================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Χριστιανών Επιστημόνων Ν.Μαγνησίας

⍆Επιτυχής ήταν η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Χριστιανών Επιστημόνων... Ν.Μαγνησίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Ιγνατίου ,ο οποίος σε σημαντική του ομιλία αναφέρθηκε εκτενώς σε σύγχρονα προβλήματα και σε θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την εποχή την κοινωνία μας.

Η πρόεδρος της Ε.Χ.Ε κα.Βασιλική Τέα αναφέρθηκε στις δράσεις και στον προγραμματισμό της Ένωσης για το Νέο Έτος.Η Ε.Χ.Ε δώρισε στους παρόντες το νέο της ημερολόγιο. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Νικόλαος Δεληγεώργης,Προεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αδερφών Δεληγεώργη ¨»η Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου κ. Βέτα Μπελιτσιώτη , Ο πρώην αν.Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Αθανασούλης , ο γεν.Γραμματέας της AEDE κ.Νικόλαος Λυχναρόπουλος, η κ. Βασιλική Τσαβαλιά τ.Υπεύθυνη Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ο κ.Α λέξανδρος Δημητρόπουλος τ.Γυμνασιάρχης, ο κ.Ιωάννης Πατρίκος τ.Λυκειάρχης ,ο επίτιμος Λυκειάρχης Κωνσταντίνος Σουλιώτης ,ο κ. Αντώνιος Σάχος Προϊστάμενος Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Μαγνησίας της Αποκεντρωμένης Δ/νσης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας, ο κ. Νίκος Πατέλης από τους Εθελοντές Βόλου κ.α..Χαιρετισμό έστειλε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Απόστολος Ζαρκάδας- Βεργής.Το φλουρί έτυχε στην πρόεδρο του συλλόγου Μακεδόνων , η οποία και μίλησε για το ‘φλέγον’ θέμα των ημερών με την επικείμενη ονομασία και την αναστάτωση που δημιουργείται.Εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος Κα.Ευρυδίκη Βεργή-Ρομφαία, η γραμματέας κα.Ελένη Ζαχαριάδου, ο ταμίας κ.Θεόδωρος Κουτσούκος, η κα.Ελένη Ντούλα και ο κ.Κώστας Κατσιγιαννάκης.
Η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Χριστιανών Επιστημόνων Ν.Μαγνησίας Reviewed by PLOUMISTOS on 4:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.