================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Επίθεση» Anonymous Greece σε τράπεζες και «μυστικό στρατό» του Ερντογάν

⍆Κυβερνοεπιθέσεις κατά κορυφαίων τουρκικών τραπεζών και κατά του μισθοφορικού στρατού... Sadat του Ερντογάν πραγματοποίησε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στα τελευταία γεγονότα και την ένταση που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα μετά το επεισόδιο στα Ίμια.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά».

«Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση» συμπληρώνουν.
«Επίθεση» Anonymous Greece σε τράπεζες και «μυστικό στρατό» του Ερντογάν Reviewed by PLOUMISTOS on 11:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.