================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Αντώνης Κανάκης μένει ΑΝΤ1 ως το 2021

⍆Την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη,... για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021 ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΑΝΤ1. Μία συνεργασία η οποία ήδη μετρά 21 χρόνια και πλέον αλλάζει μορφή καθώς ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που δόθηκε στην δημοσιότητα «Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική».

Τέλος, το «Ράδιο Αρβύλα», όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη.
Ο Αντώνης Κανάκης μένει ΑΝΤ1 ως το 2021 Reviewed by PLOUMISTOS on 3:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.