================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ενημερωτική ημερίδα στο Βελεστίνο για το πρόγραμμα KarlaSchool

⍆Οι φορείς υλοποίησης του καινοτόμου προγράμματος "KarlaSchool",... που έχει ως στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επιστημόνων, αγροτών και εκπαιδευτικών για τη προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας της παρακάρλιας περιοχής αλλά και την ανάδειξή της ως τόπου οικοτουριστικής ανάπτυξης προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο Βελεστίνο στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης παρακάρλιας περιοχής, σχετικά με τους στόχους, τις δράσεις και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα του έργου «Ενημέρωση, εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επιστημόνων, αγροτών και εκπαιδευτικών για τη προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας της Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου (Π.Ο.Κα.Μα.ΚεΒε.) – KarlaSchool» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις» του Πράσινου Ταμείου και θα υλοποιείται στην περιοχή μέχρι το Μάιο 2019.

Πρόγραμμα Ημερίδας
18:00 – 18:15Εγγραφή
18:15 – 18:30Χαιρετισμοί
18:30 – 18:45Γενική Παρουσίαση για το Έργο KarlaSchool. ( Κων. Σκριάπας)
18:45 – 19:00Παρουσίαση για τη Δράση 1: Workshops ενημέρωσης ομάδων γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής για την εφαρμογή καλών πρακτικών για την προστασία της βιοποικιλότητας. (Κων. Μοράρος)
19:00 – 19:15Παρουσίαση για τη Δράση 2: SummerSchool σε νέους επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων με το περιβάλλον (Παντ. Σιδηρόπουλος)
19:15 – 19:30Παρουσίαση για τη Δράση 3: Ανάπτυξη εφαρμογής εκπαιδευτικού παιχνιδιού για τη βιοποικιλότητα της Κάρλας  και τη Δράση 4: Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς. (Σωτ. Γκανάτσιος)
19:30 – 19:45Παρουσίαση για τη Δράση 5: Διάχυση αποτελεσμάτων του Έργου και τη Δράση 6: Ενημέρωση και δημοσιότητα. (Κων. Σκριάπας, και Κων. Μοράρος)
19:45 – 20:15Συζήτηση
Ενημερωτική ημερίδα στο Βελεστίνο για το πρόγραμμα KarlaSchool Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.