι αρκετά διανοητικοί. Σέβονται τα όρια και δεσμεύονται με κάποιον όταν πιστέψουν ότι έχουν συναντήσει το τέλειο ταίρι. Η πίστη είναι σημαντική για αυτά τα άτομα, αλλά η επικοινωνία είναι το απόλυτο κλειδί για την καρδιά τους.
Χρυσή: 
Αυτό θα είναι εκείνο το διάστημα που θα σου μείνει αξέχαστο Μια χρυσή αύρα είναι ελκυστική σχεδόν σε όλους, για τον λόγο ότι είναι χρυσή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτός που είναι χρυσός στον πιο αληθινό του εαυτό κοντά στον καθένα, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει την εκκεντρικότητά του. Στην πραγματικότητα, εκείνοι με χρυσή αύρα είναι τόσο συντονισμένοι με την σεξουαλικότητά τους που την εκπέμπουν με κάθε μία τους ανάσα. Αν περιβάλλεστε από χρυσή αύρα, είχατε μια πολύ δυνατή ανατροφή και σας είχαν περικυκλώσει με αγάπη και ανέσεις που σας έκαναν να ξεχωρίζετε στην ενήλικη ζωή σας. Ξέρετε πώς να διασκεδάζετε όταν έχετε να κάνετε με παιδιαρίσματα και τρέλες, αλλά μπορείτε να τα καταβροχθίσετε όλα σε δύο δευτερόλεπτα όταν τα οι κοτομπουκιές καλοψηθούν στον φούρνο και η απλώστρα στης οποίας την κορυφή έχετε βάλει το σεξ, έχει τελικά τελειώσει με το τελευταίο φορτίο της ημέρας. 

Μην ανησυχείτε χρυσά παιδιά, θα γίνετε τέλειοι γονείς εξαιτίας της σοφίας σας, των χαρισμάτων σας, της ειλικρίνειάς σας και του ανοικτού σας πνεύματος στην σεξουαλική συμπεριφορά.

Ασημένια: 
Άσε με να κοιτάξω βαθιά μέσα στην ψυχή σου, μωρό μου Οι ασημένιες αύρες είναι οι πιο αποκαλυπτικές από όλες. Ακριβώς όπως το ασήμι, οι άνθρωποι που περιβάλλονται από αυτή την αύρα δείχνουν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι εξαρχής. Αυτοί με ασημένια αύρα μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό με εσάς αν είστε εντάξει με τα πιο βαθιά τους, σκοτεινά τους μυστικά. (Προειδοποίηση: Θα σας πουν τα πιο βαθιά τους και σκοτεινά τους μυστικά σχεδόν αμέσως) Είναι πολύ ελκυστικοί και τους αρέσει να θαυμάζουν τους άλλους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Καθώς αυτοί με ροζ ή μωβ αύρες τείνουν να λαχταράνε να πάρουν αγάπη παρά να δώσουν. 

Κάποιος με ασημένια αύρα θα σας κρατήσει μαγεμένους και λαμπερούς κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σας.

Πράσινη: 
Όταν χωρίσουμε, θα εύχεσαι να με είχες ακόμα Εκείνοι με τις πράσινες αύρες είναι πιθανώς οι πιο σκληρά εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ. Έχουν την τάση να εκτιμάνε και να κοιτάζουν την ομορφιά, την εμφάνισή τους, το ντύσιμό τους, το σπίτι τους και τον περίγυρό τους. Θέλουν να είναι όλα πρακτικά και όμορφα. Στους ανθρώπους αυτούς αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ισορροπία στη ζωή τους. Αν κάποιος με πράσινη αύρα σκοπεύει να κάνει σεξ μαζί σας, σας εφιστώ την προσοχή: Γενικά είναι εξαιρετικά επιρρεπείς σε διάφορες μαλ..ες και μπορούν να σας προκαλέσουν ή να σας απειλήσουν. Φερθείτε σε κάποιον με πράσινη αύρα όπως θα φερόσασταν σε φρέσκα και τραγανά χαρτονομίσματα των εκατό δολαρίων. 

