================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Να γιατί μπαίνει κι άλλος παρουσιαστής στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη

⍆Μία διαφορετική αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Survivor καθώς στο παιχνίδι... θα μπει και δεύτερος παρουσιαστής. Σύμφωνα με το zappIT, στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει κι άλλο παρουσιαστής μετά την Κωνταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα είναι παίχτης, αλλά θα κρατήσει την ιδιότητά του, βοηθώντας έτσι τον κεντρικό παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,ο Σάκης Τανιμανίδης θα αναλάβει την παρουσίαση των συμβουλίων του νησιού καθώς και τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο βοηθητικός, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μία με δυο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει περιθώριο να ξεκουράζεται από τα γυρίσματα που είναι επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην παρουσίαση του δημοφιλούς προγράμματος.

Η άφιξη του μάλιστα στο Άγιο Δομίνικο θα γίνει τις επόμενες μέρες.


Να γιατί μπαίνει κι άλλος παρουσιαστής στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη Reviewed by PLOUMISTOS on 12:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.