================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θα χρησιμοποιούμε Internet και apps με τον… νου

⍆Πριν από λίγους μήνες ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκεμπεργκ ανακοίνωσε ότι στα εργαστήρια... της εταιρείας αναπτύσσεται τεχνολογία με την οποία θα μπορεί κάποιος να ελέγχει συσκευές ή συστήματα με νοητικές εντολές. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι πάνω σε αυτό το πρότζεκτ εργάζονται εξήντα τεχνικοί.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει και αυτή ανάλογη τεχνολογία και κατέθεσε μάλιστα μια αίτηση ευρεσιτεχνίας. 

Η τεχνολογία της Microsoft αφορά την χρήση μιας κορδέλας στο κεφάλι μέσω της οποίας θα μπορεί κάποιος να σερφάρει στο Internet αλλά και να χρησιμοποιούν διάφορα προγράμματα και εφαρμογές στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η κορδέλα αποκωδικοποιεί τα σήματα που παράγονται από την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. 

Οι τεχνικοί του Facebook αναπτύσσουν επίσης και μια τεχνολογία με την οποία θα μπορεί κάποιος να γράφει σε υπολογιστή επίσης όχι με πληκτρολόγηση ή με φωνητικές εντολές αλλά χρησιμοποιώντας απλά την σκέψη του.

Το διάβασα στο tovima.gr
Θα χρησιμοποιούμε Internet και apps με τον… νου Reviewed by PLOUMISTOS on 4:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.