================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ζητεί άμεση παρέμβαση για τις παράνομες χωματερές στον Βόλο

⍆Τη δημιουργία παράνομης χωματερής, σε απόσταση 50 μέτρων από τη γέφυρα... του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας με έγγραφό της προς τον Δήμαρχο Βόλου κ. Θάνο Θεοδώρου και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη. 

Επίσης, καταγγέλλει την ύπαρξη μιας δεύτερης χωματερής στην όχθη του Ξηριά, πολύ κοντά το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ανάμεσα σε πιστοποιημένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επειδή οι δύο αυτές χωματερές βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στην πόλη του Βόλου, η δε Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλλει, πολλές φορές, πρόστιμα στη χώρα μας για παράνομες χωματερές, η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ζητεί από τους δυο φορείς να φροντίσουν ώστε να καθαριστούν οι χώροι αυτοί «που προσβάλουν το πολιτισμό μας και την εικόνα της πόλης του Βόλου, η οποία είναι και τουριστική περιοχή», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο έγγραφο, το οποίο συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ζητεί άμεση παρέμβαση για τις παράνομες χωματερές στον Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 1:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.