Στ. Πλουμιστός: Αποπρογραμματισμός του νου και ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής Καθοδήγησης

Στ. Πλουμιστός: Αποπρογραμματισμός του νου και ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής Καθοδήγησης

⍆Μας έχουν προγραμματίσει βάσει του νου, ο νους κινείται είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον,...
ο νους δεν μπορεί να υπάρξει στο παρόν.

Αποπρογραμματισμός σημαίνει ότι μένεις χωρίς κάποιο πρόγραμμα, χωρίς θρησκεία, φυλή, κάστα, εθνικότητα. Μένεις μόνος σου, ώστε να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι άτομο.

Γίνε απλώς παρατηρητής, μάρτυρας, κοιτώντας την κίνηση τού νου΄ σκέψεις που περνούν, επιθυμίες, αναμνήσεις, όνειρα, φαντασίες. Στάσου απλώς απόμακρος, ψύχραιμος, χωρίς να κατακρίνεις, χωρίς να αξιολογείς. Όταν μάθεις τον τρόπο, είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.

Το σώμα αλλάζει, ο νους αλλάζει, τα συναισθήματα αλλάζουν. Μόνο ο παρατηρητής παραμένει ίδιος. Για χρόνια κουβαλάμε βάρη που δεν μας ανήκουν προσπαθώντας να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε. Επειδή και μόνο καταφέρνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας, παγιδευμένοι σε μια επιβλητική ηθική που δεν αμφισβητήσαμε.

Ο φόβος της ατιμωρησίας, ο φόβος της ανάληψης της (αληθινής) ευθύνης που στην γραμμική ηθική της επιφάνειας μεταφράζεται σε κατηγορία, ο φόβος της έλλειψης ελέγχου και πολλοί άλλοι φόβοι και «δεισιδαιμονίες», μάς κρατάνε δέσμιους της άγνοιας, που αναγκαστικά επαναλαμβάνει την ίδια συνειδητότητα, αλλάζοντας μόνο τη διάταξη των πιονιών, στο ίδιο όμως παιχνίδι.

Αποπρογραμματισμός
«Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις και ονειρεύεσαι να κάνεις ξεκίνα το. Η τόλμη έχει μεγαλοφυΐα, δύναμη και μαγικές ιδιότητες. Ξεκίνα τώρα αμέσως!»
 Γκαίτε

Όλοι, η σχεδόν όλοι είμαστε προγραμματισμένοι, λειτουργούμε κάτω από τους προγραμματισμούς που έχουν επιλέξει κάποιοι που είναι ενάντια στη Ζωή.

Αν παρατηρήσουμε ανά τους αιώνες όποιοι μίλησαν για τον καινούργιο άνθρωπο καταδικάστηκαν ενώ αυτοί που μιλούν για έναν καλύτερο άνθρωπο επιβιώνουν. 

Πως μπορεί κάποιος να γίνει καινούριος άνθρωπος αν δεν αποπρογραμματιστεί, αν δεν ξεφύγει από το παρελθόν του, αν δεν αλλάξει τις παλιές συνήθειες του, αν δεν ξεκόψει από το γνωστό; Βέβαια αυτό το καινούργιο φέρνει φόβο διότι είναι άγνωστο, είναι ανασφαλές, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά και η ζωή όμως είναι ανασφάλεια, η αγάπη επίσης είναι ανασφάλεια και εάν κάποιος διαλέξει την ασφάλεια τότε μένει παγιδευμένος. Πως μπορεί κάποιος να γνωρίσει την αγάπη εάν δεν διακινδυνεύσει να συνδεθεί με κάποιον; Kανείς δεν ξέρει τους τρόπους για να το κάνει αυτό. Εάν γίνει έγινε, είναι μαγικό, δεν υπάρχουν συνταγές. Δεν υπάρχουν πεπατημένοι δρόμοι. Βαδίζεις στο άγνωστο και έτσι μένεις ζωντανός.

«Αν δεν ξαναγεννηθείς, δεν θα εισέλθεις στο βασίλειο του θεού» είπε ο Ιησούς, και εννοούσε ότι έτσι όπως λειτουργούμε δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε, μένουμε στα ίδια και στα ίδια. Το να ξαναγεννηθείς σημαίνει καινούργιος άνθρωπος, σημαίνει ότι έχεις δυνατότητες να ζήσεις μια καινούργια ζωή χωρίς να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.

