================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συνεργεία του Δήμου Βόλου στην περιοχή της Αγριάς για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις

⍆Από τις πρώτες νυχτερινές ώρες χθες μέχρι και σήμερα συνεργεία του Δήμου Βόλου,... με επικεφαλής κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, και με την παρουσία του αιρετού Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, επιχειρούσαν στην περιοχή της Αγριάς για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου 24ωρου.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από τη δημοτική αρχή οι επεμβάσεις των συνεργείων έγιναν ιδιαίτερα "σε περιοχές όπου τα ρέματα έχουν μπαζωθεί ή έχουν κτιστεί οικοδομές και εξ αιτίας των οποίων αντιμετωπίστηκε ακόμα και ο κίνδυνος να βιώσουμε μια τραγωδία αντίστοιχη της Μάνδρας στην Αττική.

Δυστυχώς υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι ιδιώτες, αλλά ακόμα και λειτουργοί του Δημοσίου που λειτουργώντας ανεύθυνα, εκμεταλλευόμενοι ένα ελλειμματικό και διεφθαρμένο κράτος, παραβλέπουν τη νομοθεσία και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες ανθρώπων".


Συνεργεία του Δήμου Βόλου στην περιοχή της Αγριάς για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις Reviewed by PLOUMISTOS on 1:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.