================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Σταματήσετε να λέτε ότι είναι τυχαίο... - Να γιατί η σύμπτωση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση

⍆Όλοι μας βιώνουμε την πνευματική ανάπτυξη με τον δικό μας μοναδικό τρόπο....
Για μερικούς από μας οι αλλαγές συμβαίνουν αργά. Για άλλους, μια σειρά γεγονότων μπορεί να επιφέρει μια ξαφνική ωρίμανση.

Ορισμένες αντιλήψεις μπορεί να μη σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Ο καθένας μας θα πρέπει να εξετάζει τη νέα πληροφόρηση και να διακρίνει τι δεν μας υπηρετεί καθώς και τι είναι αλήθεια για μας.

Οι συγχρονικότητες και οι αποκαλούμενες "συμπτώσεις" είναι σαφείς ενδείξεις ότι η Θεϊκή Πηγή χτυπά την πόρτα σας. Μερικές φορές, θα μπορούσε να είναι ένα απαλό σκούντηγμα, ή εκείνες τις στιγμές όπου δεν δίνετε προσοχή, θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό χτύπημα!

Πετύχατε κάποιον κάπου; Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση ή τύχη; Η πραγματική απάντηση σε αυτό το «τυχαίο γεγονός» είναι η επιστήμη της τυχαίας συνάντησης. Επιπλέον είναι ο λόγος που κάτι γίνεται. Υπάρχει πάντα ένας λόγος και μια σύνδεση με το να δείτε κάποιον και να βιώσετε κάτι. Η σύμπτωση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση. Το παρελθόν μας, το παρόν και το μέλλον συνδέονται. Και παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνουμε όλα αυτά που μας συμβαίνουν, υπάρχει πάντα ένας λόγος. Και αυτός ο λόγος γίνεται προφανής κάποια στιγμή.

Εάν συμβαίνουν συγχρονιστικά γεγονότα γύρω από εσάς και τη ζωή σας ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να παρατηρείτε και να ενεργείτε πάνω σε αυτά τα σημάδια. Ο συγχρονισμός λειτουργεί καλύτερα στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι πραγματικός. Όσο περισσότερο παρατηρείτε και δίνετε προσοχή σε σημαντικά συγχρονιστικά γεγονότα και συμπτώσεις, τόσο πιο εύκολα πολλαπλασιάζονται στη ζωή σας.
  • Παρατηρήστε όταν συναντάτε απροσδόκητα ανθρώπους. Ακούστε πραγματικά αυτό που λέγεται στη συζήτηση και το κρυφό μήνυμα που μπορεί να βρίσκετε εκεί για εσάς.
  • Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή σας, προσπαθήστε να το αφήσετε τελείως και να μετατραπεί σε συγχρονικότητα. Αυτό που λέτε στη Θεϊκή Πηγή είναι: “Εντάξει, δείξε μου! Επίτρεψέ μου να γνωρίζω και να δράσω όταν μου δοθεί η απάντηση ή η καθοδήγηση”.
  • Εργαστείτε με το ημερολόγιο και το ένστικτο σας για να καταλάβετε ακόμα περισσότερο πότε η πηγή χτυπά την πόρτα σας.
  • Πιστέψτε ότι είναι δυνατόν. Μια θετική στάση σχετικά με τη συγχρονικότητα ενισχύει την εμπειρία, ακριβώς όπως μια αρνητική στάση θα την ελαττώσει.
«Πώς στο καλό θα το κάνω αυτό;», μπορεί να αναρωτηθείτε
Λοιπόν, ο συγχρονισμός λειτουργεί καλύτερα στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι πραγματικός. Για αυτό, αν είστε αρχάριοι πρέπει να πιστέψετε σε αυτό και να σταματήσετε να λέτε ότι το κάθε γεγονός είναι τυχαίο ή σύμπτωση. 

Η ουσία είναι ότι αν το λέτε αυτό, στέλνετε ένα αδύναμο πνευματικό σήμα στο σύμπαν, που αντιτίθεται στο δυνατό σήμα που το σύμπαν σας στέλνει με το να συγχρονίζει τα πάντα γύρω σας. Κατανοώντας τον συγχρονισμό και βλέποντας τα πράγματα όχι ως συνηθισμένοι αλλά ως αφοσιωμένοι άνθρωποι, είστε ικανοί να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον εσωτερικό σας συγχρονισμό. Μην προσπαθείτε να μοχθήσετε για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να συμβούν. Αντιθέτως, πιστέψτε τα και αφήστε τα να συμβούν, χωρίς καμία απολύτως δύναμη.

Γι’ αυτό ας το κοιτάξουμε 
Ο συγχρονισμός είναι απλά σαν ένας καθρέφτης και οτιδήποτε για το οποίο δεσμεύεστε και στο οποίο πιστεύετε, θα αντικατοπτριστεί και θα έρθει πίσω σε εσάς. Αν συμφωνείτε με τον νόμο του συγχρονισμού θα μπορείτε να συνδεθείτε βαθιά και να στείλετε δυνατά μηνύματα σε πνευματικό επίπεδο. Ξέχωρα από αυτό, θα είστε ένας καλύτερος άνθρωπος, πιο σίγουρος και αφοσιωμένος προς την κάθε πράξη που φέρνετε. 

Με λίγα λόγια, η κατανόηση του συγχρονισμού μεταφράζεται σε εγκαθίδρυση της αρμονίας σε οτιδήποτε ψάχνετε και σε συνειδητή επίγνωση όποιου πράγματος συμβαίνει γύρω σας. Γυρίστε τον τροχό και δείτε τις αλλαγές να δουλεύουν για εσάς αντί να δουλεύουν εναντίον σας Αν έχετε ακούσει ποτέ για τον νόμο του Μέρφυ και πιστεύετε σε αυτόν, είστε σε καλό δρόμο για να καταλάβετε τον συγχρονισμό. Ναι, είναι ένα κοινό γεγονός ότι όταν κάτι πάει λάθος, ίσως να συνεχίσει να πηγαίνει λάθος, σταδιακά. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι ο συγχρονισμός μπορεί να λειτουργήσει και εναντίον σας. Ωστόσο, αν περιμένετε άσχημα πράγματα να συμβούν και συνεχίσετε να πιστεύετε στο νόμο του Μέρφυ, τότε συγχρονίζεστε με την εσωτερική σας αρνητικότητα.

Να θυμάστε να αποδέχεστε τον συγχρονισμό στην πραγματική του διάσταση, ως έναν τρόπο πνευματικής και συμπαντικής νοημοσύνης που διαρκώς προσπαθεί να μας διδάξει, να φτάσει σε εμάς και να μοιραστεί την αγάπη και να μας δώσει υποστήριξη και καθοδήγηση.

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές & ενεργειακές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
Στ. Πλουμιστός: Σταματήσετε να λέτε ότι είναι τυχαίο... - Να γιατί η σύμπτωση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση Reviewed by PLOUMISTOS on 5:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.