Ο άνθρωπος έχει τεράστιες δυνατότητες τις οποίες εάν τις ανακαλύψει και τις χρησιμοποιήσει σωστά, κανένας δεν θα μπορεί να τον δουλοποιήσει. 
Καμία ιατρική ή άλλη τεχνολογία δεν μπορεί να σώσει τον άνθρωπο αν ο ίδιος ο άνθρωπος δεν αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του. Κανέναν ουσιαστικά δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει η βελτίωση. Το να βελτιώσεις κάτι δεν σημαίνει ότι έγινες καλά, το θέμα είναι να απαλλαγείς και για να απαλλαγείς χρειάζεται τόλμη και ανάληψη των ευθυνών και όχι εναπόθεση σε άλλους. Κάποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν να θυμηθείς αυτά που ήδη ξέρεις και έτσι να προχωρήσεις. Κανείς δεν γνωρίζει καλυτέρα από σένα αυτό που πραγματικά είναι ωφέλιμο για σένα, μόνο εσύ το γνωρίζεις αυτό, και είναι πρέπον να το ξαναθυμηθείς. 

Είναι πρέπον να μπορείς να μένεις αποπρογραμματισμένος, να μην μπορούν να σε ελέγχουν, να μην κάνουν κουμάντο οι υπηρέτες, «το πλοίο το οδηγεί ο καπετάνιος και το δικό σου πλοίο είναι ωφέλιμο να το οδηγείς εσύ». 

Γνωρίζω ότι η ανεξαρτησία προκαλεί φόβο και φέρνει ευθύνες, ενώ όλοι μας έχουμε συνηθίσει να δημιουργούμε εξαρτήσεις έτσι ώστε να ρίχνουμε την ευθύνη σε άλλους. Αυτό όμως δεν βοηθά, σε κρατά δέσμιο. 

Η κατανόηση της όλης διαδικασίας φέρνει την θεραπεία, φέρνει την αγάπη. 
Η αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από το να λες ναι στη ζωή. Η αγάπη είναι μια ευκαιρία για να αναπτυχθείς, όμως το παρελθόν πρέπει να καταστραφεί πριν γεννηθεί το μέλλον, και αυτό φέρνει πόνο, αλλά δεν γίνετε αλλιώς. 

Ανάπτυξη σημαίνει ότι το εσωτερικό σου παιδί αναγεννιέται συνεχώς, αναγεννάς τον εαυτό σου κάθε στιγμή. 
Όσο μένει κάποιος ασυνείδητος η αγωνιά αυξάνεται, η δυστυχία αυξάνεται. Δυο δρόμοι υπάρχουν για να ακολουθήσεις, του νερού και της φωτιάς. Του νερού ο δρόμος πάει προς τα κάτω, της φωτιάς πάει προς τα πάνω. Η συνειδητότητα είναι φωτιά, το νερό είναι απουσία συνειδητότητας, το ένα σε πάει πάνω το άλλο σε πάει κάτω. Αν θα παραμείνεις προγραμματισμένος αυτό σημαίνει προς τα κάτω, ή θα αποφασίσεις τον αποπρογραμματισμό, που σημαίνει προς τα πάνω και όλη την εργασία που συνεπάγεται αυτή η επιλογή. Βέβαια η προς τα κάτω κίνηση είναι εύκολη, η προς τα πάνω κίνηση είναι για τους έχοντες αγάπη στην καρδία τους.

Πολύ εύστοχα μας λέει ο Γκουρτζίεφ ότι η μόνη μέθοδος για να επιτύχεις την ολοκλήρωση είναι το να διατηρήσεις τη μνήμη που υπάρχει κρυμμένη μέσα σου. Και διατήρηση της μνήμης σημαίνει ότι κάθε μέρα κινείσαι, δηλαδή έχεις πλήρη επίγνωση τι σου συμβαίνει κάθε στιγμή. Αυτό είναι συνειδητότητα. Όταν αποπρογραμματιστεί κάποιος, φεύγει από την άγνοια κάνει το κάθε τι με επίγνωση και κάνοντας το κάθε τι με επίγνωση προχωράς προς την αγάπη. 

