Πως τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν το μυαλό σας και δημιουργούν αρνητική αύρα - δόνηση

Πως τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν το μυαλό σας και δημιουργούν αρνητική αύρα - δόνηση

⍆Όταν ψάξουμε βαθιά μέσα μας την κατανόηση των συναισθημάτων, βλέπουμε ότι η απάντηση είναι...
στις δονήσεις.

Όπως γνωρίζουμε, η αντίληψή μας εξαρτάται από τις δόσεις των δονήσεων που λαμβάνουμε. Έτσι αυτό μας οδηγεί στην ερώτηση, τι είναι οι δονήσεις;

Οι κραδασμοί είναι ένα φαινόμενο που προκαλεί ταλαντώσεις γύρω από ένα σημείο ισορροπίας . Αυτό σημαίνει ότι οι δονήσεις είναι μια σειρά ταλαντώσεων που συμβαίνουν με κάποια συχνότητα. Η επόμενη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό.

Τι είναι οι συχνότητες;



Ο ορισμός λέει: "Συχνότητα είναι ο αριθμός των συμβάντων ενός γεγονότος που επαναλαμβάνεται ανά μονάδα χρόνου".

Αυτό σημαίνει ότι μια συχνότητα δείχνει πόσες ταλαντώσεις συμβαίνουν σε μια χρονική περίοδο ανα δευτερόλεπτο. Η δόνηση μετριέται επίσης με εύρος. 

Τι είναι το εύρος των δονήσεων;


Η μέγιστη έκταση μιας ταλάντωσης, μετρούμενη από τη θέση της ισορροπίας, ονομάζεται εύρος . Αυτό δείχνει πόσο ισχυρή είναι η ταλάντωση, και πόσο ισχυρή είναι η δόνηση. Η συχνότητα δείχνει πόσο συχνή είναι αυτή η ταλάντωση. 

Τι είναι τα συναισθήματα;
Ας συνδέσουμε όλες τις τελείες. Είμαστε όλοι δημιουργημένοι από την ενέργεια. Η ενέργεια δονείται πάντα, επομένως δονείται και εσύ ανάλογα τα συναισθήματα σου. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας έχει τη δική του συχνότητα και πλάτος δόνησης. Κάθε ένας από μας δονείται με διαφορετική ισχύ και συχνότητα.

Συναισθήματα - Ενέργεια σε κίνηση - αλλάζουμε το σώμα μας και αξιοποιούμε τη συχνότητα με την οποία δονείται. Οι ταχείες δονήσεις δημιουργούν βραχυπρόθεσμα συναισθήματα και είναι πιο ενεργές, συνειδητές οι αντιδράσεις μας. Οι αργές δονήσεις δημιουργούν μακροχρόνιες συγκινήσεις και παθητικές υποσυνείδητες αντιδράσεις.

Η εμπλοκή και η δύναμη του συναισθήματος εξαρτάται από το εύρος της δόνησης. 
Εάν η διαφορά μεταξύ της μέγιστης έκτασης της ταλάντωσης και της θέσης της ισορροπίας είναι υψηλότερη από ότι το συναίσθημα είναι ισχυρότερο, επηρεάζεται περισσότερο από αυτό.

Αυτό που δημιουργεί θετικά και αρνητικά συναισθήματα είναι η ισορροπία των ταλαντώσεων. Τα θετικά συναισθήματα προέρχονται από ισορροπημένες δονήσεις. Τα αρνητικά συναισθήματα προέρχονται από μη ισορροπημένους κραδασμούς. 

Τι συμβαίνει όταν νιώθουμε;
Ανάλογα με το πώς μας επηρεάζει κάτι, δημιουργούμε συναισθήματα που δημιουργούν τον συμβατό τύπο δονήσεων. Αυτή η δόνηση είναι ένα συναίσθημα που δημιουργεί μια χημική ουσία που επηρεάζει το μυαλό σας. Η χημική ουσία δημιουργεί μια επίδραση στο σώμα σας που παράγει ανάλογους θετικούς η αρνητικούς κραδασμών.



