================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τρένο από το Βόλο… τράκαρε με πρόβατα έξω από τη Λάρισα

⍆Σημαντική ήταν η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε... το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με επιβάτη που επικοινώνησε με τη larissanet.gr το δρομολόγιο ξεκίνησε στην ώρα του – 9.25 μ.μ. – από τον Σταθμό του Βόλου. Λίγα λεπτά πριν τις 10, στην περιοχή μετά το Στεφανοβίκειο και πριν το Αρμένιο – η μηχανή της αμαξοστοιχίας συγκρούστηκε με πρόβατα που εκείνη την ώρα βρέθηκαν – άγνωστο πως – στις σιδηροδρομικές γραμμές «χωρίς ο οδηγός του τρένου να μπορεί να κάνει κάτι ώστε να το αποφύγει» όπως υπογραμμίζει η επιβάτης.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών, καθώς αφενός έπρεπε να αναμένουν την Αστυνομία ώστε να καταγράψει το συμβάν και αφετέρου κρίθηκε απαραίτητο να έρθει άλλη μηχανή για να είναι εφικτό η αμαξοστοιχία να συνεχίσει το ταξίδι της προς τη Λάρισα.

Τελικά, όλα αυτά έγιναν και οι επιβάτες έφτασαν στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση δύο ωρών περίπου σε σχέση με την αρχική ώρα ολοκλήρωσης της διαδρομής.
Τρένο από το Βόλο… τράκαρε με πρόβατα έξω από τη Λάρισα Reviewed by PLOUMISTOS on 3:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.