Στ. Πλουμιστός: Φαινόμενο Slider - Οι άνθρωποι με "θεραπευτική ικανότητα" - Αυτά είναι τα σημάδια

Στ. Πλουμιστός: Φαινόμενο Slider - Οι άνθρωποι με "θεραπευτική ικανότητα" - Αυτά είναι τα σημάδια

⍆Τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων "SLIder", τα συναντάμε καθημερινά γύρω μας....
Άλλοι τους δίνουμε "ανεξήγητη" και "μεταφυσική" διάσταση και άλλοι τα προσπερνάμε θεωρώντας τα απολύτως φυσιολογικά!

Η ονομασία SLIder, προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων "Street Light Interference", δηλαδή "Παρεμβολή στα Φώτα του Δρόμου".

Όλα είναι ενέργεια και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υψηλότερη ενέργεια από άλλους, είτε το γνωρίζουν είτε όχι. Αυτοί οι άνθρωποι αναφέρονται ως Sliders. Έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν τα ηλεκτρονικά, προκαλώντας σπίθα, ή να προκαλέσουν βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές λόγω σπινθήρων ηλεκτρισμού υψηλής τάσης... αλλά θα λέγαμε ότι ένα επίπεδο πιο κάτω του ηλεκτρισμού, είναι οι άνθρωποι που έχουν "θεραπευτική ικανότητα" με τα χέρια, η γενικότερα το σώμα τους.

Πιστεύετε ότι είστε ένας ενεργειακός Slider

Η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκέφαλου είναι 5.000 ως 700.000 μV. Η ηλεκτρική αυτή δραστηριότητα εκπέμπεται με τη μορφή κυμάτων 1-100 κύκλων (ΗΖ) το δευτερόλεπτο. Και εντοπίζεται αρκετές ίντσες γύρω από το κεφάλι, όπως ακριβώς ζωγραφίζουμε το φωτοστέφανο των αγίων.

Η δραστηριότητα αυτή του εγκέφαλου επηρεάζεται από το άνοιγμα - κλείσιμο των ματιών, την υπέρπνοια, από την τριβή των παλαμών και άλλα.

Ο άνθρωπος, λοιπόν – και κάθε ον- ζει μόνιμα μέσα σε μεταβλητά ηλεκτρικά πεδία του εκάστοτε περιβάλλοντός του. Αυτά τα πεδία είναι διαφορετικά στην πόλη και διαφορετικά στη φύση.

Στην πόλη εκτός από την ηχορύπανση, υπάρχει και έντονη ηλεκτρομαγνητική, που δρα επάνω μας σωματικά και ψυχοπνευματικά. Οι εκπομπές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από κεραίες τηλεοράσεως, ραδιοφώνου- κυρίως FM –, κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, ηλεκτρικών δικτύων, βιομηχανικών μηχανημάτων κλπ. επηρεάζουν τα κύτταρά μας, μπορούν να μας αρρωστήσουν, να μας τρελάνουν. Κάτι τέτοιο έπαθαν οι κάτοικοι χωριού της Φιλανδίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, και κάτω από τεράστια Ρωσικά ραντάρ. Ακόμη θα πρέπει να ξέρουμε ότι μας επηρεάζουν τα μικροκύματα από οικιακές συσκευές, διότι τα κύματά τους βρίσκονται κοντά στο ορατό φως και απορροφώνται από τα μάτια και τα κύτταρα. Κι είναι γεγονός ότι σήμερα στις μεγάλες πόλεις, ο άνθρωπος έχει υπερφορτώσει με ηλεκτρομαγνητικά φορτία το περιβάλλον του. Απόδειξη ότι αν κάποιος βγει στη φύση, μακριά από όλα αυτά, νοιώθει πολύ αλλιώτικα.

Περισσότερο οδυνηρές είναι αυτές οι επιπτώσεις σε όσους έχουν αδύνατο, πεσμένο, -προσωρινά ή μόνιμα- νευρικό σύστημα.

Το σώμα του ανθρώπου μπορεί να φορτιστεί, όπως στην περίπτωση της καταιγίδας. Όταν πλησιάζει καταιγίδα και πρόκειται να πέσει κεραυνός πολύ κοντά μας , τα μαλλιά μας υψώνονται.

Χάρη, λοιπόν, στον ηλεκτρομαγνητισμό που παίρνουμε από το περιβάλλον, θετικό ή αρνητικό, αλλά και σ αυτόν που δημιουργείται μέσα μας, κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ατομικό ηλεκτρισμό, τη δική του «αύρα». 

Ο προσωπικός μας ηλεκτρομαγνητισμός, τα μαγνητικά ρευστά, που διαφεύγουν και έξω από τον οργανισμό, διαφοροποιούνται κατά περιόδους ανάλογα με τη την ψυχοσωματική μας κατάσταση, τη θέση των άστρων και τον ηλεκτρομαγνητισμό τους, τη φωτοβολία τους (ηλιοφάνεια- συννεφιά, πρωϊ, μεσημέρι δειλινό κλπ), τον τόπο που βρισκόμαστε, αν είμαστε μέσα ή έξω από το σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο βουνό ή στη θάλασσα, περιπτώσεις στις οποίες βρίσκουν εφαρμογή, η μαγνητοβιολογία, η ηλιοβιολογία, η κλιματοβιολογία, η μετεοψυχική και άλλοι κλάδοι.