Επειδή το μυαλό σας είναι ο παρατηρητής και ο αγωγός σε αυτή τη διαδικασία, είναι υπεύθυνο εάν η διαδικασία θα συνεχίσει να παραμένει αμετάβλητη ή ο τύπος της συχνότητας και της χημικής ουσίας θα αλλάξει. Χρειάζεται κάτι για να συνδέσει τη σειρά του, κάτι που δίνεις νόημα. Δηλαδή το μυαλό συνήθως ψάχνει κάτι που είναι προφανές και έχει αποδείξεις υπαρχόντων, γι 'αυτό συνήθως συνδέουμε πώς αισθανόμαστε με αυτό που βιώνουμε στον κόσμο που καταλαβαίνουμε.

Ο ευκολότερος τρόπος να αλλάξετε τον τρόπο που αισθάνεστε είναι να συνδέσετε τις δονήσεις σας με τον πνευματικό κόσμο, αλλά πρέπει να το καταλάβετε πρώτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα δώσετε νόημα σε κάτι που προέρχεται από εκεί και χωρίς νόημα το μυαλό σας δεν μπορεί να συνδέσει τα συναισθήματά σας, δεν υπάρχει σύνδεση. Η σύνδεση των συναισθημάτων σας με τον πνευματικό κόσμο είναι ευκολότερη επειδή δεν υπάρχει χρόνος εκεί και μπορείτε να επιλέξετε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, από το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον ή τη φαντασία σας.



Με αυτόν τον τρόπο το μυαλό σας θα δημιουργήσει συναισθήματα με βάση αυτό που εστιάζετε, τα συναισθήματα θα δημιουργήσουν δονήσεις και θα τονώσουν το μυαλό σας για να δημιουργήσουν ξανά τα συναισθήματα και ούτω καθεξής. Αυτό θα συνεχιστεί έως ότου το μυαλό σας επικεντρωθεί σε κάτι άλλο και η διαδικασία θα αλλάξει ξανά.

Η δουλειά σας είναι να επιλέξετε τι να αισθανθείτε, που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις πιθανότητες και όχι τα εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας.

Συναισθήματα
Οι φιλόσοφοι και οι ψυχολόγοι έχουν συζητήσει εδώ και καιρό τη φύση των συναισθημάτων όπως η ευτυχία . Είναι καταστάσεις υπερφυσικών ψυχών, γνωστικές κρίσεις για ικανοποίηση στόχων ή αντιλήψεις για φυσιολογικές αλλαγές; Οι πρόοδοι στη νευροεπιστήμη υποδηλώνουν πώς οι εγκέφαλοι παράγουν συναισθήματα μέσω ενός συνδυασμού γνωστικής εκτίμησης και σωματικής αντίληψης.

Ας υποθέσουμε ότι κάτι πραγματικά καλό συμβαίνει σε σας σήμερα: κερδίζετε την κλήρωση, το παιδί σας εισέρχεται στο πανεπιστήμιο ή κάποιος που σας ενδιαφέρει σας ζητάει. Φυσικά, αισθάνεστε ευτυχισμένοι, αλλά τι σημαίνει αυτή η ευτυχία; 

Στην παραδοσιακή άποψη ενός ατόμου, αποτελείτε τόσο από σώμα όσο και από ψυχή, και είναι η ψυχή που βιώνει νοητικές καταστάσεις όπως η ευτυχία. Αυτή η άποψη έχει τις ελκυστικές συνέπειες ότι μπορείτε ακόμη και να αισθανθείτε την ευτυχία αφού το σώμα σας έχει φύγει, αν η ψυχή σας συνεχίζει να υπάρχει σε μια ευχάριστη θέση όπως ο ουρανός. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της ψυχής και της αθανασίας, οπότε η παραδοσιακή άποψη των συναισθημάτων και του νου γενικά μπορεί να απορριφθεί ως επιθυμητή σκέψη ή αιτιολογία.

