================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Βόλο η παρουσίαση του λευκώματος "Η Ελλάδα μέσα από 231 Ιστορικά Πιάτα (1863-1973)"

⍆Το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου, η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης... του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ συν-διοργανώνουν την παρουσίαση του λευκώματος "Η Ελλάδα μέσα από 231 Ιστορικά Πιάτα (1863-1973)" της Κατερίνας Κορρέ-Ζωγράφου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 7 μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Ι. Καρτάλη 1, Βόλος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η κ. Φανή Καλοκαιρινού, αρχαιολόγος - λαογράφος, διευθύντρια Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, η κ. Μαρία Νάνου, θεολόγος - ιστορικός Βυζαντινής Τέχνης, εργαζόμενη στο Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή (παράρτημα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), και η κ. Λόλα Νταϊφά, στην οποία ανήκει η σπάνια συλλογή. Την παρουσίαση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν: η κ. Μαρία Σπανού, πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και ο κ. Γιάννης Κλαψόπουλος, Προϊστάμενος της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στο Βόλο η παρουσίαση του λευκώματος "Η Ελλάδα μέσα από 231 Ιστορικά Πιάτα (1863-1973)" Reviewed by PLOUMISTOS on 3:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.