================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτό είναι το trans παιδί που ύμνησε τη διαφορετικότητα και κατέπληξε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

⍆Η μόδα έχει δείξει πολλές φορές πως αγαπάει τη διαφορετικότητα αγκαλιάζοντας μοντέλα... με ιδιαιτερότητες, από τη Melanie Gaydos που πάσχει από βαμπιρισμό μέχρι τη Winnie Harlow που έχει λεύκη. Με αυτό τον τρόπο, περνάει το μήνυμα του όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί.

Στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης, περπάτησε για πρώτη φορά ο Desmond, ένα trans παιδί. Και μπορεί η Lea Michele, ένα transgender μοντέλο να έχει υπάρξει μούσα του Givenchy, ο Desmond Napoles όμως είναι το πρώτο παιδί που εισάγει τη δική του προσωπικότητα στο χώρο της μόδας.


Ο Desmond είναι 10 ετών και γεννήθηκε μια σημαδιακή όπως θεωρεί ο ίδιος περίοδο: Την εβδομάδα που λάμβανε χώρα το Gay Pride, πράγμα που θεωρεί ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται το φύλο του. Ξεκίνησε να φοράει ρούχα για κορίτσια στα έξι του χρόνια και ανακάλυψε πως αυτό του αρέσει όταν ντύθηκε πριγκίπισα Elsa από το Frozen. Στα δέκα του χρόνια είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το ποια είναι η φυλετική του ταυτότητα και παρουσιάζεται ως ένα drag παιδί.

Αν και πολύ μικρός, έχει δημιουργήσει το «Haus of Amazing», το πρώτο σπίτι που φιλοξενεί αποκλειστικά drag παιδιά και νέους και το οποίο έχει εμπνευστεί από το RuPaul’s Drag Race, γεγονός που τον κάνει και ακτιβιστή.Έχει ήδη βραβευτεί ως υποστηρικτής των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας και το moto του είναι «Να είσαι πάντα ο εαυτός σου». 

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που κάνει το ονομάζει “kinderdrag”, αποκαλεί τα look του ανδρόγυνα σαν άλλος ziggy stardust και το στυλ του “avant drag” παραφράζοντας το avant garde ενώ επιμελείται ο ίδιος τις εμφανίσεις του.

Το διάβασα στο marieclaire.gr
Αυτό είναι το trans παιδί που ύμνησε τη διαφορετικότητα και κατέπληξε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης Reviewed by PLOUMISTOS on 12:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.