================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σπείρα με 35 διαρρήξεις εξαρθρώθηκε στη Λάρισα

⍆Επί 80 ημέρες είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους των σπιτιών στην πόλη της Λάρισας... μια εξαμελής σπείρα Ελλήνων που, πέρυσι τέτοια εποχή, είχαν διαπράξει 27 διαρρήξεις και άλλες οκτώ απόπειρες αποκομίζοντας ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και τιμαλφή.

Η συμμορία έδρασε στο διάστημα από τις 4 Ιανουαρίου ως τις 25 Μαρτίου του 2017 και έκλεψε από τα 27 σπίτια που «χτύπησε» μετρητά ύψους 4.140 ευρώ, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 94.800 ευρώ, τρία κλειδιά αυτοκινήτων και ένα κινητό. Η δράση της εξιχνιάστηκε τώρα, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Σε βάρος των τεσσάρων ανδρών ηλικίας 21 ως 27 και των δύο γυναικών ηλικίας 24 και 26 χρόνων, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Σπείρα με 35 διαρρήξεις εξαρθρώθηκε στη Λάρισα Reviewed by PLOUMISTOS on 10:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.