Μας έχουν προγραμματίσει βάσει του νου, ο νους κινείται είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον, ο νους δεν μπορεί να υπάρξει στο παρόν. Παρατηρήστε ότι όταν τρώτε δεν σκέπτεστε ότι τρώτε, απλά τρώτε, γίνεστε ένα με το φαγητό. Όταν είστε ερωτευμένοι γίνεστε ένα με τον σύντροφο, όταν κατορθώσει κάποιος να είναι στο παρόν χωρίς να σκέπτεται, κατευθύνεται προς την πνευματικότητα, σταματά κάθε κίνηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνετε στατικός, απλά σταματά την οριζόντια κίνηση την γραμμική, και αρχίζει η κάθετη. Αυτή η μετάβαση φοβίζει διότι για το νου είναι θάνατος. Μόνο φαινομενικά όμως, ουσιαστικά είναι ανάσταση.

Αναγνωρίζοντας τα αφύσικα πρότυπα που έχει κάποιος μέσα του, δίνεται η δυνατότητα να γίνει φυσικός να φύγει δηλαδή από την πλαστή προσωπικότητα που του έχουν επιβάλει να έχει, όποια κι αν είναι αυτή. Τέτοιες προσπάθειες γίνονται μόνο ατομικά, καμία κοινωνία δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση διότι αυτό οδηγεί προς την ελευθερία και ελεύθερος άνθρωπος σημαίνει ότι δεν ελέγχεται. Ελεύθερος άνθρωπος σημαίνει, αγάπη, η αγάπη συμπεριλαμβάνει την συμπόνια, την προσφορά, την ανιδιοτέλεια, το μοίρασμα, τον έρωτα, την ευγνωμοσύνη προς τη ζωή που του χαρίστηκε, την κοινωνικότητα, την ανεξικακία, την ανεξιθρησκία, την ενσυναίσθηση κ.α. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο εκτός από αγάπη αυτό δηλαδή που λένε οι Πατέρες ‘’ κατ΄είκονα ‘’ και ‘’ καθ΄όμοίωσιν ‘’ αυτός είναι ο σκοπός του πάνω στη γη να τελειοποιηθεί στην αγάπη.

Μας λέει ο Γιάννης Βαφειάδης. (Η αλλοτρίωση και η κρίση της ταυτότητας. Εκδόσεις Αρμός) σελ. 69 «Μόνο έτσι ό άνθρωπος διαδραματίζει τον κατά φύση ρόλο του, έξω από την αλλοτριωτική διάβρωση της προσωπικότητας του. Αντίθετα, όταν το πρόσωπο δεν είναι αυτό που είναι, ή απώλεια της ταυτότητας οδηγεί στην εγκατάλειψη της ανθρωπιάς και στην διάβρωση της αληθινής κοινωνικότητας, γιατί αυτή μετατρέπεται σε μια συμβατική και απρόσωπη συναρμογή ατόμων, εξουσιών και ιεραρχικών σχέσεων που βασίζονται στην υποκριτική αναγκαιότητα».

Οι παγίδες που χρησιμοποιούνται για να απενεργοποιήσουν και να περιορίσουν την ανθρώπινη συνείδηση

Η ανθρώπινη συνείδηση είναι ο στόχος σε έναν μεγάλο πόλεμο ελέγχου όπου οι άνθρωποι πρόθυμα συναινούν στις κοινωνικές συνθήκες οι οποίες ξεκάθαρα αποτυγχάνουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και ακόμα τους κάνουν κακό.

Αποδεχόμαστε το καθεστώς λόγω πολέμων, φόβου, περιβαλλοντικών καταστροφών, απληστίας, διαφθοράς, δηλητηριασμένης υγείας και έλλειψης επειδή βρισκόμαστε σε παγίδες που εμφανίζονται άνετες και μας κρατούν ομήρους με λανθασμένες πεποιθήσεις.

Στην πραγματικότητα, το να βγούμε από αυτές τις παγίδες θα μας επέτρεπε να εφαρμόσουμε τις αρχές της ειρήνης, της βιωσιμότητας, της εξερεύνησης, της αποδοχής και της διαδικασίας του να βελτιώσουμε τις ανθρώπινες συνθήκες.


