Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια από το Σύμπαν που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο (PODCAST)

Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια από το Σύμπαν που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο (PODCAST)

👉Πολλά αφυπνισμένα άτομα λένε ότι λαμβάνουν κοσμικά μηνύματα μέσω συμπτώσεων...
ή συγχρονισμών, τυχαίων αντικειμένων, τραγουδιών ή στη διαλογιστική τους κατάσταση.

Το Σύμπαν επικοινωνεί πάντα με όλους μας είτε είμαστε θρησκευόμενοι ή όχι. Υπάρχουν δυο προειδοποιητικά σημάδια που σας δίνει το Σύμπαν, ειδικά όταν είστε εκτός ευθυγράμμισης με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Το υποσυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον τρόπο με τον οποίο το σύμπαν μπορεί να συνδεθεί με μας επειδή η διαφορά έγκειται μόνο στην υποκειμενική μας αντίληψη. Η αλήθεια είναι ότι, εάν σταματήσετε μόνο για λίγο και κοιτάξετε τα μοτίβα της ζωής σας, θα ανακαλύψετε τα μηνύματα ότι το Σύμπαν σας  τα στέλνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αγώνες που συναντάς ή τα μπλοκ που πρέπει να υπερνικήσεις συνεχώς μπορεί να είναι σημάδια από το σύμπαν που σου λένε ότι είσαι σε λάθος δρόμο. Αν νιώθετε αυτόν τον τρόπο, εδώ είναι τα 7 μεγάλα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν που λένε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

Σημειώστε, όμως, ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για να σας σπάσουν, αλλά για να ξυπνήσετε την ψυχή σας από το βαθύ ύπνο της.

Τα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν που λένε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Το απλούστερο σημάδι μιας λανθασμένης επιλογής ζωής είναι η σταδιακή μείωση της επιδίωξης όσων επιλέξατε. Μπορεί να έχετε ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία ή μπορεί να έχετε ξεκινήσει μια νέα σχέση με απόλυτη ζήλο και εμπιστοσύνη, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, συνειδητοποιείτε ότι το ενδιαφέρον σας ξεθωριάζει και ότι η ικανοποίηση που νομίζετε ότι θα βρίσκατε δεν έρχεται στο δρόμο σας.

Τελικά, μπορεί να καταλήξετε να απορρίψετε την επιλογή σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε απωθημένοι. Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας και θα σας αποκαλύψουν πότε έφτασε η ώρα να ξεκινήσετε και να προχωρήσετε.

Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Όταν βρίσκεστε σε λάθος δρόμο, η ζωή σας θα αρχίσει να σηματοδοτεί μια αλλαγή. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι κάτι δεν είναι σωστό και ότι κάτι μπορεί να λείπει. Θα ασχοληθείτε ασυνείδητα με μια αλλαγή. Μπορεί να αισθανθείτε ότι το περιβάλλον δεν είναι σωστό ή ότι το έργο δεν είναι σωστό, και τέτοια πράγματα. Το δυσάρεστο συναίσθημα θα αρχίσει να ξεχειλίζει και ίσως αισθανθείτε ότι μεγαλώνει μέσα σας. Μην το αγνοείτε, μια δίψα για αλλαγή πρέπει να σβήσει και ίσως χρειαστεί να το κάνετε νωρίτερα από αργότερα.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΧΟΥΣ
Μια εσφαλμένη επιλογή ή η μετακίνηση σας προς λάθος κατεύθυνση θα αρχίσει να εμφανίζεται μέσα από τα επίπεδα στρες σας. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε έξαρση, αλλά δεν είναι σε θέση να εξηγήσει γιατί. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει υπερβολική επιβάρυνση για σας, αλλά δεν θα είστε σίγουροι γιατί. Τα πράγματα θα φαίνονται φυσιολογικά και θα αισθανέστε ένα επίπεδο δυσφορίας. Δώστε προσοχή στους παράγοντες που ενεργοποιούν αυτή τη συγκέντρωση και θα διαπιστώσετε ότι η αλλαγή μπορεί να χρειαστεί.

