Θεραπευτικό SEX: Του 5λέπτου και φτάστε στον υπέρτατο στόχο, καθημερινα επί ένα μήνα

Θεραπευτικό SEX: Του 5λέπτου και φτάστε στον υπέρτατο στόχο, καθημερινα επί ένα μήνα

⍆Αφήστε τις δικαιολογίες του τύπου «έχω πονοκέφαλο» και περάστε στο παρασύνθημα... Κάθε οργασμός θωρακίζει το ανοσοποιητικό και των δύο φύλων και βοηθά να αντιμετωπίσουν άνδρες και γυναίκες πιο γρήγορα ακόμα και τις ιώσεις του χειμώνα!

Το σεξ είναι διασκεδαστικό, ξυπνά τον οργανισμό και ανοίγει την όρεξη για τις απολαύσεις της ζωής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, ακόμη κι αν δεν προλαβαίνετε, κάνετε ένα σεξ-εξπρές... Το καλύτερο όμως είναι το σεξ επί ένα μήνα...

Σεξ πέντε λεπτών

Υπάρχει πάντα χρόνος για ένα «γρήγορο»: Όλοι έχουν πέντε λεπτά καθημερινά για να αφιερώσουν στον σύντροφό τους. Για παράδειγμα, γυρνάτε στο σπίτι, και ορμάτε... αρκεί βέβαια να υπάρχει ένας σύντροφος να σας περιμένει. 

Διαφορετικά, για τους πιο προχωρημένους, σ΄ένα πάρτι ή σ΄ ένα κλαμπ μπορείτε να εισβάλετε στο μπάνιο με τον αγαπημένο σας ή αυτόν που σας έχει βομβαρδίσει με κολακευτικά σχόλια όλο το βράδυ. Μην ξεχάστε να κλειδώσετε...

Σεξ 30 λεπτών
Βάλτε το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα για να έχετε χρόνο για αγκαλιές και φιλιά με τη σύντροφο. Το πρωινό σεξ είναι για πολλούς το καλύτερο. Υπάρχει βέβαια και το πρόβλημα της δυσοσμίας του στόματος. Εκείνοι που δεν βουρτσίζουν τα δόντια τους, καλό θα είναι να κάνουν σεξ στη «θέση του κουταλιού». Η γυναίκα μπροστά και ο άντρας από πίσω και στο πλάι. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με καλύτερο τρόπο ...

Σεξ μιάμιση ώρας
Παρακολουθείστε μια ερωτική ταινία με μία δόση πορνό και εφαρμόστε τα όσα βλέπετε στην οθόνη με τον αγαπημένο σας.

Σεξ τριών ωρών
Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μασάζ στον σύντροφό σας; Βάλτε τη θέρμανση στο φουλ, χαμηλώστε τα φώτα, βγάλτε τα ρούχα σας και βάλτε πετσέτες στο κρεβάτι. Με λάδια μασάζ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα και ως λιπαντικά, μπορείτε να κάνετε θαύματα στο κρεβάτι που να έχουν και διάρκεια...

Σεξ επί ένα 24ωρο
Κάνετε ένα ζεστό ντους μαζί, και ό,τι προκύψει... Μείνετε με τα μπουρνούζια και απολαύστε το πρωινό σας. Σίγουρα μετά θα σας ξαναέρθει η όρεξη. Και το πιθανότερο να μείνετε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι κάνοντας αγακαλίτσες.

Σεξ επί ένα Σαββατοκύριακο
Ένα διήμερο ταξίδι σε ξενοδοχείο (με υπηρεσία δωματίου φυσικά) είναι το ιδανικό για ένα ερωτικό Σ/Κ με πολύ σεξ. Θα κάνετε μικρές αποδράσεις από το ξενοδοχείο, θα απολαύσετε το φαγητό, τη νυχτερινή ζωή αλλά στο μυαλό σας θα είναι πάντα το σεξ.

Σεξ επί τέσσερις εβδομάδες

Μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση: Να κάνεις σεξ για τέσσερις εβδομάδες κάθε μέρα! Σε πρώτη φάση ακούγεται εξαντλητικό, αλλά μπορείτε να βάλετε μία φορά ένα πρόγραμμα με άφθονο σεξ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες: Χρησιμοποιείστε το ντους, την τραπεζαρία, τον καναπέ, το τζάκι ή την κουζίνα. Με μία προϋπόθεση: Να κάνετε σεξ κάθε μέρα!

Νέες επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως το συχνό και ασφαλές σεξ θωρακίζει την υγεία σου. Θυμήσου το πριν του πεις την επόμενη φορά ότι έχεις πονοκέφαλο!

Προστασία από το κρυολόγημα
Οι πορτοκαλάδες και οι εντριβές με οινόπνευμα είναι η συνταγή της γιαγιάς στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Στις μέρες μας, υπάρχει πιο fun τρόπος για να προστατευτεί κανείς από τα μικρόβια. Επιστήμονες του Wilkes University στην Πενσυλβανία υποστηρίζουν ότι όσοι κάνουν τουλάχιστον μια φορά σεξ την εβδομάδα έχουν 30% λιγότερες πιθανότητες να κρυολογήσουν, καθώς ο οργανισμός τους παρουσιάζει αυξημένη παραγωγή του αντισώματος ανοσοσφαιρίνη τύπου Α.

