================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι swingers καταφτάνουν στην Κρήτη... 200 ζευγάρια «χωρίς κανένα ηθικό φραγμό»

⍆Φαίνεται πως οι swingers αγαπούν την Κρήτη, καθώς μετά την κρουαζιέρα του.... περασμένου καλοκαιριού, 200 ζευγάρια έρχονται για να κάνουν «παιχνιδάκια»...σε 5άστερο ξενοδοχείο του νησιού.

Οι 400 swingers θα βρίσκονται στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου και θα μείνουν σε 5άστερο ξενοδοχείο, έτσι ώστε να κάνουν εκεί πράξη όλες τις φαντασιώσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι swingers πρόκειται να μείνουν μόνο σε σουίτες, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, κυκλοφορώντας μάλιστα μόνο με το άρωμά τους.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η διοργάνωση έκανε κατανοητό πως δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και πως οι χώροι του εκπληκτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Έτσι οι swingers θα έχουν απεριόριστη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν με όποιον θέλουν και όπου θέλουν, ακόμα και στους χώρους της πισίνας ή στους διαδρόμους.

Μάλιστα, στο πεντάστερο ξενοδοχείο θα διαμορφωθούν και αίθουσες έτσι ώστε να γίνουν ομαδικά όργια, ενώ δεν θα λείψουν και τα θεματικά πάρτι, με ανάλογο dress code.

Το διάβασα στην Espresso
Οι swingers καταφτάνουν στην Κρήτη... 200 ζευγάρια «χωρίς κανένα ηθικό φραγμό» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.