Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο

Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο

⍆Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τη βίαιη επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε...
η ηθοποιός από τον συνάδελφό της, έχουν αναστατώσει το ελληνικό θέατρο αλλά και τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών

Μουδιασμένη" παρακολουθεί η ελληνική σόου-μπιζ τις εξελίξεις μετά την καταγγελία της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη, στην παράσταση "Πετάει πετάει" στο θέατρο Χυτήριο.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη, η Σοφία Παυλίδου προχώρησε στην καταγγελία του βίαιου επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης: "Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”. Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γ... πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γ... ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”. Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γ... παλιο..., δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. Έχω κάνει ήδη μήνυση και θα ήθελα πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, αλλά πέρασε η ώρα και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν...».

Μάλιστα, η ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση και στη σελίδα της στο Facebook, στην οποία αναφέρει ότι "Αυτό το άτομο δείχνει μηδενική ανοχή στη βία των γυναικών". Ανάρτηση που σχολίασε και η συνάδελφος της, η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση με τα λόγια "Εγώ δεν λυπάμαι, ντρέπομαι...", ενώ την κοινοποίησε στο δικό του προφίλ σε ένδειξη συμπαράστασης και ο πρώην σύζυγός της, ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερνετίνος.


Η Σοφία Παυλίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη συνάδελφό της στην παράσταση Κόνυ Μεταξά, ενώ κατέθεσε και μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος ωστόσο δεν εντοπίστηκε και έτσι κατάφερε να αποφύγει το αυτόφωρο.

Οι ισχυρισμοί της ηθοποιού φέρονται να επιβεβαιώνονται από τους συναδέλφους της Σ. Καλυβάτση και Κ. Μετάξά, ενώ μάλλον ίσες αποστάσεις επιχειρούν να κρατήσουν οι παραγωγοί της παράστασης και οι ιδιοκτήτες του θεάτρου, τονίζοντας ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση καταδικάζουν περιστατικά βίας, ιδιαίτερα εναντίον γυναικών. Ο παραγωγός της παράστασης, Β. Γκουρούσης, δήλωσε μάλιστα ότι ο Μ. Παπαγιάννης είχε αμυχές στο πρόσωπό του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τους τις προκάλεσε η Σ. Παυλίδου σε διένεξη ανάμεσά τους.

Ο Μάνος Παπαγιάννης μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε βάρος του αρνήθηκε κάθε αναφορά στο περιστατικό. Στην παράσταση της Κυριακής απέφυγε κάθε δήλωση εξερχόμενος του θεάτρου μαζί με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι αντικαθιστά τη Σοφία Παυλίδου η οποία δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην παράσταση. Μιλώντας τηλεφωνικά σε δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day του Alpha, αρκέστηκε να πει: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, ευχαριστώ πολύ".

Στο "Πρωϊνό" του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι σε επικοινωνία των συνεργατών της εκπομπής με τον ίδιο τον ηθοποιό, έγινε γνωστό ότι ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει να μιλήσει για το περιστατικό. Ωστόσο, ο ηθοποιός φέρεται να είπε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και εξέφρασε και τη στενοχώρια του όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν υιοθετήσει την άποψη που περιέγραψε η κ. Παυλίδου. "Εγώ όμως θέλω να πως ότι για κανέναν λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι" τόνισε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σ. Καλυβάτση, ο Μάνος Παπαγιάννης φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη από το θίασο για το περιστατικό. Από την πλευρά της η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε ότι "γνωρίζω ότι δεσμεύθηκε παρουσία όλου του θιάσου να ζητήσει συγγνώμη".

Απαντά με μήνυση ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου
Όσα είπε η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη στην Tatiana Live.

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη Ελένη Τσαμολιά μίλησε στην Tatiana Live μεταφέροντας τη θέση του Μάνου Παπαγιάννη για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου:

«Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κα. Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα. Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. Ο κύριος Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κυρίου Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. Και φυσικά μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά.





Θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κύριος Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχει μια διαδρομή επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική δεν έχει διαπληκτιστεί, ούτε έχει αντιδικήσει ποτέ με κανέναν συνάδελφο του. Η θέση του κυρίου Παπαγιάννη σε σχέση με το περιστατικό είναι πως δεν υπήρξε χειροδικία, δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε.».


Τι λέει το θέατρο «Χυτήριο» για το επεισόδιο

Η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ»
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο
Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο
Απίστευτες καταγγελίες και "παρασκήνια" για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/pavli.jpg
https://i.ytimg.com/vi/RaQt0KNHFwg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_752.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_752.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content