================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Βόλο ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS ( Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση)

⍆Στο Βόλο, θα μεταβεί σήμερα Σαββάτο 10 Μαρτίου 2018,... ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Βασίλειος Πετκίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας – 25 της γνωστής Ελληνο – Αμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης.

Στις 09:00 π.μ. ο κ. Κυβερνήτης και οι συνεργάτες του, θα συναντηθούν στην Επισκοπική Κατοικία, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Ακολούθως στις 10:00 το κλιμάκιο των αξιωματούχων της AHEPA HELLAS, θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δημοτική Αρχή της πόλης.

Μετά το πέρας των επισήμων επισκέψεων, τα μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου της Οργάνωσης, θα συνεδριάσουν υπό την προεδρία του Κυβερνήτη κ. Βασιλείου Πετκίδη, στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Forum Conference Center στην Δεληγιώργη αρ. 09 στον Βόλο.

Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της Οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη Πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Τα μέλη της οικογένειας της AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (ΑHEPA HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η AHEPA HELLAS, δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2000 και έχει ενεργή παρουσία σε 35 σημεία σε όλη την Επικράτεια, μέσα από τα τοπικά της Τμήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 25 (AHEPA HELLAS), απαρτίζεται από 12 αιρετά μέλη, τα οποία προέρχονται από όλα τα μέρη της χώρας και κάθε μήνα συνεδριάζουν και σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας.
Στο Βόλο ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS ( Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.