Στ. Πλουμιστός: Ενεργειακοί άνθρωποι είναι ανάμεσα μας - Αυτά είναι τα σημάδια για να τους αναγνωρίσετε

Στ. Πλουμιστός: Ενεργειακοί άνθρωποι είναι ανάμεσα μας - Αυτά είναι τα σημάδια για να τους αναγνωρίσετε

⍆Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών, καθώς...
έχουν μεγάλη ευγλωττία, μιλούν άνετα και συνεννοούνται, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να μοιραστούν ιστορίες για τις προηγούμενες ζωές τους.

Λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας ως ενεργειακό άτομο, έπειτα από μια ταλαιπωρία πολλών ετών μέχρι να το διαπιστώσω και κυρίως να το αποδεχτώ, μοιράζομαι μαζί σας τα σημάδια που δείχνουν τις ικανότητες ενός ενεργειακού ατόμου και πως να τα αναγνωρίζεται κι εσείς.

Μέσα από τα ταξίδια μου ανα την Ελλάδα, έχω διαπιστώσει και πλέον ευτυχίσει, να έχω γνωρίσει αρκετούς ενεργειακούς ανθρώπους που βοηθήθηκαν καθώς παρακολούθησαν τα σεμινάρια μου, που στόχο έχουν την αφύπνιση των ανθρώπων να μάθουν ότι "Όλα είναι στο μυαλό" και μέσα από την εκπαίδευση και καθοδήγηση τους να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι ενεργειακοί και σε πιο επίπεδο βρίσκονται. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα άτομο που θα διαπιστώσει ότι δεν έχει κοινά σημεία με τους ενεργειακούς ότι υστερεί γιατί όπως τονίζω σε όλα τα σεμινάρια μου, όλοι γεννιόμαστε με το "δώρο". Το θέμα είναι ποιος θα κάνει σωστά την χρήση του. Επομένως οποίος έρχεται να παρακολουθήσει τα σεμινάρια μου αντιλαμβάνεται πως θα μπορέσει να βελτιώσει πάρα πολύ την ζωή του σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας του, αρκεί να καταλάβει με πόσο σπουδαίο "δώρο" έχει προικιστεί αο τον δημιουργό-θεό.

Παρόλο που δεν το θυμάστε, όλοι γεννιόμαστε με ένα καθαρό πνευματικό κανάλι που σιγά-σιγά δυστυχώς "λασπώνει" καθώς μεγαλώνουμε από ιδέες και πεποιθήσεις των περιβαλλόντων που μας περιστοιχίζουν, με αποτέλεσμα οι μη ενεργειακοί να μας "ρουφούν" προς τα κάτω... Έτσι, είναι πιθανό τα νεαρά παιδιά που είναι σε αρμονία με την εν λόγω ενέργεια που τα κατακλύζει, το οικογενειακό περιβάλλον να αντιληφθεί εγκαίρως αυτό το προνόμιο και να "περιθάλψει" νωρίς το ενεργειακό παιδί. 

Εάν από μικροί 
  • λέγατε ιστορίες για προηγούμενες ζωές, 
  • αν στο διάβα των χρόνων αισθανθήκατε ισχυρές ψυχικές ικανότητες, 
  • αν το ένστικτο σας επιβεβαιώθηκε σε σοβαρά γεγονότα έστω τρεις φορές, 
  • εάν από μικροί ξεχωρίζατε από την υπερκινητικότητα, ή κάνατε πολλά πράγματα μαζί, 
  • αν αναγκαστήκατε πολύ νωρίς να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας λέγοντας μικρά ψέμματα,
  • αν αποκτήσατε ελαφρά, η μεγάλου επιπέδου δυσλεξία,
  • αν βλέπατε συχνά όνειρα με φως, αγγελούδια, η ότι σας άρπαζαν,
  • εάν κατανοούσατε από πολύ μικροί τις προθέσεις των άλλων, ή σεξουαλικούς υπαινιγμούς, ή νιώθατε ότι αγαπημένα σας πρόσωπα σας λένε μικρά ή μεγάλα ψέμματα,
  • εάν έχετε παθολογική αγάπη σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογενείας, η αισθανόσασταν ανεξήγητη μεγάλη χαρά όταν το βλέπατε,
  • εάν κατορθώσατε με την σκέψη σας να προκαλέσετε "τυχαία" γεγονότα,
  • εάν απογοητευτήκατε από την δυσκολία συγκράτησης των γνώσεων του σχολείου από την ηλικία των επτά ετών έως και δώδεκα ετών,
  • αν ξεχνούσατε συχνά τις υποχρεώσεις σας στην ηλικία των οχτώ έως δώδεκα ετών,
  • ή εάν ενώ ήσασταν καλοί μαθητές αλλά ξαφνικά αυτό άλλαξε πριν τα δεκαοχτώ σας,
 τότε μάλλον ήσασταν ενεργειακό άτομο και στην πορεία το χάσατε...

