================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του δεύτερου κυκλικού κόμβου στο Βόλο στην περιοχή του ΚΤΕΛ

⍆Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του δεύτερου, από τους έξι συνολικά που έχουν... προγραμματιστεί, κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ και μαζί η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που εύλογα επιφέρουν μια προσωρινή αναστάτωση στην καθημερινότητα και τη λειτουργία περιοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, αλλά και των διερχομένων.

Η Δημοτική Αρχή ζητεί την κατανόηση, για την πρόσκαιρη αναστάτωση, και τη συνεργασία όλων προκειμένου το έργο να εκτελεστεί με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό διάστημα, δοθέντος μάλιστα ότι πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, δίνοντας σημαντικές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, και ταυτόχρονα αποτελεί μια σημαντική αισθητική τοπική παρέμβαση.


Οι κυκλικοί κόμβοι είναι ένα από τα σημαντικά έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου ο Βόλος να καταστεί μια ευρωπαϊκή, σύγχρονη, λειτουργική και ελκυστική πόλη και προς τούτο απαιτείται η συμμετοχή και η συνεργασία όλων μας, αφού η διάχυση των ευεργετικών επιπτώσεων σε όλη την κοινωνία είναι πρόδηλη.

Για μια ακόμη αφορά ζητούμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι αυτή.

Η κίνηση των οχημάτων κατά την εκτέλεση του έργου θα διεξάγεται δείτε ΕΔΩ
Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του δεύτερου κυκλικού κόμβου στο Βόλο στην περιοχή του ΚΤΕΛ Reviewed by PLOUMISTOS on 11:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.