Υπάρχουν δύο κύριοι επιστημονικοί τρόποι εξήγησης της φύσης των συναισθημάτων. 
Σύμφωνα με τη θεωρία της γνωσιακής αξιολόγησης, τα συναισθήματα είναι κρίσεις σχετικά με το βαθμό στον οποίο η σημερινή κατάσταση πληροί τους στόχους σας . Ευτυχία είναι η αξιολόγηση ότι οι στόχοι σας ικανοποιούνται, καθώς όταν κερδίζετε την κλήρωση λύνει τα οικονομικά σας προβλήματα και όταν σας ζητηθεί, κρατάτε την υπόσχεση της ικανοποίησης των ρομαντικών αναγκών σας. Ομοίως, η θλίψη είναι η αξιολόγηση ότι οι στόχοι σας δεν ικανοποιούνται και ο θυμός είναι η κρίση που στοχεύει σε ότι εμποδίζει την επίτευξη των στόχων σας.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα συναισθήματα είναι αντιλήψεις που δημιουργούν αλλαγές στο σώμα σας, όπως ο καρδιακός ρυθμός, ο ρυθμός αναπνοής, η εφίδρωση και τα επίπεδα ορμονών . Από αυτή την άποψη, η ευτυχία είναι ένα είδος φυσιολογικής αντίληψης, όχι κρίσης και άλλα συναισθήματα όπως η θλίψη και ο θυμός είναι διανοητικές αντιδράσεις σε διαφορετικά είδη φυσιολογικών φάσεων. 

Το πρόβλημα είναι ότι οι σωματικές καταστάσεις δεν φαίνεται να είναι σχεδόν εξίσου συντονισμένες με τα πολλά διαφορετικά είδη συναισθηματικών καταστάσεων. Ωστόσο, υπάρχει αναμφισβήτητα κάποια σχέση μεταξύ συναισθημάτων και φυσιολογικών αλλαγών.

Η κατανόηση για το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος δείχνει ότι αυτές οι θεωρίες συναισθημάτων - γνωσιακής εκτίμησης και φυσιολογικής αντίληψης - μπορούν να συνδυαστούν σε ένα ενοποιημένο απολογισμό των συναισθημάτων. 

Ο εγκέφαλος είναι ένας παράλληλος επεξεργαστής, κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. 
Τα οπτικά και άλλα είδη αντίληψης είναι το αποτέλεσμα τόσο των εισροών από τις αισθήσεις όσο και των ερμηνειών από την κορυφή προς τα κάτω με βάση τις προηγούμενες γνώσεις. Ομοίως, ο εγκέφαλος μπορεί να εκτελεί συναισθήματα συνδυάζοντας διαδραστικά τόσο τις κρίσεις υψηλού επιπέδου σχετικά με τις ικανοποιήσεις στόχων όσο και τις αντιλήψεις χαμηλού επιπέδου των σωματικών αλλαγών. 

Οι κρίσεις εκτελούνται από τον προμετωπιαίο φλοιό που αλληλεπιδρά με την αμυγδαλή και την νησίδα που επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με τις φυσιολογικές καταστάσεις. Ως εκ τούτου, η ευτυχία μπορεί να είναι μια διαδικασία του εγκεφάλου που κάνει ταυτόχρονα εκτιμήσεις και αντιλαμβάνεται το σώμα. 

Για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό, δείτε την μελέτη της συναισθηματικής συνείδησης .

Συχνότητα

Το διάγραμμα Συχνότητας Ανάλυσης Συναισθηματικών Δονήσεων



Κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη δονείται σε μια πολύ λεπτή συχνότητα συχνότητας hertz ή την προσωπική ανάλυση δόνησης. 
Έχουμε ένα βασικό μεταβολικό ρυθμό όταν ξεκουράζουμε, αλλά όταν συμβαίνουν τα γεγονότα στη ζωή μας και τα συναισθήματά μας εμπλέκονται ο δονητικός ρυθμός μας αλλάζει ταχύτατα και συχνά δραματικά.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, τα συναισθήματά μας εμπλέκονται και το μυαλό μας αρχίζει στη συνέχεια να μαθαίνει τις αντιδράσεις, οι οποίες εκτυπώνονται και αποθηκεύονται βαθιά στις κοιλότητες του νου.

