================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εντοπίστηκαν νεκρά ψάρια στην Κάρλα - Αναζητείται ο ρυπαντής

⍆Νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν προχθές σε τάφρο της λίμνης Κάρλας... προς την πλευρά των Καναλίων. 

Άμεση είναι η ενεργοποίηση του Φορέα Διαχείρισης που κάνει λόγο για ρίψη λυμάτων από αγνώστους, ενώ σήμερα θα ενημερώσει την Εισαγγελία και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Φορέα διαχείρισης της λίμνης Κάρλας κ. Ιφιγένεια Κάγκαλου, «ενημερωθήκαμε για ύπαρξη νεκρών ψαριών στην τάφρο της λίμνης Κάρλας προς την πλευρά των Καναλίων μήκους 150 περίπου μέτρων που έχει νερό, αλλά δεν είναι ανοικτή, ώστε να συνδέεται με το νερό της λίμνης. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι πως κάποιοι πήγαν και έριξαν λύματα στην τάφρο, αλλά αυτό θα το επιβεβαιώσουμε σήμερα. Εμείς σήμερα Δευτέρα θα στείλουμε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες μας για να ερευνήσουν την κατάσταση ενώ θα αναφέρουμε το γεγονός και στην Εισαγγελία προχωρώντας σε μήνυση κατ’ αγνώστων. Επίσης θα ενημερώσουμε και τις αρμόδιες υπηρεσίες περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για το ίδιο σημείο είχαμε αναφορές πριν πέντε με έξι μήνες ότι υπήρχε άσχημη μυρωδιά».

Το διάβασα στο e-thessalia.gr
Εντοπίστηκαν νεκρά ψάρια στην Κάρλα - Αναζητείται ο ρυπαντής Reviewed by PLOUMISTOS on 1:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.