================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η Αρχαία Ελληνική Ενεργειακή ευχή της μάνας στον γιο με Έξι λέξεις μόνο φωνήεντα - Πως εκπέμπει;

⍆Το αρχαίο ρητό νους υγιής εν σώματι υγιή είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: ο νους και το σώμα είναι...
αλληλένδετα. «Το σώμα είναι ένα σύστημα διαρκούς αλληλεπίδρασης»

«Όταν, λόγου χάριν, ένας ασθενής με Πάρκινσον καταφέρνει να περπατάει καλύτερα χάρη σε μια ηλεκτρονική συσκευή, βελτιώνεται και η γνωσιακή του κατάσταση. Και το αντίστροφο: Όταν ένα σώμα είναι μαγκωμένο από μια νόσο, τότε και ο εγκέφαλος αρχίζει σιγά σιγά να μη λειτουργεί καλά».

Όπως εξηγώ στα σεμινάριά μου, μια υγιής καρδιά αποτελεί σημαντική στήριξη για το μυαλό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση έχουν την τάση να υποφέρουν λιγότερο από τα αποτελέσματα της γήρανσης του εγκεφάλου. Ο λόγος είναι ότι μπορούν να τροφοδοτούν με περισσότερο αίμα τον εγκέφαλο τους, γεγονός το οποίο προστατεύει τη λευκή ύλη από τη φθορά. Ως αποτέλεσμα, οι γυμνασμένοι και σε καλή φυσική κατάσταση άνθρωποι συντηρούν τους εγκεφαλικούς δεσμούς των δικτύων τους, εξασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία του μυαλού τους.

Σήμερα, ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι οι νευρώνες του μυαλού του είναι εκείνοι που η μοίρα και η φύση επέλεξαν γι’ αυτόν. Πρόκειται βέβαια για μια ανακουφιστική άποψη που παραιτείται από κάθε ευθύνη. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτει κανείς ότι υπάρχουν τρόποι για να κρατήσει το μυαλό του σε φόρμα.

Το ίδιο γίνετε όταν μιλάμε σωστά την Ελληνική γλώσσα που δημιουργεί απίστευτες συνάψεις επειδή είναι μαθηματική και εμπεριέχει φωνήεντα που δημιουργούν "θεραπευτική" δόνηση στο DNA και τον εγκέφαλο.

Η Αρχαία Ελληνική ευχή της μάνας 

O συγγραφέας Ζακ Λακαριέρ έλεγε:«Στην Ελληνική υπάρχει ένας ίλιγγος λέξεων, διότι μόνον αυτή εξερεύνησε, κατέγραψε και ανέλυσε τις ενδότατες διαδικασίες της ομιλίας και της γλώσσης, όσο καμία άλλη γλώσσα».

Προσέξτε, λοιπόν, κάτι:

«OΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ», που σημαίνει: «Όπως η αυγή, γιε μου να είσαι πάντα!».
Έξι (6) λέξεις, δεκατέσσερα (14) φωνήεντα, μια φράση. Ούτε ένα σύμφωνο, σε μια πλήρη φράση! Σε ποια άλλη γλώσσα μπορεί να συμβεί αυτό; Μάλλον μόνον στην Ελληνική…

ΙΑ σημαίνει όπως
ΗΩ είναι η αυγή
Ω ΥΙΕ γιε μου
ΑΕΙ ΕΙ Να είσαι πάντα!

Οι ενεργοποιημένες περιοχές του εγκεφάλου, αρχίζουν να κάνουν νέες συνδέσεις η μία με την άλλη και οι υπάρχουσες συνάψεις, οι συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων, που βιώνουν περισσότερη δραστηριότητα, γίνονται ισχυρότερες, πιο ευαίσθητες και αρχίζουν την οικοδόμηση περισσότερων υποδοχέων κι αυτό γίνετε μόνο όταν εκφωνηθούν σωστά τα φωνήεντα. 

Στις θεραπευτικές συνεδρίες που εφαρμόζω σε πελάτες μου, όπου αφαιρούνται οι τραυματικές, ή οι αρνητικές πεποιθήσεις τους, δίνω νέες πεποιθήσεις με τις σωστές ελληνικές λέξεις που ταιριάζουν στο προσωπικό του θέμα, όπου όταν εκφωνούνται σωστά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνετε η πνευματική και η διανοητική δραστηριότητα του εγκέφαλου ο οποίος υπόκειται σε θετική μεταβολή.

Όταν ασχολείται με μία νέα μάθηση ή μία νέα εμπειρία, ο εγκέφαλος δημιουργεί μια σειρά νευρικών συνδέσεων. Αυτά τα μονοπάτια ή νευρωνικά κυκλώματα είναι κατασκευασμένα σαν διαδρομές για την ενδο-επικοινωνία των νευρώνων. Αυτές οι διαδρομές δημιουργούνται στον εγκέφαλο μέσω της μάθησης και της συγκεκριμένης πρακτικής. Δηλαδή οι νευρώνες επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω συνδέσεων που ονομάζονται συνάψεις και αυτές οι διαδρομές επικοινωνίας μπορούν να αναγεννιούνται σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Κάθε φορά που αποκτούν νέα γνώση (μέσω της επαναλαμβανόμενης καθημερινής πρακτικής), η επικοινωνία ή η συναπτική διαβίβαση μεταξύ των νευρώνων που συμμετέχουν, ενισχύεται. 

Μία καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά σήματα ταξιδεύουν πιο αποτελεσματικά κατά μήκος του νέου δρόμου και δημιουργούν την ενεργειακή δόνηση που χρειάζεται το άτομο για να "εκπέμπει".

Η νευροπλαστικότητα λοιπόν που δημιουργείτε και με την εκφώνηση των Ελληνικών λέξεων, επιτρέπει τους νευρώνες να αναγεννηθούν τόσο ανατομικά και λειτουργικά και να σχηματίσουν νέες συναπτικές συνδέσεις. Η νευρωνική πλαστικότητα αντιπροσωπεύει την ικανότητα του εγκεφάλου να συνέλθει και να αναδιαρθρωθεί . Αυτή η προσαρμοστικότητα στο νευρικό σύστημα επιτρέπει στον εγκέφαλο να ανακτήσει διαταραχές ή βλάβες , και μπορεί να μειώσει τις επιπτώσεις των αλλαγών που προκαλούνται από ασθένειες όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, Parkinson, γνωστική βλάβη, νόσο του Αλτσχάιμερ , dislexia, ΔΕΠΥ, αϋπνία, ημικρανίες, κτλ.

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
Στ. Πλουμιστός: Η Αρχαία Ελληνική Ενεργειακή ευχή της μάνας στον γιο με Έξι λέξεις μόνο φωνήεντα - Πως εκπέμπει; Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.