Σημάδια ότι είστε ενεργειακός Slider

Εάν έχετε τις ακόλουθες εμπειρίες:
1. Εαν επηρεάζετε τα φώτα του δρόμου.
2. Δεν θα μπορείτε να φοράτε ρολόγια, αφού αποστραγγίζετε εύκολα τις μπαταρίες τους, προκαλώντας την διακοπή της λειτουργίας μετά από λίγες ημέρες.
3. Επηρεάζετε άλλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως προβολείς και εναλλάκτες αυτοκινήτων, λαμπτήρες και υπολογιστές.
4. Μπορεί να προκαλέσετε πτώση της τάσης κάθε φορά που αγγίζετε μια λάμπα ή ένα διακόπτη φωτισμού.
5. Όταν βρίσκεστε κοντά, οι υπολογιστές ενδέχεται να παγώσουν ή να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα και τα CD ενδέχεται να αλλάξουν κομμάτια.
6. Μπορεί να επηρεάσετε τα μαγνητικά φαινόμενα που καθιστούν τις πιστωτικές κάρτες δυσανάγνωστες μετά την μεταφορά τους.
7. Μπορεί να προκαλέσετε ακανόνιστο ηλεκτροκαρδιογράφημα.
8. Μπορεί να έχετε υψηλό βαθμό ψυχικής ικανότητας.
9. Η μετάβαση στην αφύπνιση του Νου, ή στα υψηλότερα επίπεδα συνειδητοποίησης του εαυτού μας.
10. Όταν ηλεκτρίζεστε έντονα αν έρχεστε σε επαφή με χέρια άλλων ανθρώπων που είναι χαμηλού φορτίου Slider, ή όταν αγγίζετε πλαστικές επιφάνειες.
11. Εαν προκαλέσατε συγχρονισμό ενός γεγονότος, όπως πχ. να θελήσατε να σας καλέσει ένα άτομο τηλεφωνικά κι έπειτα από λίγη ώρα να σας καλέσει.

Όλα είναι ενέργεια

Όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα φαίνονται στερεά, όλα έχουν έναν εντελώς άδειο χώρο με ενεργειακά πρότυπα που περνούν μέσα από αυτό. Έχουμε σώματα που δονούν με συχνότητα όπως εκείνη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης. Εάν προκύψουν αλλαγές στη συχνότητα αυτή, συμβαίνουν ασυνήθιστα πράγματα, όπως το φαινόμενο Slider.

Αιτίες των φαινομένων Slider

Ένα φαινόμενο Slider λαμβάνει χώρα όταν ένα ενεργειακός Slider περνά μέσα από έντονα συναισθήματα, όπως ο θυμός, είναι αναστατωμένος, ή ακόμα και να είναι πολύ ενθουσιασμένος.
Αυτά τα συναισθήματα τότε υπερφορτώνουν τα πεδία βιοενέργειας ή τις αύρες. Το ανθρώπινο νευρικό σύστημα είναι χημικής και ηλεκτρικής φύσεως με νευροδιαβιβαστές που είναι ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Όταν ενεργοποιείται από έντονα συναισθήματα, το νευρικό σύστημα ανάβει γρήγορα.

Να γνωρίζετε 

Δεν είναι ο καθένας ενεργειακός Slider, επειδή δεν αντιμετωπίζει υπεύθυνα τους παράγοντες, που θα μπορούσαν να τον κάνουν Slider, ή επειδή φοβάται, ή επειδή υποσυνείδητα το απορρίπτει.

Τα γεγονότα που μπορούν προκαλέσουν ασυνήθιστα υψηλή ενέργεια:
  1. Έχοντας εμπειρία κοντά στο θάνατο.
  2. Να χτυπηθεί το άτομο από αστραπή.
  3. Να έχει υποστεί σοβαρό ηλεκτρικό σοκ στο παρελθόν, ή σοβαρή ηλεκτροπληξία.
  4. Να έχουν εξωγήινες εμπειρίες, ή να κάνουν συχνά αστρικά ταξίδια.
  5. Να έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό και να γίνει η μετάλλαξη του.
  6. Να "περάσει" από πάνω του ένα μεγάλο ηλεκρομαγνητικό φορτίο.
  7. Να νιώθουν πολύ συχνά ότι έχουν εξωαισθητηριακή αντίληψη.
  8. Ο δυνατός ψυχοδυναμισμό τους, η δυνατή «αύρα» τους δίνει την ικανότητα.
  9. Το ενεργειακό sex μπορεί να επιφέρει υψηλή δόνηση και να ανεβάσει τα ηλεκτρικά πεδία του εγκεφάλου. 
  10. Να έρθουν σε επαφή με Ενεργειακό Θεραπευτή Slider και να ενεργοποιηθεί η «αύρα» τους.
"Ηλεκτρονικές ωθήσεις του εγκεφάλου"... η εξήγηση.

Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι επίδρασεις των ατόμων αυτών σε ηλεκτρονικές συσκευές, μπορεί να έχουν σχέση με ηλεκτρονικές ωθήσεις του εγκεφάλου. Από τη στιγμή που οι σκέψεις και οι κινήσεις μας είναι το αποτέλεσμα των ηλεκτρικών παλμών που παράγει ο εγκέφαλος, είναι πιθανό οι παλμοί αυτοί να έχουν επίπτωση έξω από το σώμα μας, σε κάποιες ηλεκτρικές συσκευές!

Ο βρετανός συγγραφέας και ερευνητή Hilary Evans που από το 1993 μελετά το φαινόμενο και καταγράφει μαρτυρίες, υποστηρίζει ότι : "Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι μάρτυρες που ισχυρίζονται μια παρεμβολή στα φώτα του δρόμου, ενισχύουν την πιθανότητα να πρόκειται για ένα περίεργο "ανεξήγητο" φαινόμενο, που δεν συνάδει με την τρέχουσα επιστημονική γνώση για το πώς οι άνθρωποι επηρεάζουν και επηρεάζονται από τον περιβάλλον τους".

Σύμφωνα με ορισμένους θεωρητικούς, οι άνθρωποι που έχουν ζήσει σε άλλους πλανήτες στην προηγούμενη ζωή τους θα γεννηθούν στη γη με διαφορετική ενέργεια και ικανότητες, συμπεριλαμβανομένου και του φαινομένου Slider.

Ωστόσο, αν αυτά τα ηλεκτρικά φαινόμενα συμβαίνουν μετά από θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, μπορεί να υποδηλώνει ότι τα πνεύματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους ανυπότακτους αγαπημένους.

Τα άτομα που έχουν ψυχικές ικανότητες λέγονται επίσης ως "ηλεκτρικοί άνθρωποι". Είναι επειδή η υψηλή ενέργεια σημαίνει να έχεις υψηλή δόνηση, το θεμέλιο της ψυχικής ανάπτυξης.

Οι ενεργειακοί Sliders (ακόμη και χαμηλής δόνησης) μπορούν να μεταδίδουν καθώς και να λαμβάνουν ενέργεια από άλλα ηλεκτρικά συστήματα λόγω της ευαισθησίας τους σε περιβάλλοντα και καταστάσεις υψηλής ενέργειας.

Μια αυξημένη συνείδηση ​​εξελίσσεται στην πνευματική αφύπνιση όπου ο αφυπνισμένος άνθρωπος έρχεται στην συνειδητοποίηση των πραγμάτων πέρα ​​από την πυκνή φυσική πραγματικότητα. Αυτές είναι οι λεπτές ενεργειακές πραγματικότητες που αποτελούν τη βάση της φυσικής. Η μετάβαση στα υψηλότερα επίπεδα συνειδητοποίησης οδηγεί στην ηλεκτρική υπερσυμπίεση και ευαισθησία. Αυτό παρατηρείται όταν εμπιστεύεστε το αλάθητο ένστικτο σας, ή όταν υπάρξει ενεργοποίηση υψηλής διαίσθησης, στις οποίες τα ηλεκτρικά φαινόμενα είναι ένα από τα συμπτώματά της.

Τι να κάνετε γι 'αυτό


Δεδομένου ότι οι ηλεκτρικές εμπειρίες δεν είναι ποτέ άνετες, ένας ενεργειακός Slider πρέπει να βρει έδαφος για ισορροπία και να ζήσει μια ζωή με λιγότερες περισπασμούς. Επειδή αυτό το φαινόμενο προκαλείται από υψηλή συγκίνηση, η εξεύρεση εσωτερικής ειρήνης μέσω της ησυχίας, της αφύπνισης του Νου, του διαλογισμού, είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Καθώς εξελίσσεται σε μια ανοδική σπείρα - θετική δόνηση, θα πρέπει να μάθετε πώς να δουλεύετε με την υψηλή σας ενέργεια που αποκτάτε σιγά-σιγά με τρόπο που δεν θα νιώθετε άβολα και κυρίως θα ανυψώνει και θα βοηθάει τους άλλους... ειδικά σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το "δώρο" για την αυτοθεραπεία τους, η να γίνουν ενεργειακοί θεραπευτές.

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Φαινόμενο Slider - Οι άνθρωποι με "θεραπευτική ικανότητα" - Αυτά είναι τα σημάδια
Στ. Πλουμιστός: Φαινόμενο Slider - Οι άνθρωποι με "θεραπευτική ικανότητα" - Αυτά είναι τα σημάδια
Στ. Πλουμιστός: Φαινόμενο Slider - Οι άνθρωποι με "θεραπευτική ικανότητα" - Αυτά είναι τα σημάδια
https://www.lifecoachcode.com/wp-content/uploads/2018/01/Signs-You-are-A-Person-Whose-Energy-Naturally-Interferes-With-Electronics.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/slider.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/slider.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content