«Υπάρχουν πέντε βασικά κουτιά για την ανθρώπινη συνείδηση, υπάρχουν πέντε πράγματα που την απενεργοποιούν. Πέντε μοντέλα που προσπαθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους, άκαμπτους μέσα στους τοίχους τους. Και αν είστε μέσα σε αυτά τα κουτιά, δεν πρόκειται να επεκτείνετε την συνείδηση σας για να καταλάβετε την πραγματική αλήθεια του τι συμβαίνει στον κόσμο μας.» – Mark Passio

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Αν κάποιος αναγνωρίζεται ως δεξιός ή αριστερός, δημοκρατικός, φιλελεύθερος δημοκράτης κτλ…» -Mark Passio

Η αυτό-αναγνώριση από μια συγκεκριμένη πολιτική μεριά είναι μια από τις διαχωριστικές καταστάσεις της συνείδησης που υπάρχουν στον κόσμο μας σήμερα.

Αυτό είναι εμφανές στην ποιότητα και στο χαρακτήρα του δημόσιου λόγου και στο πως συγχωνεύεται με τα οικονομικά συμφέροντα για να δημιουργήσει άγχος, πίεση και συγκρούσεις σε κάθε κοινωνικό επίπεδο.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Οι μεγάλες πολιτιστικές θρησκείες του κόσμου είναι ίσως η μεγαλύτερη παγίδα για την ανθρώπινη συνείδηση που έχει επινοηθεί και χρησιμοποιούνται ως μέσο για να ελέγξουν τους ανθρώπους. Αυτό έχει διαφθείρει τον κόσμο και έχει προκαλέσει των θάνατο των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η αποδοχή της πιθανότητας για μια καλύτερη ύπαρξη μετά τον θάνατο είναι μια δικαιολογία για να αγνοήσουμε την ποιότητα της ζωής της τωρινής ύπαρξης και για την συμμετοχή στην κακοήθεια.

Φυσικά, βλέπουμε πως αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιείται εναντίον μας σήμερα για να δημιουργήσει μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στους ανθρώπους της γης καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες δημιουργούν καινούργιους θρησκευτικούς πολέμους βάζοντας το Ισλάμ ενάντια του Χριστιανισμού. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αν αυτή η μάχη επιτρέπεται να κλιμακώνεται.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΣΜΟΣ
«Όχι αυτό που αποκαλώ αληθινή επιστήμη, αλλά αυτό που αποκαλώ εξαιρετικά άκαμπτο σκεπτικισμό με τη μορφή της τωρινής επιστήμης που εμπορεύεται στη σύγχρονη επιστήμη του σημερινού κόσμου.»  
Mark Passio

Η επιστήμη έχει γίνει ένα είδος θρησκείας, όπου οι ιδέες ελέγχονται με μια παράξενη διαδικασία μελέτης αναμεμειγμένης με αξιολόγηση από ομότιμους, με την εταιρική και νομισματική επιρροή και με τον εγωισμό.

Σε αυτό το παράδειγμα δεν υπάρχει χώρος για ιδέες που αμφισβητούν τις μακρόχρονες υποθέσεις και θεωρίες σχετικά με τον κόσμο που καταπνίγουν την ανθρώπινη πρόοδο.

Επαναστάτες ερευνητές όπως οι Graham Hancock και Rupert Sheldrake είναι παραδείγματα για το πώς ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με την προέλευση του ανθρώπου και προς τα πού κατευθύνεται αποκλείστηκαν από τον άκαμπτο τρόπο σκέψης του επιστημονικού κόσμου που ωθεί τον εμπορικό σκεπτικισμό ως ικανοποιητική ποιότητα.

«Η επιστήμη τοποθετείται στο βάθρο και τους διαβεβαιώνει όλους πως έφτασε με ψυχραιμία στα συμπεράσματα της. Εν τω μεταξύ, είναι γεμάτη υποθέσεις, αρνήσεις και περιορισμούς και κάνει το σοβαρό λάθος να παρουσιάζει θεωρίες ως γεγονότα. Τα λάθη της βασικής επιστήμης ευχαρίστως κατασχέθηκαν από τεχνοκράτες, που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν την επιστήμη και την τεχνολογία για να συνεχίσουν τις δικές τους φιλοδοξίες ελέγχου…» 
Makia Freeman

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ακόμα ένα κουτί για την ανθρώπινη συνείδηση που είναι σχετικά καινούργιο στον κόσμο μας είναι Το Κίνημα της Νέας Εποχής, το οποίο εγκαταλείπει την γνήσια επιστήμη για χάρη της αίσθησης της καλής φαντασίας και κρατά τους ανθρώπους παραγκωνισμένους από το να δράσουν και να συμμετάσχουν πλήρως στον κόσμο μας. 

Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα ανοιχτών πεποιθήσεων που οι αρχές του περιγράφονται από τα 10 παρακάτω:
  • Αγνόησε το «αρνητικό»
  • Ποτέ μην θυμώνεις
  • Όλα είναι ένα, οπότε όλα είναι καλά
  • Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πραγματικά
  • Αποδέξου την αδικία, ποτέ μην αντιστέκεσαι
  • Ένας αποδυναμωμένος νόμος της έλξης
  • Μην εκδικείσαι αυτόν που σε πλήγωσε
  • Πρέπει να φοβάσαι το Χάος
  • Πρέπει πάντα να νιώθουμε καλά
  • Η αλήθεια δεν χρειάζεται να ορίζεται
5) ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα από όλες, τους υποδουλώνει σχεδόν όλους πάνω στη γη. Στη ρίζα αυτής της πεποίθησης υπάρχει η γενική πίστη στα χρήματα, αυτή η πίστη στα χρήματα έχει περισσότερη αξία από την ίδια την ζωή και είναι επομένως πιο πολύτιμη από οτιδήποτε έχει να προσφέρει η ζωή.

Εξαιτίας αυτού, αμέτρητα συστήματα, απάτες, διατάγματα, προγράμματα χρέωσης-υποδούλωσης, νοθείες και κλοπές μπορούν να φιλτράρουν την ενέργεια και τον χρόνο των ανθρώπων, οδηγώντας μας πουθενά αλλά στην καταστροφή μας.

Το νομισματικό σύστημα που έχουμε σήμερα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, με μια μικρή κυβερνητική ελίτ που έχει επινοήσει και ελέγχει τώρα ένα διεθνές σύστημα χειραγώγησης το οποίο δίνει απεριόριστη δύναμη σε αυτούς που δημιουργούν τα χρήματα χωρίς να χρειάζεται να παράγουν κάτι πραγματικής αξίας.

Τελικά..
Είναι αδύνατο να καταλάβουμε τις συγκρούσεις, το χάος και την ιεράρχηση του κόσμου μας χωρίς να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η ανθρώπινη συνείδηση περιορίζεται, εγκλείεται και υποδουλώνεται από αυτά τα παραδείγματα. Σε αυτό το σημείο, στον καιρό της επικοινωνίας, ωστόσο χρειάζεται κάποια εσκεμμένη προθυμία για την συνέχιση της λειτουργίας σε αυτά τα πέντε κουτιά.

«Είναι πολύ ευκολότερο να κοροϊδέψεις τους ανθρώπους, να τους πείσεις πως έχουν εξαπατηθεί- αυτή είναι η φύση της επιβεβαίωσης της προκατάληψης και άλλων ψυχολογικών εργαλείων χειραγώγησης. Η απελευθέρωση από τον αρχαίο, ιστορικό «σταθερό» έλεγχο του νου είναι μια συνεχής διαδικασία για την αφύπνιση από στάδιο της άρνησης. Η πνευματική εμφάνιση και η αφύπνιση περιλαμβάνουν την ψυχολογική απόδραση από τις συναινετικές κοινωνικές συμφωνίες των πλανητικών μας πολιτισμών.» 
Karlos Kukuburra

Η Προσωπική Καθοδήγηση για τον αποπρογραμματισμό του νου

Ποιος λοιπόν είναι καθοδηγητής και γιατί να χρειαζόμαστε καθοδήγηση αφού είμαστε «απόλυτα ικανοί, αυτοδύναμοι και αυτό-ελεγχόμενοι»; Φαίνεται αυτά να αντικρούονται και να προκαλούν σύγχυση στο νου που θέλει άμεσα να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Αυτό που δεν κατανοούμε όμως, και αποτελεί την ουσία του μάτριξ που ζούμε, είναι ότι υπάρχουν επίπεδα και επίπεδα του νου, τα οποία ελάχιστα ή καθόλου δεν αναγνωρίζουμε. Επομένως, οι λέξεις, τα νοήματά τους αλλά και η κατανόησή μας αλλάζει σε κάθε επίπεδο σκέψης και ύπαρξης, σύμφωνα με την ικανότητά μας να διεισδύουμε στους προγραμματισμούς και τους μηχανισμούς αυτού του μάτριξ.

«Κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για κάτι που ο νους σου σε έχει ήδη πείσει ότι είναι αληθινό». Αυτός είναι όρος απαράβατος. Θα πρέπει ΕΣΥ πρώτος να τολμήσεις τα ερωτήματα μέσα σου, «Μήπως υπάρχουν πολύ περισσότερα απ’ όσα αντιλαμβάνομαι; Μήπως δεν έχω ανακαλύψει ακόμα το λόγο της ύπαρξής μου, το σκοπό για τον οποίο βρίσκομαι εδώ; Γιατί βρίσκομαι σε συνεχή πόλεμο είτε με τον εαυτό μου είτε με τον κόσμο; Γιατί η ζωή μου δεν λειτουργεί; Γιατί νοιώθω ότι κάτι μου λείπει αλλά δεν καταφέρνω να γεμίσω το εσωτερικό κενό; Γιατί οι σχέσεις μου δεν λειτουργούν και γιατί δεν βρίσκω την ευτυχία, τη γαλήνη, το νόημα της ζωής μου; Γιατί ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει;»
Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, έχουν μια απλά πρώτη απάντηση. Γιατί «ΕΣΥ δημιουργείς την πραγματικότητά σου» και όσο κι αν το έχεις διαβάσει, ακούσει και πει αυτό, δεν κατανοείς ΠΩΣ το κάνεις, γιατί το κάνεις, ούτε φυσικά (επομένως) μπορείς να αναλάβεις αυτήν την ευθύνη ή να αλλάξεις οτιδήποτε ουσιαστικά.

Πουθενά και ποτέ μεγαλώνοντας δεν μαθαίνουμε για τη διαδικασία της σκέψης, για τα επίπεδα του νου, για τις διαφορετικές (και φαινομενικά αντίθετες) προσωπικότητες που ζουν μέσα μας. Δεν μαθαίνουμε να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα παρά εστιαζόμαστε σε απομονωμένα κομμάτια της, ορίζοντάς το ως το όλον, παραμένοντας εν τούτοις μπερδεμένοι, ακινητοποιημένοι ή να επαναλαμβάνουμε τις γνώριμες εμπειρίες, τα ίδια λάθη και αδιέξοδα. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε λογικά ενώ όλο και περισσότερο το συναίσθημα μας καθοδηγεί και να μας δεσμεύει. Το πλέον περίεργο και αποκαλυπτικό, είναι η συνειδητοποίηση ότι ελάχιστα ή και καθόλου δεν γνωρίζουμε πραγματικά αυτό που αποκαλούμε «εαυτό μας».

Αυτό που γνωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ανά πάσα στιγμή και με πάσα θυσία είναι την προσωπικότητα, το φτιαχτό εγώ που ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ εαυτό μας. Τι τραγικό! Χρησιμοποιούμε ένα πολύ μικρό τμήμα του νου, βασιζόμαστε σε ένα μόνο τμήμα του εγκεφάλου, αντιλαμβανόμαστε την επιφάνεια του δυαδικού κόσμου μας και όμως πιστεύουμε και συμπεριφερόμαστε σαν να γνωρίζουμε τα πάντα. 


Με πληροφορίες και από aaaton.com, awakengr.com, revealedtheninthwave

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αποπρογραμματισμός του νου και ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής Καθοδήγησης
Στ. Πλουμιστός: Αποπρογραμματισμός του νου και ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής Καθοδήγησης
Στ. Πλουμιστός: Αποπρογραμματισμός του νου και ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής Καθοδήγησης
https://www.inthegno.com/wp-content/uploads/2016/04/rm7OdGF-1024x512.jpg
https://i.ytimg.com/vi/nHWwt3j1_rM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_51.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_51.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content