Αν με την αυτοβελτίωση που έχετε ξεκινήσει και την αφύπνιση, νιώσετε ότι είχατε έστω κι ένα από  τα παρακάτω σημάδια, τότε θα πρέπει να ψάξετε βαθύτερα μέσα σας για να θυμηθείτε και να επαναφέρετε την αρχική ενέργεια που σας χάρισε ο δημιουργός-θεός στο σωστό επίπεδο, ώστε να σταματήσετε να δυσχεραίνετε την ζωή σας άλλο και να βρείτε τον κατάλληλο καθοδηγητή που θα σας οδηγήσει υπεύθυνα στην καθημερινότητα της ζωής σας, ώστε να συνδεθείτε απόλυτα με τον εσωτερικό εαυτό σας και την πραγματική του ενέργεια.

Τα σημάδια που δείχνουν τις ικανότητες ενός ενεργειακού ατόμου
  • Είναι σε θέση να διαβάσουν άλλους.
Τα άτομα που έχουν την ενέργεια που τους χαρίστηκε έχουν πολύ δυνατά ένστικτα για τους ανθρώπους. Μόλις συναντήσουν ένα άτομο, είναι σε θέση να πουν εάν είναι καλό ή κακό το άτομο αυτό. Τα ενεργειακά άτομα μπορούν ακόμη να διακρίνουν αν το άτομο είναι ειλικρινές ή λέει συχνά ψέματα. 
  • Είναι ευαίσθητα στην ενέργεια άλλων ανθρώπων.
Ακόμα κι αν δεν πείτε στο ενεργειακό άτομο πώς αισθάνεστε, μπορούν να πουν γρήγορα λόγω της ενέργειας που παίρνουν από εσάς, πως νιώθετε. Όταν μπαίνουν σε χώρους όπου βρίσκονται κυρίως οικεία άτομα, μπορούν εύκολα να καταλάβουν διαθέσεις, προθέσεις ακόμα και χωρίς να κοιτούν το άτομο.
  • Έχουν προβλήματα ύπνου.
Επειδή έχουν συνεχή δόνηση και είναι ενεργό το μυαλό τους, η σίγαση είναι ένας αγώνας. Οι ενεργές σκέψεις τους παρεμβαίνουν επίσης στις συνήθειες ύπνου τους. Έχουν συχνά ζωντανά όνειρα, εφιάλτες, ή μπορεί να ξυπνήσουν ακόμα και στη μέση της νύχτας, συνήθως στις τρεις τα ξημερώματα, κι αυτό λόγω της υπερβολικής ευαισθησίας τους. Το ενεργειακό άτομο που δεν κάνει καθοδήγηση αποκτά πολύ σύντομα ψυχοσωματικές αντιδράσεις και δημιουργεί προϋποθέσεις ασθενειών... 
  • Αισθάνονται συγκλονισμένοι στα πλήθη.
Ευαισθησία. Αυτό το εγγενές χαρακτηριστικό ενός ευαίσθητου ατόμου αποκτάται επίσης από το ενεργειακό άτομο ως βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του και συνήθως μπερδεύεται όταν οι πεποιθήσεις που έχει αποκτήσει δεν του επιτρέπουν να την εκδηλώσει. Οι ενέργειες που λαμβάνουν σε πολυσύχναστους χώρους, είναι ικανές να τους αποπροσανοτολίσει και να τους κάνεις υπερβολικά αυθόρμητους, ή να τους ταλαιπωρήσει πάρα πολύ και να φανούν στους άλλους νευρικοί ή ακόμη και απροσάρμοστοι και εριστικοί.

