================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Άρθρο του Αχ. Μπέου - Σκοτινιώτειος: Ο κόμβος της πολιτικής ψευτιάς και υποκρισίας

⍆Ειλικρινά δεν περίμενα την εκδήλωση μιας τέτοιας ομαδικής υστερίας από την ολιγάριθμη... μεν, ιδιαιτέρως θορυβούσα δε, ξεπεσμένη και περιθωριοποιημένη ελίτ του Βόλου, για την παράδοση στους συμπολίτες μας του πρώτου από μια σειρά έξι (6) κυκλικών κόμβων που δρομολόγησε και υλοποιεί η Δημοτική μας Αρχή με ευεργετικές, κατά κοινή ομολογία, επιπτώσεις τόσο στη λειτουργία όσο και στην αισθητική, της πόλης μας.

Και αν βεβαίως οι μίζερες κραυγές και τα «μοιρολόγια» αστείων πολιτικών μεγεθών τύπου Νατάσσας Οικονόμου ή Μαρίνας Χρυσοβελώνη μπορεί να ήταν και αναμενόμενες, η εμφάνιση από το ΠΟΥΘΕΝΑ, όπου τον έχει στείλει ο λαός με την ψήφο του, του κορυφαίου εκφραστή της αναξιοκρατίας και της ανικανότητας του τοπικού συστήματος πολιτικής διαπλοκής, του Πάνου Σκοτινιώτη, με εξέπληξε. Κι αυτό γιατί υπέθετα ότι ακόμη και αυτός έχει όρια στο θράσος και την υποκρισία που χαρακτηρίζουν κάθε ενέργειά του και πως, σε κάθε περίπτωση, έχει τη συναίσθηση της αιδούς και της ευθύνης έναντι των πολιτών που για χρόνια συστηματικά εξαπατούσε για να υφαρπάζει την ψήφο τους.

Βγήκε λοιπόν ο σκοτινός αρχιερέας του καθεστώτος που για δεκαετίες καταδίκασε την πόλη μας στο τέλμα και την υπανάπτυξη, δηλαδή στα μέτρα του προκειμένου να ελέγχει και να χειραγωγεί τις εξελίξεις, να διεκδικήσει την πατρότητα του έργου και ταυτόχρονα να μας ψέξει για δήθεν αβελτηρία και καθυστερήσεις στην εκτέλεση έργων. Ο Σκοτινιώτης!

Ας δούμε λοιπόν την πραγματικότητα όχι με την μυθοπλασία του εκδιωχθέντος με το γνωστό ατιμωτικό, από το λαό, τρόπο πρώην βουλευτή, Νομάρχη, Δήμαρχο, γεν. Γραμματέα (υπουργείου και ΚΝΕ), κατήγορου του Ανδρέα Παπανδρέου κλπ, κλπ, κλπ. αλλά με τα δικά του πεπραγμένα (;) επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Μας κατηγόρησε ότι επί «τριάμισι ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ νέο έργο ΕΣΠΑ» όταν μάλιστα βρήκαμε από εκείνον έτοιμο πλήρη σχεδιασμό! Και κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ απέναντί του για τη χρησιμοποίηση της πολιτικής απάτης και της ψευτιάς, ως μέσο πολιτικής και όχι μόνο επιβίωσής του, ενώ διαπορούμε, και εμείς μαζί με όλο τον κόσμο, για την έλλειψη στοιχειώδους τσίπας που τον διακρίνει. Διότι γνωρίζει καλύτερα όλων ότι ο πρώτος Δήμος που ετοιμάστηκε με πλήρη και τεκμηριωμένο φάκελο για το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων είναι ο Δήμος Βόλου και ότι αν δεν ξεκίνησε η υλοποίηση είναι γιατί μόλις ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ άνοιξε η σχετική πρόσκληση από την Περιφέρεια, για λόγους πια γνωστούς και στον τελευταίο πολίτη. Το ξέρει, αλλά ως πρύτανης του πολιτικού ψεύδους και της πολιτικής απάτης το αποκρύπτει, επιχειρώντας ο τάλας να αποκομίσει εντυπώσεις.

Και δεν σταματά εδώ ο ανερυθρίαστος, αν και ερυθρός στα νιάτα του, Πάνος. Βάζει τους ακολούθους του, Οικονόμου και Ξηρακιά, με γελοίες ανακοινώσεις και θλιβερή αρθρογραφία να διεκδικήσουν την «πατρότητα» του έργου των κυκλικών κόμβων. Αλλά είναι τόσο ανερμάτιστοι και συνάμα τόσο εθισμένοι στο ψεύδος και την παραπληροφόρηση που με τα ίδια τους τα «στοιχεία» καταρρίπτουν την μυθολογία τους. Κραυγάζει η Οικονόμου ότι ο κόμβος Διμηνίου που δώσαμε σε χρήση «είναι ένας κόμβος, που είναι μέρος ενός σχεδιασμού που άλλοι ξεκίνησαν (η προηγούμενη δημοτική αρχή)…». Δηλαδή η ίδια!

Και ανατρέχοντας στη σύμβαση για την απλή εκπόνηση μελετών που υπέγραψαν (29 Αυγούστου 2014, αριθμ. Πρωτοκόλλου 96069) με ιδιώτη, δηλαδή -και αξίζει η προσοχή σας εδώ- δυο μόλις ημέρες πριν παραδώσουν την εξουσία (ανάλογη κουτοπονηριά με την πραγματογνωμοσύνη για την ΕΡΓΗΛ) διαβάζουμε ότι ακόμα και αυτή η σπασμωδική ενέργεια αφορά δύο κόμβους (αυτούς μπροστά στο ΚΤΕΛ και το Δημαρχείο) και όχι αυτόν που επικαλείται.

Αλήθεια με τους ξεπερασμένους και καταδικασμένους από την ίδια την κοινωνία πολιτικάντηδες ποιο διάλογο ουσίας να κάνεις και για ποιο ακριβώς λόγο; Εμείς προχωρούμε μπροστά χωρίς ταλαντεύσεις και υπαναχωρήσεις, αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες του Βόλου. Τα έργα μιλούν από μόνα τους και για όσους αρνούνται να το αποδεχθούν υπάρχει η πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι.

Είναι η ίδια πραγματικότητα που καταγράφει ένα ταμείο του Δήμου, που παραλάβαμε με τρία εκατομμύρια ευρώ, να έχει σήμερα 19 εκατομμύρια και με εξοφλημένο το σύνολο σχεδόν των υποχρεώσεων, χωρίς να στερούμε ακόμη και το γάλα των εργαζομένων που εκ του Νόμου δικαιούνται. Και μας επιτρέπει να εκτελούμε σημαντικά αναπτυξιακά και λειτουργικά έργα με ιδίους πόρους.

Είναι αυτή που έχει φέρει τον Βόλο σε πρωτεύουσα θέση στο ενδιαφέρον και το θαυμασμό όλων των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών μας, τον Βόλο που προχωρεί στο μέλλον, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Και να είναι βέβαιοι ότι θα φτάσουμε σύντομα στον Βόλο που ονειρευόμαστε και που μας αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο taxydromos.gr
Άρθρο του Αχ. Μπέου - Σκοτινιώτειος: Ο κόμβος της πολιτικής ψευτιάς και υποκρισίας Reviewed by PLOUMISTOS on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.