================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στην Ινδία δημιούργησαν το δέντρο «Καλπαβρίξα» που «πραγματοποιεί» τις επιθυμίες σου

⍆Η πόλη Γκουτζαράτ στην Ινδία γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου οικιστική ανάπτυξη... καθώς «ξεφυτρώνουν» καινούργια συγκροτήματα κατοικιών. Η ανάγκη των κατοίκων για κάποιο οπτικό σημείο αναφοράς είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Ο καλλιτέχνης Vibhor Sogani - έχει την έδρα του στην Ινδία, και η δουλειά του έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία - ένιωσε αυτή την ανάγκη. Και ανταποκρίθηκε. Με την εγκατάσταση «Καλπαβρίξα» (το όνομα προέρχεται από την ινδουιστική μυθολογία και είναι ένα δέντρο που πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου).

Το «Καλπαβρίξα» είναι η μεγαλύτερη εγκατάσταση σε δημόσιο χώρο στο Γκουτζαράτ και η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ινδία. Ένα «δέντρο», ύψους 10,5 μέτρων, με φύλλωμα από ατσάλινες σφαίρες με επιφάνεια καθρέφτη. Αγκαλιάζοντας την ουσία της ζωής και τη σταθερότητα της αλλαγής, το «δέντρο» μεταμορφώνεται, παρακολουθώντας το φυσικό περιβάλλον: σε μια ηλιόλουστη μέρα, λαμποκοπά. Είναι απαλό και «ασαφές» όταν ο ουρανός είναι βαρύς.
Στην Ινδία δημιούργησαν το δέντρο «Καλπαβρίξα» που «πραγματοποιεί» τις επιθυμίες σου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.