Ακούστε το ενεργειακό άτομο όταν θέλει να αφήσει ένα πολυάσχολο μέρος και να ελέγξει τον εαυτο του επειδή είναι πιθανή η ενεργειακή «κατάρρευση» του.
  • Μοιράζονται τυχαία τις προηγούμενες ζωές τους.
Χωρίς καμία πρόθεση, το ενεργειακό άτομο αγαπάει να θυμάται και να μοιράζεται αναμνήσεις, ή να εξηγεί γεγονότα από τις προηγούμενες ζωές του σαν να είναι ένα πρόσφατο συμβάν.
  • Μιλούν πώς επιλέγουν τους γονείς ή την οικογένειά τους.
Το ενεργειακό άτομο μπορεί επίσης να μιλήσει για το πώς έρχονται για να σας επιλέξουν ως γονείς σας, φίλους σας, συντρόφους σας, ή μπορεί να επεξεργαστούν τους λόγους για τους οποίους επιλέγουν να είναι μαζί σας. Σε κάθε περίπτωση το ενεργειακό άτομο αναγνωρίζει πολύ γρήγορα γιατί αυτό που ζει μαζί σας δεν είναι τυχαίο, ενώ πολύ γρήγορα κατανοεί και τον πραγματικό λόγο.
  • Νιώθουν τα "ενεργειακά" σημάδια άλλων διαστάσεων
Τα ενεργειακά άτομα τείνουν να βλέπουν ή να νιώθουν την παρουσία πνευμάτων, αγγέλων. ή άλλων ενεργειών. Αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να είναι αγαπημένοι τους που τους επισκέπτονται, ή θεϊκή προστασία, ή σε κάθε περίπτωση ενημερώνονται ότι είναι ιδιαίτεροι που τους ξεχωρίζει επειδή αναγνωρίζουν ακόμη και τις ελαφρές μουσικές, σφυρίγματα, μικρές βόες, που έρχονται στα αυτιά τους ενώ οι άλλοι γύρω τους δεν ακούνε τίποτα. 

Τα ενεργειακά άτομα δεν φοβούνται γι αιτώ και μιλάνε για να σας ενημερώσουν για την παρουσία αυτών των σημαδιών και καλό είναι να τους ακούτε με προσοχή.

Μάθετε τους τρόπους υποστήριξης του ενεργειακού ατόμου 
  • Μην τους κρίνετε και είστε ανοιχτοί στην αντίληψή τους.
  • Προσπαθήστε να ακούσετε τι πρόκειται να πουν και να μην επηρεάσετε τα λόγια τους.
  • Αν είσαι επίσης ένας ενεργειακός, βοηθήστε τους να διαχειριστούν την αγχωτική πλευρά του να πάρουν τα συναισθήματα των άλλων. Δώστε τους μόνο χρόνο και μάλιστα να τους διδάξετε πώς να ηρεμούν, ή να διαλογίζονται.
  • Βοηθήστε τους να διακρίνουν τα συναισθήματά τους από αυτά των άλλων και να τους υπενθυμίσετε να μην αισθάνονται υπεύθυνοι για το πώς αισθάνονται οι άλλοι.
  • Βοηθήστε τους να αγκαλιάσουν το αλάθητο ένστικτο τους και πώς να είναι άνετοι με αυτό.
  • Να τους ενθαρρύνετε να αναπτύξουν πλήρως τις διαισθητικές δεξιότητές τους όπως και τα άλλα ταλέντα τους, τα οποία σίγουρα είναι παραπάνω από δυο.
Εάν είστε βέβαιοι ότι δίπλα σας έχετε ενεργειακά άτομα είναι πολύ σημαντικό να τα υποστηρίξετε στο ταξίδι τους. Αν μπορείτε να τους μιλήσετε για την καθοδήγηση τους από έναν ειδικό σύμβουλο, τότε πραγματικά θα τους έχετε "δωρίσει" τον δρόμο προς την ελευθερία τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Μέντορας - Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης και ρύθμιση της ενέργειας του Σώματος με Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης και καθοδήγησης, ή διαισθητικής αρωγής, Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ενεργειακοί άνθρωποι είναι ανάμεσα μας - Αυτά είναι τα σημάδια για να τους αναγνωρίσετε
Στ. Πλουμιστός: Ενεργειακοί άνθρωποι είναι ανάμεσα μας - Αυτά είναι τα σημάδια για να τους αναγνωρίσετε
Στ. Πλουμιστός: Ενεργειακοί άνθρωποι είναι ανάμεσα μας - Αυτά είναι τα σημάδια για να τους αναγνωρίσετε
https://c.tribune.com.pk/2011/10/279013-Peoplepower-1319213279-666-640x480.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_38.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_38.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content