================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αναστολή των οικονομικών υποχρεώσεων των επαγγελματιών του Πηλίου που πλήττονται από τις πρόσφατες πλημμύρες

⍆Η ζημιά που έχει προκληθεί στον τουρισμό αλλά και στην αγροτική παραγωγή είναι μεγάλη...
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Οικονομιών, ζητώντας την εφαρμογή φορολογικών και ασφαλιστικών ελαφρύνσεων για τους επαγγελματίες του Πηλίου. 

Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, «στο έλεος των έντονων καιρικών φαινομένων βρίσκονται οι επαγγελματίες του Πηλίου, οι οποίοι είδαν τις επιχειρήσεις τους να πλήττονται από τις πρόσφατες, έντονες πλημμύρες. 

Η ζημιά που έχει προκληθεί στον τουρισμό αλλά και στην αγροτική παραγωγή είναι μεγάλη. Ήδη η όποια τουριστική δραστηριότητα στα χωριά του Πηλίου, τα οποία αποτελούν και χειμερινό προορισμό για πολλούς επισκέπτες έχει περιοριστεί σημαντικά, ενώ ακόμη και η μετακίνηση των αγροτικών προϊόντων είναι πλέον αδύνατη. Εξάλλου, από την ένταση των πλημμυρών ακυρώθηκαν παραδόσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. 

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου έχει κριθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τον Ιανουάριο, με τη προσβασιμότητα σε πολλές περιοχές να είναι αδύνατη.

Οι φορολογικές, ασφαλιστικές και πιστωτικές ελαφρύνσεις θα αποτελέσουν μια σημαντική βοήθεια για τους επιχειρηματίες, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις ανυπολόγιστες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιχειρηματίες του Πηλίου και να προβεί στην αναστολή των οικονομικών τους υποχρεώσεων.
Αναστολή των οικονομικών υποχρεώσεων των επαγγελματιών του Πηλίου που πλήττονται από τις πρόσφατες πλημμύρες Reviewed by PLOUMISTOS on 7:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.