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ
Είναι αυτονόητο ότι με τη συσσώρευση του άγχους και την αηδιαστική αίσθηση της αλλαγής θα μπορούσε να σας ευαισθητοποιήσει. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο ενοχλημένος (από το συνηθισμένο) και ακόμη και τα μικρότερα πράγματα μπορεί να τεντώσουν τα νεύρα σας. Το επίπεδο απογοητεύσεων σας μπορεί να τοποθετηθεί και θα σας ενοχλήσει σε κάθε βήμα. Είναι μόνο ο τρόπος του σύμπαντος να λέει ότι πρέπει να αλλάξετε μονοπάτια τώρα.

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Εάν ξεκινήσατε σε λάθος δρόμο και αισθάνεστε ότι τα παραπάνω σημάδια σας στεναχωρούν, θα αρχίσετε να αναζητάτε νέες ευκαιρίες χωρίς να  το συνειδητοποιείτε. Θα αρχίσετε να εντοπίζετε πράγματα που θα φαίνονται πολύ καλύτερα από αυτά που κάνετε τώρα και θα αισθάνεστε ελκυστικά προς τα νεότερα. Εάν συμβεί αυτό, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τους λόγους πίσω από αυτό.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Δεδομένης της συντριπτικής αίσθησης ότι «κάτι δεν είναι σωστό», το σώμα σας αρχίζει να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να αρχίσετε να έχετε ήπιους πονοκεφάλους που μπορεί να γίνονται σοβαροί με το χρόνο, μπορεί να έχετε πόνο στον ώμο και στην πλάτη εξαιτίας του άγχους που εμπλέκεται, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε άγχος κατά καιρούς κ.λπ. Έτσι, το σώμα και το μυαλό σας θα αποκαλύψουν ότι μπορεί να χρειαστεί να αρχίσετε να κοιτάτε τα πράγματα διαφορετικά.

ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Όταν συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε άνετοι ή δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας κ.λπ., θα αρχίσετε να αισθάνεστε λιγότερο επιθυμητοί και λιγότερο χρήσιμοι. Θα αισθάνεσαι, χωρίς να σου το πει κανείς, ότι δεν έχεις τις καλύτερες επιδόσεις. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σας κάνει να απομονώσετε τον εαυτό σας κάπως και μπορεί να αρχίσετε να αποφεύγετε την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Μην αγνοείτε τα σημάδια αν συμβεί αυτό, καθώς θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε καταθλιπτικό λάκκο.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ
Θυμάσαι την εποχή που είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι ήθελες; Θυμάσαι τη σαφήνεια που ένιωσες όταν έκανες αυτή την επιλογή; Εάν βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο, θα αισθανόσουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό το συναίσθημα. Οι σκέψεις σας θα μπερδευτούν και πολλές περίεργες ιδέες θα γεμίσουν το μυαλό σας και η σαφήνεια θα χαθεί. Το σύμπαν προσπαθεί ουσιαστικά να σας πει να σκεφτείτε προσεκτικά προτού να κάνετε την επόμενη σας κίνηση.

ΑΤΥΧΙΕΣ – ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΧΓΡΟΝΙΣΜΟΣ 
Μία από τις ισχυρότερες ενδείξεις που στέλνει το σύμπαν είναι μέσα από αυτό που φαίνεται σαν σύμπτωση, η αρνητικός συγχρονισμός. Όταν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, τα πράγματα φαίνεται να πέφτουν στη θέση τους, αλλά αν δεν είστε, μοιάζουν να γίνονται σκληρότερα μέχρι στιγμής. Μπορεί να χάσετε μια συμφωνία, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα παράξενο ατύχημα ή κάτι ασυνήθιστο που μπορεί να συμβεί και θα σας εμποδίσει να ακολουθήσετε το λανθασμένο μονοπάτι.
Δώστε προσοχή σε τέτοιες συμπτώσεις.

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Περιττό να πούμε ότι θα βρίσκεστε πάντα αποσπασματικά. Προφανώς, δεδομένου ότι το μονοπάτι που επιλέξατε δεν προοριζόταν για εσάς και δεν ήταν το πιο άνετο μέρος για να βρίσκεστε, θα καταλήγατε να χαιρετίζετε και τους περισπασμούς. Εάν παρατηρήσετε ότι δαπανούν περισσότερο χρόνο για περισπασμούς και λιγότερο για την επιλογή σας, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε άλλες επιλογές.

ΧΑΝΕΤΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Το ένα γεγονός που σίγουρα θα σάς έκανε να σκεφτείτε το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε είναι το αίσθημα της συντριπτικής αυτοπεποίθησης. Θα αρχίσετε να αμφισβητείτε κάθε επιλογή ζωής και θα αισθάνεστε δυστυχισμένοι αφού το μονοπάτι που επιλέξατε δεν ήταν αυτό που υποτίθεται ότι είστε. Εάν συμβεί αυτό και αισθάνεστε ότι χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, η τωρινή μπορεί να μην είναι ιδανική για εσάς.

ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ
Το αίσθημα του εντέρου σας είναι αυτό που σας οδηγεί σε ένα μονοπάτι. Είναι μια φωνή που προέρχεται από μέσα, λέγοντάς σας αν θέλετε να είστε σε αυτό το μονοπάτι ή όχι. Εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας, είναι σαν μια άμεση σύνδεση μεταξύ του πεπρωμένου σας και της επιλογής σας. Εάν το ένστικτό σας διαφωνεί με τις επιλογές σας αν απωθεί τα πράγματα που κάνετε και αν αυτό σας λέει ότι κάτι λείπει, μην το αγνοείτε, γιατί δεν μπορεί ποτέ να σας μιλήσει ξανά.

7 βήματα για να επαναπροσδιορίσετε με τον ανώτερο εαυτό σας:

Μία ή δύο από τις παραπάνω καταστάσεις μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Αλλά όταν τα περισσότερα από τα παραπάνω σημάδια είναι παρόντα στη ζωή σας και συμβαίνουν συχνά, τότε πιθανότατα δεν είναι σύμπτωση. Κάτι στο υποσυνείδητό σας προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σας.

Πρέπει να εναρμονιστείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και τον πραγματικό σκοπό σας. Εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τον Ανώτερο Εαυτό σας:

1. Ακούστε τη διαίσθησή σας
Ο καλύτερος τρόπος για να είστε σίγουροι είναι να ακούσετε τι σας λέει η διαίσθησή σας. Ένα αίσθημα βάρους σημαίνει ότι δεν είναι το σωστό μονοπάτι, ενώ τα συναισθήματα της ελαφρότητας υποδεικνύουν ότι το κάνετε σωστό.

2. Πάρτε την ευθύνη
Δεν υπάρχει κανένα άτομο που να το επισημαίνει σωστά, εκτός από τον εαυτό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε βήματα για να αλλάξετε την πορεία σας και να δείτε τι συμβαίνει.

3. Αλλάξτε το περιβάλλον σας

Υπάρχουν καταστάσεις όταν βγαίνεις από μια κατάσταση ή ένα περιβάλλον είναι η καλύτερη επιλογή σου, όπως να βγεις από μια αγχωτική δουλειά που αποστραγγίζει τη ζωή σου. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει απλώς να εμπιστεύεστε τον δημιουργό ότι θα φροντίσει για εσάς εάν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωής σας.

4. Χρόνος για την ενδοσκόπηση

Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας και για την ενδοσκόπηση. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μάθετε τι χρειάζεται να αλλάξετε στη ζωή σας. Η διαλογιστική ησυχία είναι ένα εργαλείο για να καθαρίσετε το βρώμικο μυαλό σας.

5. Αρμονία και Σύνδεση 
Το καλύτερο εργαλείο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας περισσότερο είναι η αρμονία και η σύνδεση μαζί του. Όσο περισσότερο συνδέεστε με τον εαυτό σας, τόσο πιο εύκολο θα ήταν να εναρμονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας.

6. Εφαρμόστε το χιούμορ στη ζωή σας
Το χιούμορ φωτίζει τη διάθεσή σας και ανοίγει την καρδιά σας. Όταν είστε χαλαροί, το μυαλό σας μπορεί να σκεφτεί πολύ πιο ξεκάθαρα.

7. Εμπιστευθείτε το Δημιουργό 
Είστε μέρος αυτής της πηγής και θέλει μόνο να συνδεθεί μαζί σας με όλα τα δυνατά μέσα. Εμπιστεύσου τον.

Εφαρμόστε όλα τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω και θα εναρμονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας!


Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατονταδες εθελοντικες δοκιμές με πελατες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια από το Σύμπαν που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο (PODCAST)
Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια από το Σύμπαν που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο (PODCAST)
Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια από το Σύμπαν που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο (PODCAST)
https://dreamcatcherreality.com/wp-content/uploads/2018/02/universe-signs.jpg
https://i.ytimg.com/vi/K7OLD6849pU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_218.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_218.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content