Ανακούφιση από ημικρανίες
Η all time classic δικαιολογία του πονοκεφάλου, φαίνεται πως δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Αντιθέτως, μπορεί και να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν τον επικαλεστείς για να γλιτώσεις το σεξ, αφού έρευνες έδειξαν ότι το 50% των γυναικών παρουσιάζει ανακούφιση των συμπτωμάτων αμέσως μετά την επαφή. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, κατά την διάρκεια του σεξ, ο οργανισμός απελευθερώνει επίσης μεγάλη ποσότητα ενδορφινών- μιας ορμόνης που λειτουργεί σαν φυσικό παυσίπονο, ναρκώνοντας τα σημεία του εγκεφάλου από όπου ξεκινούν οι πόνοι.

Ανακούφιση από αϋπνίες
Πριν βιαστείς να τον κατηγορήσεις ότι κοιμάται αμέσως μετά το σεξ, μάθε ότι ο οργασμός συνδέεται με την απελευθέρωση ορμονών τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες, που συμβάλλουν σε έναν ευχάριστο βραδινό ύπνο. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε, ο καλός νυχτερινός ύπνος ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βοηθά στη ρύθμιση της εγκεφαλικής χημείας.

Ρύθμιση του κύκλου
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα είναι πιθανό να δουν τον κύκλο τους να συρρικνώνεται έως και κατά μία εβδομάδα. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το γιατί, αλλά τι σημασία έχει; Όσο μικρότερη διάρκεια έχει ο κύκλος σου, τόσες περισσότερες φορές το χρόνο θα χτυπάει κόκκινο η τεστοστερόνη σου και τόσους περισσότερους έντονους οργασμούς θα απολαμβάνεις.

Προστασία από ενδομητρίωση

Οι συχνοί οργασμοί, εκτός από ευχάριστη εμπειρία, αποτελούν και νούμερο ένα προστασία απέναντι στην ενδομητρίωση κι αυτό γιατί οι συσπάσεις της μήτρας ωθούν προς τα έξω τυχόν βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της, πριν αυτές προλάβουν να μετακινηθούν προς τις σάλπιγγες.

Boost στην αυτοπεποίθηση
You feel good και σου φαίνεται! Και μόνη η σκέψη ότι ένας άντρας σε θέλει στο κρεβάτι του είναι ικανή να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Πόσο μάλλον η γνώση ότι έχεις βοηθήσει κι εσύ με τον τρόπο σου να περάσει καλά κάποιος άλλος!

Σύσφιξη, γράμμωση, αδυνάτισμα
Αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα παθιασμένο φιλί γυμνάζει και τους 34 μύες του προσώπου, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς την ευεργετική επίδραση του σεξ στους υπόλοιπους μύες του σώματος! Αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το power plate, το kinesis και όλα αυτά τα πολλά υποσχόμενα μηχανήματα εκγύμνασης, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια καλή αεροβική άσκηση που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, τους καρδιακούς παλμούς και τις μυϊκές συσπάσεις και μάλιστα χωρίς ετήσια συνδρομή!

Μείωση του στρες
Ένα quickie την ημέρα, το πιεσόμετρο το κάνει πέρα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα άτομα που κάνουν συχνά σεξ, έχουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση συγκριτικά με αυτά που απέχουν, καθώς κατά τη διάρκεια του σεξ εκτονώνεται η ένταση του πνευμονογαστρικού νεύρου, αφήνοντας πίσω της ένα αίσθημα νιρβάνας που μπορεί να διαρκέσει ακόμα και μια εβδομάδα!

Για πάντα νέα
Το σεξ λειτουργεί καλύτερα και από το οποιοδήποτε πανάκριβο ελιξίριο ομορφιάς. Πριν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, το σώμα παράγει άφθονα οιστρογόνα, μια ορμόνη δηλαδή που βοηθά στο μεγάλωμα των μαλλιών και την ενδυνάμωση της τρίχας. Επιπλέον, οι γυναίκες που έχουν καλή σεξουαλική ζωή, δεν δείχνουν μόνο πέντε χρόνια νεώτερες σε σύγκριση με τις συνομήλικες τους που δεν έχουν πλούσια ερωτική ζωή, αλλά είναι και σε καλύτερη φόρμα.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Θεραπευτικό SEX: Του 5λέπτου και φτάστε στον υπέρτατο στόχο, καθημερινα επί ένα μήνα
Θεραπευτικό SEX: Του 5λέπτου και φτάστε στον υπέρτατο στόχο, καθημερινα επί ένα μήνα
Θεραπευτικό SEX: Του 5λέπτου και φτάστε στον υπέρτατο στόχο, καθημερινα επί ένα μήνα
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTgvMDEvMDUvYWNhZGVteV9tZXNhLmpwZw%3D%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/sex-5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/sex-5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content