================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δόθηκε στη κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά

⍆Μετά από τιτάνιες και υπεράνθρωπες προσπάθειες των Υπηρεσιών... της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, αντιμετωπίζοντας ανυπέρβλητα πολλές φορές εμπόδια και ακραία καιρικά φαινόμενα, αποκαταστάθηκε και δόθηκε την Τετάρτη 28-02-2018 στη κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τους επαγγελματίες και τους οδηγούς βαρέων οχημάτων, όπως τα «ΖΑΓΟΡΙΝ», να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους, αλλά και τους οδηγούς Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων που θέλουν να μετακινηθούν. 

Από την Πέμπτη 1 Μαρτίου θα εκτελούνται κανονικά και τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη συνιστά πολύ μεγάλη προσοχή σε όσους οδηγούς κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων σταδιακά αποκαθιστούν οδικά τμήματα του Νομού και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο Νότιος άξονας.
Δόθηκε στη κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά Reviewed by PLOUMISTOS on 5:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.