_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα τουρκικά μέσα «μέτρησαν» πόσο μέσα μπήκαν οι Έλληνες Αξιωματικοί (ΦΩΤΟ)

⍆Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχουν «αναλύσει» το θέμα με την σύλληψη των Ελλήνων... στρατιωτικών, σε γελοίο βαθμό, αφού έχουν μετρήσει πόση στρατιωτική περιοχή είχαν παραβιάσει.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, «κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μιτρετώδης (25 ετών) και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης (29 ετών) παραβίασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και μπήκαν μέσα στην Τουρκία κατά 253 μέτρα».

Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει και σε φωτογραφία το σημείο όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της (από την «έρευνα του περιστατικού» όπως αναφέρει), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί:Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, ότι «η σύλληψη του Μιτρετώδη και του Κούκλατζη έγινε σε σημείο που απέχει 253 μέτρα από τον τουρκικό συνοριακό αστυνομικό σταθμό Pazarkule και 240 μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μέσα σε τουρκικό έδαφος».

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, η εφημερίδα αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Στο ότι, δηλαδή, οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους, αλλά και στο ότι οι έρευνες πλέον στρέφονται στα κινητά του ανθυπολοχαγού και του λοχία, «για να διαπιστωθεί τι φωτογραφίες και βίντεο τράβηξαν οι Έλληνες στρατιωτικοί, καθώς και το εάν έχει σβηστεί κάποιου ψηφιακό υλικό» που ενδεχομένως θα στοιχειοθετούσε την κατηγορία περί «απόπειρας κατασκοπείας».

Μάλιστα, παραθέτει όλη την κατάθεση του Έλληνα ανθυπολοχαγού στις τουρκικές Αρχές και επικεντρώνεται στους λόγους που τραβούσε βίντεο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.

Το διάβασα στο pronews.gr
Τα τουρκικά μέσα «μέτρησαν» πόσο μέσα μπήκαν οι Έλληνες Αξιωματικοί (ΦΩΤΟ) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.