_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στις 24 Μαρτίου διεξάγεται το 6ο RUN GREECE στη Λάρισα

⍆Το Σάββατο το απόγευμα διεξάγεται- για πρώτη φορά αυτή την ώρα- το RUN GREECE... στη Λάρισα. 

Πρόκειται για ένα από τους νεοτερισμούς της διοργάνωσης που επιλέχθηκε φέτος λόγω της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου. Τους αγώνες διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο δήμος Λαρισαίων. Επίσης συνδράμουν πολλοί φορείς προκειμένου να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας όπως οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ, η Τροχαία Λάρισας κ.α.

Η έναρξη των τριών αγώνων θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία. Ο αγώνας των 10.000 μέτρων ξεκινά στις 4 το μεσημέρι και αφορά δρομείς από 15 ετών και άνω. Ο δεύτερος αγώνας είναι τα 5.000 μέτρα που αφορά δρομείς από 12 ετών και άνω και ο τρίτος αγώνας ο οποίος είναι 1000 μέτρων και αφορά παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού. Οι εγγραφές θα γίνονται διαδικτυακά ή το κέντρο εγγραφών έως και τις 23 Μαρτίου. Οι διοργανωτές ελπίζουν φέτος να ξεπεράσουν τις 5000 συμμετοχές.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές τονίστηκε ότι σε αυτούς τους αγώνες μετρά και βραβεύεται η συμμετοχή.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Ηλίας Καφφές τόνισε ότι «Οι αγώνες γίνονται στο πνεύμα της Ολυμπιακής Ιδέας. Το RUN GREECE προωθεί την διά βίου άθληση στην ζωή μας».

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους από την πλευρά της Περιφέρεια σημείωσε ότι «το ρεκόρ που πρέπει να σημειωθεί πρέπει να γίνει πριν τον αγώνα και αυτό να είναι άλλη μια αύξηση συμμετοχών των δρομέων για ακόμη μια χρονιά».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος υπογράμμισε ότι «το RUN GREECE είναι μια ευκαιρία για το κόσμο να τρέξει και φέτος. Οι Λαρισαίοι τα πέντε τελευταία χρόνια αγκάλιασαν την ιδέα και την διοργάνωση αυτών των αγώνων».

Ο Θανάσης Ράπτης Ά Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ ανέφερε ότι « φέτος έιναι η 6η χρονιά και έχουν τρέξει όλα αυτά τα χρόνια στο RUN GREECE πάνω από 90.000 δρομείς συνολικά. Εφαρμόζουμε νεοτερισμούς όπως το ότι φέτος λόγω της 25ης Μαρτίου οι αγώνες στη Λάρισα θα γίνουν απόγευμα. Μέσα στο RUN GREECE θα γίνει και ο αγώνας 10.000 μέτρων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος».

Ο Εκπρόσωπος της WIND Νάσος Νάκας ανέφερε ότι «η εταιρεία είναι εδώ δίνοντας μήνυμα προσφοράς καθώς στηρίζουμε την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας μέσα από το RUN GREECE»

Η διαδρομή του RUN GREECE έχει επτά σταθμούς και ξεκινά φέτος από την Λάρισα. Ακολουθούν Ηράκλειο, Καστοριά, Γιάννενα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδος.
Στις 24 Μαρτίου διεξάγεται το 6ο RUN GREECE στη Λάρισα Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 2:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.