================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καινοτομία... κάνοντας το δάχτυλό σας τηλέφωνο

⍆Αν έχετε σταθεί ποτέ δίπλα στο ηχείο κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας,... σίγουρα θα έχετε αισθανθεί τις δονήσεις της μουσικής που βγαίνουν από αυτό. Όσο περισσότερο δε, το ηχείο δονείται, τόσο πιο δυνατός είναι ο ήχος που βγαίνει.

Στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών που πραγματοποιείται φέτος στο Λας Βέγκας, όμως, υπάρχουν διάφορα προϊόντα που εμφανίζονται με την ελπίδα να αλλάξουν τα δεδομένα της διανομής του ήχου που εισχωρεί συνήθως από τα αυτιά σας και μεταφέρεται στο υπόλοιπο σώμα σας.

Μία τέτοια συσκευή είναι και μία υπερ-άνετη καρέκλα που δονείται ρυθμικά, παρέχοντας στον ακροατή μια ηχητική εμπειρία σ' όλο του το σώμα. Η καρέκλα αυτή δονείται με βάση το ρυθμό της μουσικής που «ακούει» μέσω ειδικών ακουστικών. Εσείς μπορεί να μην ακούτε τη μουσική αυτή, αλλά μπορείτε να την αισθανθείτε, και αυτό είναι αρκετά όμορφο. 

Στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών, κάποιος φανατικός με την τεχνολογία μπορεί να «σκοντάψει» επίσης, σε πολλά ενδιαφέροντα gadgets και σε διάφορες οπτικο-ακουστικές εφευρέσεις, οι οποίες αλληλεπιδρούν με το σώμα και προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι το Sgnl wristband.

Το Sgnl wristband, είναι ένα εργαλείο, το οποίο συνδέεται στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth και στη συνέχεια, όταν αγγίζετε το αυτί σας με το δάχτυλό σας, σας επιτρέπει να ακούσετε την κλήση. 
Με άλλα λόγια, το δάχτυλό σας γίνεται δέκτης τηλεφώνου, δεν απαιτούνται ακουστικά. Οι δονήσεις του ήχου ταξιδεύουν μέσω του καρπού σας, στο δάχτυλό σας. Και σε αντίθεση με πολλά από τα φανταστικά φουτουριστικά gadgets που μπορεί να βρει κάποιος στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών, αυτό λειτουργεί πραγματικά και η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καινοτομία... κάνοντας το δάχτυλό σας τηλέφωνο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.