================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τρεις συλλογικότητες του Βόλου πραγματοποίησαν παρέμβαση σε τράπεζες της πόλης

⍆Οι τρεις συλλογικότητες στέλνουν ένα μήνυμα στην μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
Τρεις συλλογικότητες του Βόλου ( Λαϊκή Συνέλευση γειτονιάς Αγίου Νεκταρίου, Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου, Στέκι ‘’Αλληλεγγύης για όλους’’) πραγματοποίησαν στις 15/3/18 παρέμβαση σε τράπεζες της πόλης, μοιράζοντας υλικό για να ενημερώσουν τους πολίτες του Βόλου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τράπεζες και Δημόσιο (για χρέη πάνω από 500 ευρώ από την πρώτη Μαΐου) έχουν μπει στην υπηρεσία εξόφλησης του δυσθεώρητου δημόσιου χρέους που "βγαίνει" με την υποχρέωση να στραγγαλίσει το λαό.

Οι τρεις συλλογικότητες στέλνουν ένα μήνυμα στην μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και σε οποιονδήποτε εποφθαλμιά τη λαϊκή περιουσία, ότι δεν πρόκειται θα αφήσουν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Ο αγώνας που ξεκίνησε κατά των μνημονίων που ξεκίνησε το 2010 συνεχίζεται.

Τα «κοράκια» των διεθνών founds πρέπει να βάλουν καλά στο νου τους ότι η λαϊκή περιουσία δε θα μετατραπεί από δικαίωμα σε χρηματοπιστωτικό προϊόν αγοροπωλησίας.

Καταδικάζουμε τη καταστολή που δέχεται στην Αθήνα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όπου στις 14-3-2018, μέλη του κινήματος της Αθήνας ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από τα ΜΑΤ και συνελήφθησαν για ανυπόστατες κατηγορίες, μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν το καθολικό δικαίωμα στη κατοικία.

Καλούμε όλους τους πολίτες στην άμεση οργάνωση του αγώνα κατά της κυβέρνησης και κάθε μνημονιακής κυβέρνησης, ΕΕ και λοιπών θεσμών για να προστατεύσουμε τους όρους της ζωή μας.
Τρεις συλλογικότητες του Βόλου πραγματοποίησαν παρέμβαση σε τράπεζες της πόλης Reviewed by PLOUMISTOS on 10:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.