================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στην Τουρκία οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από την τουρκική χωροφυλακή

⍆Στην Τουρκία θα μεταβούν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών... που συνελήφθησαν από την τουρκική χωροφυλακή σε τουρκικό έδαφος στον Έβρο, προκειμένου να παραστούν την Δευτέρα στην δίκη των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros –news.gr, οι γονείς του ανθυπολοχαγού έφτασαν χθες από την Καστοριά όπου μένουν στην Ορεστιάδα και συναντήθηκαν με τους γονείς του ΕΠΟΠ Λοχία που είναι απ’ την Ορεστιάδα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες σε συνεργασία με το ελληνικό Προξενείο της Αδριανούπολης, ώστε όχι απλά να περάσουν τα σύνορα, αλλά να δώσουν το παρών και στην δικαστική αίθουσα.

Οι γονείς του υπαξιωματικού από την Ορεστιάδα, παραβρέθηκαν και στην παράκληση για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Παναγίας στο προάστιο της Κλεισσούς Ορεστιάδας, μαζί με συγγενείς, γνωστούς και φίλους, οι οποίοι όλοι μαζί προσευχήθηκαν, ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η περιπέτεια.
Στην Τουρκία οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από την τουρκική χωροφυλακή Reviewed by PLOUMISTOS on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.