================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πάνος Καμμένος: Η Μαγνησία αποτελεί βασικό πυλώνα των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων

⍆Ισοδύναμα σε περίπτωση, που η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μετακινηθεί από το Στρατόπεδο Γεωργούλα... σε άλλη περιοχή, σύμφωνα με την εφ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, υποσχέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγη ώρα στο Πεντάγωνο, με την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου, Μ. Μπαλλή, της κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη καθώς και εκπροσώπων των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση Τύπου του Υπουργείου Αμυνας για τη συνάντηση είναι η ακόλουθη:

"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας συναντήθηκαν με τους βουλευτές νομού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, την τέως Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον γενικό γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή, τον Συντονιστή της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων νομού Μαγνησίας Σίμο Σάμιο και εκπρόσωπο της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Παπανάτσιου και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Μαγνησία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και οι αποφάσεις είναι οι εξής:

Δεν υπάρχει καμία τετελεσμένη απόφαση για αλλαγή δυνάμεων και παρουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στο νομό Μαγνησίας πέραν α) της δημιουργίας Διακλαδικής Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων και πληρωμάτων στο Στεφανοβίκειο και β) της αναβάθμισης του στρατιωτικού εργοστασίου 307 ΠΕΒ και της ενίσχυσής του για την εξυπηρέτηση νέων ελικοπτέρων που αποκτά η Αεροπορία Στρατού και τη συντήρηση σχεδόν του συνόλου των ελικοπτέρων όλων των κλάδων.

Οποιαδήποτε απόφαση στο μέλλον, στο πλαίσιο ανασχεδιασμού της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων, με πιθανή μετακίνηση προσωπικού, θα έχει πλήρες στρατιωτικό και κοινωνικό ισοδύναμο για το οποίο προ πάσης απόφασης θα υπάρχει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζεται ότι η Μαγνησία και γενικότερα η περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί βασικό πυλώνα των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων".
Πάνος Καμμένος: Η Μαγνησία αποτελεί βασικό πυλώνα των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων Reviewed by PLOUMISTOS on 4:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.