Καθώς περνούμε από κάθε εμπειρία στη ζωή, οι περισσότερες από τις αντιδράσεις μας γίνονται αυτόματες, συχνά αρνητικές, συναισθηματικές αντιδράσεις ως συνήθεια μάθησης. Η δική μας συμπεριφορά φαίνεται ανεξέλεγκτη. Στη Δυτική κοινωνία δεν διδάσκουμε στο σπίτι μας ή στο εκπαιδευτικό μας σύστημα πώς να βλέπουμε κάθε εμπειρία ζωής χωριστά και κατάλληλα, πώς να μαθαίνουμε από αυτές τις εμπειρίες, να τις επεξεργαζόμαστε και να αφήνουμε τα αρνητικά συναισθήματα χωρίς να εμφανίζονται συναισθηματικά μπλοκ που παρεμποδίζουν τις επιλογές μας και στις δύο συμπεριφορές καθώς και δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε, αλλά δεν οφείλονται σε φόβους που έχουν εμπλακεί συναισθηματικά.

Συναρτήσεις και ανάλυση κραδασμών
Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα γίνονται αποθηκευμένα - εμείς κυριολεκτικά προγραμματίζονται μέχρι το πρόγραμμα να διαλυθεί και να αντικατασταθεί από άλλο. Μέχρι τη στιγμή που είμαστε ενήλικες είχαμε τόσες πολλές ανεπίλυτες εμπειρίες που πολλές από τις απαντήσεις μας είναι αυτομάτως αρνητικές και στη συνέχεια διαιωνίζουν γεγονότα όχι για το καλύτερο αποτέλεσμα που χρησιμεύει μόνο για να ενισχύσει την αρχική μας μάθηση από πολύ καιρό πριν - οι αρνητικοί κύκλοι συναισθηματικών γεγονότων συχνά βασίζονται σε μακρά ξεχασμένες προηγούμενες μνήμες.
Μόλις βρεθούν αυτοί οι αρνητικοί κύκλοι, τα αρνητικά συμβάντα και οι επακόλουθες αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις γίνονται όλο και πιο συχνές - ένα φυσικό γεγονός μαθημάτων ζωής προκάλεσε την παροχή ευκαιριών για να δείτε το μοτίβο, να το επεξεργαστείτε και να το διαλύσετε χρησιμοποιώντας την ανάλυση των κραδασμών.

Οι αντιδράσεις που προκαλούν αρνητικές αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν την κρίση των άλλων, τα συναισθήματα ότι είστε θύμα, συγκρίνοντας τον εαυτό σας με τους άλλους, την αντίληψη ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι, είναι μερικές από αυτες.

Ανάλυση κραδασμών
Οι θραύσεις των αρνητικών κύκλων είναι πρωταρχικής σημασίας για την αύξηση της συναισθηματικής σας κατάστασης, ώστε να αντιμετωπίζετε κυρίως συναισθήματα κραδασμών υψηλότερης συχνότητας, όπως η χαρά, η αγάπη, η αποδοχή - αυτό αρχίζει με τη λήψη απόφασης, χρησιμοποιώντας τη θέλησή σας, που δεν επιθυμείτε πλέον να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια, ξεκινάτε το ταξίδι της εύρεσης πληροφοριών, εργαλείων και τεχνικών για να αρχίσετε να σπάτε τη σταθερότητα αυτών των χαμηλότερων συναισθηματικών αντιδράσεων, επιλέγοντας να ενεργείτε από την αγάπη όσο πιο συχνά μπορείτε και συγχαίροντας τον εαυτό σας όταν μετακινείτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο και υψηλότερη συναισθηματική κατάσταση. 

