================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Γιατί οι αριθμοί 11, 22 και 33 όταν τους δείτε απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή;

⍆Οι αριθμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Από τα πρώτα μας γενέθλια μέχρι τον αριθμό... του σπιτιού μας στους αριθμούς τηλεφώνου μας και στους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών.

Ως εκ τούτου, στην θεωρία της επαναλαμβανόμενης επανάληψης των αριθμών, γεννιέται η πίστη ότι μεταξύ ενός αριθμού και ενός ή περισσοτέρων γεγονότων υπάρχει σύνδεση. Υπό αυτό το γεγονός, κάθε αριθμός έχει ιδιαίτερη σημασία ανάλογα με τη σειρά ή τον συνδυασμό που τους βλέπετε.

Βλέποντας έναν συγκεκριμένο αριθμό ή αριθμούς συχνά σημαίνει κάτι πέρα ​​από το σύνηθες φαινόμενο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το σύμπαν σας λέει κάτι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε και να ρωτήσετε ποιο είναι το μήνυμα που σας λένε αυτοί οι αριθμοί.

Σύμφωνα με την θεωρία της επαναλαμβανόμενης επανάληψης οι κύριοι αριθμοί 11, 22 και 33 απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή επειδή κάθε ένας από αυτούς τους αριθμούς φέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Γιατί οι αριθμοί 11, 22 και 33 όταν τους δείτε απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή:

Κύριος αριθμός 11
Ο κύριος αριθμός 11 είναι ο πιο διαισθητικός από όλους τους αριθμούς γιατί φανερώνει τι λέει το ένστικτο σας. Είναι επίσης χαρισματικός και δυναμικός επειδή συνδέεται με την πίστη και τη φυσική. Όταν το βλέμμα σας τον δει σε επανάληψη τότε ο συγκεκριμένος στόχος σας που εξελίσσετε εκείνη την χρονική στιγμή, η το χρονικό διάστημα, έχει την σοβαρή πιθανότητα να πραγματοποιηθεί.

Ο κύριος αριθμός 11 μπορεί να έχει αρνητική επίδραση αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά και υπεύθυνα.  Θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, να σας γεμίσει άγχος και σύγκρουση. Δηλαδή να μην λάβετε υπόψη σας ότι σας παρουσιάστηκε την στιγμή που θέλατε μια συμπαντική απάντηση. 

Κύριος αριθμός 22
Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει τα όνειρα σε πραγματικότητες, ο κύριος αριθμός 22 είναι ο πιο ισχυρός από όλους τους αριθμούς. Είναι ένας ρεαλιστικός αριθμός γιατί σου δείχνει ότι πρέπει να υποστηρίξεις αυτό που σκέφτεσαι, ή είναι να κάνεις. Οι άνθρωποι που έχουν 22 στον αριθμολογικό τους πίνακα έχουν μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας.

Κύριος αριθμός 33
Αντιπροσωπεύει την κατανόηση της επικοινωνίας, διότι ο αριθμός 33 σας δείχνει ότι κάτι θα συμβεί, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν είναι αυτό που περιμένεις ή όταν εσύ δεν το περιμένεις. Εάν βλέπετε αυτόν τον αριθμό συχνά σημαίνει ότι είστε άκρως ενημερωμένοι και φροντίζετε ώστε οι ιδέες ή τα ιδανικά σας να βασίζονται σε γεγονότα. Τα έργα που κάνετε συχνά υπερβαίνουν την απλή πρακτικότητα και θα ανταμειφθείτε. 

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές & ενεργειακές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
Στ. Πλουμιστός: Γιατί οι αριθμοί 11, 22 και 33 όταν τους δείτε απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή; Reviewed by PLOUMISTOS on 2:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.