================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βιωματικό σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο ΚΗΦΗ Βόλου

⍆Το ΚΗΦΗ Βόλου σε συνεργασία με την Λέσχη Εθελοντών Βόλου διοργανώνει βιωματικό... σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 πμ στο χώρο της δομής (Γιαννιτσών 2- Μητρ. Γρηγορίου) στα Παλαιά.

Με τον όρο καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, γνωστή και ως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ή εν συντομία ΚΑΡ.Π.Α., νοείται η χορήγηση θωρακικών συμπιέσεων και αναπνοών διάσωσης σε ένα θύμα που έχει καταρρεύσει και δεν αναπνέει. Στο ΚΗΦΗ Βόλου έχουμε εκπαιδευθεί στη γνώση και πρώτων βοηθειών για την άμεση επέμβαση. Ο εγκέφαλος μπορεί να διατηρηθεί σε ζωή για μερικά λεπτά χωρίς οξυγόνο και με την έγκυρη επέμβαση να έρθει σε κανονική λειτουργία χωρίς να έχει υποστεί ζημιά.

"Η προσπάθεια μας, να είμαστε πάντα επαρκείς και στο πλευρό των ωφελουμένων μας, μας οδηγεί σε διαρκή εκπαίδευση και επανεκπαίδευση ώστε να εξυπηρετήσουμε ακόμη και μια έκτακτη κατάσταση", επισημαίνεται από τους υπευθύνους του ΚΗΦΗ.

Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ–ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».
Βιωματικό σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο ΚΗΦΗ Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.