================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βόλος: Κάλεσμα στην ανοιχτή σύσκεψη από το Στέκι "Αλληλεγγύη για όλους" για την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας

⍆Το Στέκι Αλληλεγγύης καλεί τους φορείς, τις συλλογικότητες, τους δημοτικούς συμβούλους,... τις δημοτικές παρατάξεις, τις πολιτικές παρατάξεις και τους ενεργούς πολίτες της πόλης του Βόλου σε πλατιά ανοιχτή σύσκεψη την Τρίτη 9 Γενάρη και ώρα 7 το απόγευμα στην έδρα του Στεκιού, Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας στη Νέα Ιωνία, με αφορμή την ψήφιση του επαίσχυντου" ιδιώνυμου" από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τον διωγμό και τη φυλάκιση όσων αντιτίθενται στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

Και το 2018, με νέες, μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη -και- τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.

Η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της -και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές- προχώρησε, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2017, ακόμη και στην ψήφιση «χουντικής έμπνευσης» νόμου με στόχο να οδηγεί στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και να πετύχει τον στόχο της: Να υφαρπάξουν οι τράπεζες, τα funds και τα «κοράκια» τις λαϊκές κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες. Δεν θα τους περάσει, όμως, ούτε το 2018!

Οι μέχρι τώρα επιθέσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ενδυνάμωσαν το κίνημα με αποτέλεσμα την αποχή των συμβολαιογράφων και την αναστολή πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα.

Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις.

Και το 2018 συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατεύσουμε τον μόχθο του ελληνικού λαού.

Είναι ανάγκη ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός συντονισμός τόσο στην πόλη μας όσο και σε επίπεδο νομού όλων όσων βάζουν πλάτη στη σωτηρία του μόχθου και της περιουσίας του Λαού μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε βέβαιοι πως θα βοηθήσει η πλατιά ανοιχτή σύσκεψη της Τρίτης, 9ης του Γενάρη.

Δίνουμε όλοι το παρών!!
Βόλος: Κάλεσμα στην ανοιχτή σύσκεψη από το Στέκι "Αλληλεγγύη για όλους" για την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.