================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» για τα δημοσιεύματα περί προτάσεων «αναβάθμισης»

⍆Στον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο της Μαγνησίας υπήρξαν δημοσιεύματα περί... προτάσεων «αναβάθμισης» των παρεχόμενων από την «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Σε σχέση με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα διευκρινίζουμε – επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
  1. Οι εμφανιζόμενες προτάσεις «αναβάθμισης» των υπηρεσιών της Εταιρείας μας έχουν αποκλειστική προέλευση την Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου και δεν αντιστοιχούν σε προτάσεις της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.»
  2. Η διαδικασία συζήτησης των εν λόγω προτάσεων της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, ενώπιων της αρμόδιας Επιτροπής, επιχειρήθηκε να γίνει τελείως εσπευσμένα και χωρίς έγκαιρη κοινοποίηση της σχετικής εισήγησης προς την Εταιρεία μας, η οποία εν τέλει έλαβε γνώση αυτής (εισήγησης) μόλις αργά το μεσημέρι της προηγούμενης της ημερομηνίας συζήτησης (8-2-2018). Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια την αδυναμία παρουσίας των εκπροσώπων της (Προέδρου & Αντιπροέδρου) λόγω προγραμματισμένης απουσίας τους στην Αθήνα, εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκε άμεσα η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας.
  3. Η Εταιρεία μας εκφράζει την διαφωνία της για τις εμφανιζόμενες προτάσεις της Δ.Β.Κ. του Δήμου Βόλου, με τον τρόπο και την μεθοδολογία που διατυπώνονται και θεωρεί ότι αυτές (στο μέτρο που αφορούν στον πυρήνα του μεταφορικού έργου της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.») θα έπρεπε να είχαν αποτελέσει αντικείμενο συστηματικής καταγραφής και συνεννόησης, πριν την δημοσιοποίησή τους.
  4. Η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» - όπως (έστω)αποσπασματικά προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα – παρέχει στο επιβατικό κοινό ικανοποιητικού επιπέδου υπηρεσίες, ως αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας της Διοίκησης και των Μετόχων της, που συστηματικά αυτοχρηματοδοτούν την βελτίωση των υπηρεσιών της. Επισημαίνεται μάλιστα ότι η βελτίωση αυτή λαμβάνει χώρα κατόπιν της επιστημονικής καταγραφής των συνθηκών υλοποίησης του μεταφορικού έργου και των επιδράσεων αυτών στο ευρύτερο Αστικό περιβάλλον. 
  5. Στο πλαίσιο αυτό, η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» αναμένει όπως η διατύπωση σχετικών προτάσεων που αφορούν στο μεταφορικό έργο της να λαμβάνει υπόψη της (και) την οικονομική διάσταση των σχεδιαζόμενων μέτρων, που επαναλαμβάνουμε επωμίζονται αποκλειστικά η Εταιρεία και οι Μέτοχοί της. 
Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία ενεργώντας θεσμικά θα παρουσιάσει τις δικές της θέσεις και προτάσεις επί του ζητήματος, ενώπιων της αρμόδιας Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας, αναμένοντας της έγκαιρης (αυτή τη φορά) πρόσκλησής της για κατάθεση αυτών.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» για τα δημοσιεύματα περί προτάσεων «αναβάθμισης» Reviewed by PLOUMISTOS on 3:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.