Η αυτοπειθαρχία γίνεται συνήθεια και αποτελεσματικό εργαλείο.
Η θετική συμπεριφορά σας βοηθάει στην αύξηση των κραδασμών. Ο στόχος είναι να ζείτε τη ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο από έναν τόπο αγάπης. Ρωτήστε τον εαυτό σας συχνά - τι θα αγαπήσει να επιλέξει;

Το διάγραμμα συχνότητας ανάλυσης συναισθηματικών συναισθηματικών κυμάτων που παρουσιάζεται παραπάνω, απεικονίζει το ρυθμό δόνησης ανάλυσης (χρησιμοποιώντας τα επίπεδα δοκιμών μυϊκής κινητικότητας), από το φάσμα των υψηλότερων έως τα χαμηλότερα συναισθήματα. Καθώς ο ρυθμός ανάλυσης των κραδασμών μειώνεται, το εύρος της συνείδησης μειώνεται και μαζί η ικανότητα αντιμετώπισης των θεμάτων, περιορίζοντας ετσι την αντίληψή σας στη στενή ζώνη αντίδρασης.

Όταν βρισκόμαστε σε μια χαμηλότερη δονητική συχνότητα λειτουργίας, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα να ξεπεραστούν. Ωστόσο, στον σημερινό κόσμο είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε πολλά εργαλεία, θεραπείες και πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Επιλέγοντας με αποφασιστικότητα τον εαυτό σας να παρατηρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε όταν βρίσκεστε σε αρνητικές καταστάσεις και αντικειμενικά να δούμε γιατί αισθανόμασταν και αντιδρούσαμε έτσι, να αναζητήσουμε τρόπους για να διαλύσουμε αυτούς τους αρνητικούς συναισθηματικούς γάντζους σε παρελθόντα γεγονότα, μας εξουσιοδοτεί να βελτιώσουμε σημαντικά τις εμπειρίες μας ζωής & να ζούμε σε μια πολύ πιο ευτυχισμένη κατάσταση. Όταν ζείτε συνήθως σε μια συναισθηματικά υψηλότερη δονητική κατάσταση, τις περισσότερες φορές οι αλληλεπιδράσεις σας με άλλους βελτιώνονται δραματικά, είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι και εμφανίζονται ευρύτερες επιλογές και ευκαιρίες.

Τα εργαλεία δόνησης
Η χρήση συγκεκριμένων ηχητικών συχνοτήτων βοηθά στη διάσπαση και στη θραύση αυτών των χαμηλότερων συναισθηματικών δονητικών συχνοτήτων. Αυτά τα εργαλεία από τους απλούς μουσικούς ήχους έως βυζαντινές ψαλμωδίες - ύμνοι και από ενεργειακό έλεγχο των κέντρων εισροής ενέργειας (τσάκρα) μέχρι τον δημιουργικό ενεργειακό οραματισμό, βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην αποφόρτιση του μακροχρόνιου αποθηκευμένου στρες, στην επανεκπαίδευση του σώματός σας ώστε να αντηχούν στο ρυθμό των αρμονικών δονητικών συχνών για το ανθρώπινο σώμα και να απελευθερώνουν συναισθηματικό στρες. Όλα αυτά οδηγούν σε σημαντική μείωση του στρες και της έντασης και πολύ ευτυχέστερες αλληλεπιδράσεις και κατάσταση ύπαρξης.

Ζητήστε μια προσωπική συνεδρία αναγνώρισης της προσωπικής σας δόνησης. 

Άρθρο του Στ. Πλουμιστού ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν το μυαλό σας και δημιουργούν αρνητική αύρα - δόνηση
Πως τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν το μυαλό σας και δημιουργούν αρνητική αύρα - δόνηση
Πως τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν το μυαλό σας και δημιουργούν αρνητική αύρα - δόνηση
https://1.bp.blogspot.com/-rrYW1_2fjMc/VpV2MUKyAOI/AAAAAAAABd4/H9oOA6mstss/s1600/1935654_421195184745981_8665520988410771047_n.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-rrYW1_2fjMc/VpV2MUKyAOI/AAAAAAAABd4/H9oOA6mstss/s72-c/1935654_421195184745981_8665520988410771047_n.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_453.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_453.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content