================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΠΡΟΣΟΧΗ.. Οι Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

⍆Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή... για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου.
Πριν καθιερώσουν την Κάρτα Πολίτη με RFID, ξεκίνησαν να διαφημίζουν μια από τις πιθανές εκδοχές της μετά-Κάρτας εποχής…

ΠΡΟΣΟΧΉ! Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναι πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!Είναι όμως πραγματικά χρήσιμη αυτή η τεχνολογία; Η ανθρωπολόγος Ντανιέλα Τσέρκι θεωρεί ότι σύντομα όλα αυτά θα είναι αναγκαία:

«Η έννοια της χρησιμότητας είναι κάτι που αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου. Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, όπου το διακύβευμα αυξάνει συνεχώς. Μερικά πράγμα μπορεί να φαίνονται σήμερα άχρηστα ή γελοία, αλλά αύριο μπορεί να μας είναι απαραίτητα, επειδή πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός ότι τεχνικά μπορούν να γίνουν».

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον ιατρικό τομέα. Στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ελβετίας, ο Σάντρο Καράρα έχει φτιάξει ένα αντίστοιχο μικροτσίπ που ανιχνεύει την χοληστερίνη και βοηθά τους ασθενείς να προσαρμόσουν τη φαρμακευτική αγωγή τους:

«Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, στην ογκολογία για παράδειγμα. Μπορούμε να ελέγξουμε τα αντικαρκινικά φάρμακα που χορηγούνται στους ασθενείς, ώστε να ρυθμίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την δοσολογία του φαρμάκου που δώσαμε στην αρχή. Είναι σημαντικό να τα ελέγχουμε με ακρίβεια».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ προκάλεσε πολύ θόρυβο, κυρίως στο διαδίκτυο. Το 2011 πολλές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι αυτά τα εμφυτεύματα θα είναι υποχρεωτικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως μέρος του περίφημου νέου συστήματος υγείας που πρότεινε ο Ομπάμα. Κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ.

Σ’ αυτό το γραφείο στη Στοκχόλμη, το τσιπ ραδιοσυχνοτήτων επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν πόρτες, να συνδεθούν με το κινητό τους και να ανταλλάξουν πληροφορίες και να χρησιμοποιήσουν το φωτοτυπικό μηχάνημα. Όλα με το κούνημα του χεριού.

«Μπορείτε να ανοίξετε πόρτες, χρησιμοποιώντας το τσιπ, μπορείτε να διασφαλίσετε τις φωτοτυπίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κινητό σας τηλέφωνο, στέλνοντας επαγγελματικές κάρτες στα άτομα που συναντήσατε» επισήμανε ο Πάτρικ Μέστερτον, διευθύνων σύμβουλος του Epicenter Office.

Το τσιπ μάλιστα δε ανιχνεύεται από τους ανιχνευτές μετάλλων, καθώς η ποσότητα μετάλλου που έχει είναι ελάχιστη. Είναι επίσης ασφαλές, όταν ο χρήστης κάνει μια μαγνητική τομογραφία. Είναι επίσης απίθανο να σπάσει μέσα στο σώμα.Οι υπεύθυνοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το τσιπ δε ανιχνεύεται, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα κινητά τηλέφωνα και δεν τίθενται ζητήματα θέματα ιδιωτικότητας. Για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της συγκεκριμένης καινοτομίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ.. Οι Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ Reviewed by PLOUMISTOS on 4:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.