Όσο όμορφος και εκθαμβωτικός μπορεί να δείχνει, πρέπει να του φερθείτε με προσοχή και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατά νου τα καλύτερα ενδιαφέροντά του.

Πως να καθαρίσετε τη σεξουαλική σας αύραΩς άνθρωποι, κουβαλάμε πάνω μας μια «ενέργεια». Έχουμε πολλές ενέργειες και μία από αυτές είναι η σεξουαλική μας ενέργεια. Όταν ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή με ένα άλλο άτομο, η ενέργεια η δική μας και η δική του, συγχωνεύονται ή απορροφούνται η μία από την άλλη.

Επομένως, αν κοιμάστε με ανθρώπους που είναι γεμάτοι με θετική ενέργεια και ενέργεια αγάπης, απορροφάτε αυτή την ενέργεια και σας «ανεβάζει». Με τον ίδιο τρόπο, αν κοιμάστε με αρνητικούς, καταστροφικούς ανθρώπους, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στην ενέργεια προς την αντίπερα όχθη.

Αν δεν καθαρίζουμε τακτικά την σεξουαλική μας ενέργεια, τότε αυτή μολύνεται από την ενέργεια των ανθρώπων με τους οποίους κοιμόμαστε. Επομένως, υπ’ αυτή την έννοια, είναι σαν να έχουμε σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε άλλο άτομο έχει σεξουαλική επαφή ο σύντροφός μας, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο σημαντικό είναι για εμάς να καθαρίζουμε τακτικά την σεξουαλική μας ενέργεια.

Αν δεν το κάνουμε, η ενέργειά μας θα παραφορτώνεται με όλη αυτή τη βρωμιά που συλλέγουμε από κάθε σύντροφο με την πάροδο του χρόνου, κάτι που κάνει τη δόνησή μας χαμηλότερη.

Τρόποι για να καθαρίσετε την σεξουαλική σας αύρα

Νιώστε τα συναισθήματά σας
Όταν η συναισθηματική σας ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη, δημιουργεί συμφόρηση και πάει πίσω το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα. Αυτό διευκολύνει το κόλλημα στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει τα κρυμμένα αισθήματα, τότε απελευθερώνεται ενέργεια. Αυτή η κίνηση και η ροή σας στηρίζει στον καθαρισμό των ψυχικών σας συντριμμιών.

Άλλες μέθοδοι

Μπάνιο με άλατα 
Το νερό βοηθάει να φύγει η βρωμιά, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Η προσθήκη αλάτων στο μπάνιο σας, διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας και επίσης απομακρύνει μικρά ψυχικά συντρίμμια από την αύρα σας.

Κολύμπι
Το να βυθίζεστε στο νερό βοηθάει στον καθαρισμό της αύρας. Καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει αλάτι και μέταλλα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην απομάκρυνση μικρών ψυχικών συντριμμιών από την αύρα σας.

Το φως του ηλίου
Η ήπια έκθεση στο φως του ηλίου διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας. Μερικές κατώτερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν όταν εκτίθεστε στο λαμπερό φως.

Επούλωση και Αποκατάσταση της Δονικότητας του Ενεργειακού πεδίου - Αύρας
Σε μια επούλωση της αύρας, ο θεραπευτής σας υποστηρίζει με το να καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημά σας. Ο θεραπευτής σας βοηθάει να βγάλετε από το σώμα σας τα ψυχικά συντρίμμια, ξεμπλοκάρει τα κανάλια ενέργειας και σας βοηθάει να πάρετε την δικιά σας ροή ενέργειας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Αποκατάσταση της Δονικότητας του Ενεργειακού πεδίου - Αύρας διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές & ενεργειακές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
Κάντε το τεστ για την Σεξουαλική Αύρα σας και μάθε τι σύντροφος είστε ανάλογα με το χρώμα που έχετε Reviewed by PLOUMISTOS on 12:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.