================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Καρατομήθηκαν» οι διοικητές της μεραρχίας και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι φυλακισμένοι στρατιωτικοί

⍆Μετακινούνται από τις θέσεις τους οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί επικεφαλής της μεραρχίας... και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που παραμένουν κρατούμενοι στην Τουρκία μετά τη σύλληψή τους την Πέμπτη 1η Μαρτίου.

Με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού και ο διοικητής της 3ης Ορεινής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ρίμινι και τοποθετούνται σε άλλες θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανθυπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Μηχανικού (ΕΠΟΠ), Δημήτρης Κούκλατζης, υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι» που υπάγεται στην 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αφενός κάθε Μάρτιο πραγματοποιούνται οι ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών και αφετέρου ότι η θητεία των διοικητών μονάδων είναι ετήσια.
«Καρατομήθηκαν» οι διοικητές της μεραρχίας και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι φυλακισμένοι στρατιωτικοί Reviewed by PLOUMISTOS on 4:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.