================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αρρώστια της ανθρωπότητας: Το σεξ με ιερόδουλες είναι έγκλημα λέει ο Πάπας

⍆Παράκληση για συγχώρεση από την Παναγία των ανδρών που πάνε σε οίκους ανοχής και κάνουν σεξ... με πόρνες απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος κάνοντας λογο για «εγκληματίες» με «αρρωστημένη νοοτροπία» καθώς πιστεύουν ότι οι γυναίκες υπάρχουν για να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

«Αυτό δεν είναι έρωτας. Αυτό είναι βασανιστήριο για τις γυναίκες. Ας μην μπερδεύουμε τις ορολογίες» είπε ο Ποντίφικας.

Οι παρατηρήσεις αυτές του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έγιναν μετά από μια τετράωρη συνάντηση με 300 νέους ανθρώπους που προκλήθηκαν στο Βατικανό προκειμένου να βοηθήσουν την Καθολική Εκκλησία να κατανοήσει τι πιστεύουν οι νέοι για την ίδια.

Μια 32χρονη Νιγηριανή που είχε πέσει θύμα trafficking αφού ευλογήθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες των ιερόδουλων στους δρόμους της Ρώμης είναι Καθολικοί.

«Αναρωτιέμαι και σας ρωτώ, είναι δυνατόν μια Εκκλησία να είναι ακόμα τόσο σοβινιστική ώτε να μην μπορεί να αναρωτηθεί για αυτές τις πράξεις;» είπε η 32χρονη με τον Πάπα Φραγκίσκο να απαντά ότι στην Ιταλία το 90% των πελατών των ιερόδουλων ήταν βαφτισμένοι Καθολικοί.

«Με αφορμή αυτο θα ήθελα νας ζητήσω τη συγχώρεσή σας και της κοινωνίας για όλους τους Καθολικούς που προχωρούν σε αυτή την εγκληματική πράξη. Δεν μπορώ να φανταστώ την αηδία που νιώθουν αυτά τα κορίτσια όταν οι άνδρες τους κάνουν αυτά τα πράγματα» ειπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια αρρώστια της ανθρωπότητας, ένας αρρωστημένος τρόπος για να αντιμετωπίζει η κοινωνία ορισμένα πράγματα, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» κατέληξε ο Ποντίφικας.

Το διάβασα στο crashonline.gr
Αρρώστια της ανθρωπότητας: Το σεξ με ιερόδουλες είναι έγκλημα λέει ο Πάπας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.